• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara’da ‘barış mitingi’ öncesi patlama; DHA: Çok sayıda ölü ve yaralı var

Bu konuda hala "oh iyi olmus" gibi igrenc bi tavra burunenler var mı? Takip edemiyorum kac gundur..varsa iki cift laf edicem de..

Evet var, ölenlerin bazeleri terroristmis.. Ve onlara üzülemiyorlarmis. Digerleri ise, eh, hdp oldugu yerde ne diye mitinge gidiliyor. Orada fazla üzülenemiyormus.

12107077_916856325028907_6183430075240199692_n.png

Bunlarin vicdani kisiye göre Mistycigim. Biri öldügünde dur bakalim müslüman mi, akp li mi, ... Bunlar önemli. Eger ateist ve akp karsitiysan otomatikmen terorist oluyorsun. Hele hele bayrak tasimadiysan gözünün yasina bile bakmadan senin ölümü hak ettiginisterdim düsünürler.

Bunlarin vicdani kisiye göre Mistycigim. Biri öldügünde dur bakalim müslüman mi, akp li mi, ... Bunlar önemli. Eger ateist ve akp karsitiysan otomatikmen terorist oluyorsun. Hele hele bayrak tasimadiysan gözünün yasina bile bakmadan senin ölümü hak ettiginisterdim düsünürler.
En son attıkları slogana da baktılar ya,orda ben insanlıktan ümidimi kesitm zaten...

Evet var, ölenlerin bazeleri terroristmis.. Ve onlara üzülemiyorlarmis. Digerleri ise, eh, hdp oldugu yerde ne diye mitinge gidiliyor. Orada fazla üzülenemiyormus.

BEnim midem bulandı bu kesimden artık..

Bİr daha kimse dini imanı karıstırmasın mesajlarına..LAfı cok kotu yer..

Olenlerin kacı silahlanıp can almıs? Bekliyorum cevapları bi zahmet.

BEnim midem bulandı bu kesimden artık..

Bİr daha kimse dini imanı karıstırmasın mesajlarına..LAfı cok kotu yer..

Olenlerin kacı silahlanıp can almıs? Bekliyorum cevapları bi zahmet.

Yok bizim söylediklerimiz önemli degil, neticede bizde terroristiz, cici pkk felan diyormusuz. Pkk böyle birsey yapmasini nedeni yok dedigimizde "dogru, hümanist cici pkk bunu asla yapmaz" diye aklinca ironi yapmaya calisiyorlar.

Iste bu yüzden gecen haftaki o cesed'in yerde sürüklenmesini yalnis buluyorum. Nefret cok cabuk her yere sicrayan, insanin vicdanini körelten bir duygudur. Gördügün gibi dün o cesed güya pkk'nindi, bügün "bizlerden" olan cesedlere seviniyorlar. Bos yere geneva convention diye birsey yaratilmadi.

Çirkin iftiralarınız arasında artık daha fazla duramayacağım. Ben 2007 yılında ilk üyeliğimle başladım bu siteye. Beni o yıldan beri tanıyamayan insanlar olduğunu gördüm. Günlerdir söylediğim her sözü çarpıttınız. Bire bin katıp öyle bir hale getirdiğiniz ki. Oysa tek demek istediğim şuydu ölenlerin arasında terörist varsa üzülmüyorum. Vay hepsi terörist demişim vay ölüleri ne severmişim.
Kim ne anlarsa anlasın ben kendimi biliyorum. Yönetime dedim üyeliğim silinecek.
Beni anlayan arkadaşlarım hakkını helal etsin.

Bazı kişilerin ölenlere oh iyi olmuş zaten teröristlerdi gibi yakıştırmalar yapmasını anlamlandıramıyorum.Sanırım böyle düşünmek kendi merhametsizliklerine ilaç gibi geliyor olmalı..Sözün bittiği yerdeyim.Kendi adıma katlanamıyorum artık.Ölenlerin aileleri ne yapsın nasıl katlansın..

Bu savas Kürt Türk hepimizden alıp götürüyor, hepimizin evlatları ölüyor. Cizdere hakkaride ölen siviller bu savasın sürmesını ister mi. İnsanlar artık ısyan noktasına geldıgı ıcın yurdun dort bır yanında ınsalar geldı o mıtınge.

Siz terör örgütü üyesi misiniz?
Orada bulunan herkesi gözünüzle görmüş, beraber dağa çıkmış, hepsinin yüzünü, geçmişini, düşüncelerini, niyetlerini, ellerindeki silahları ve gelecekte verebilecekleri zararları zihninize mıhlamış gibisiniz?
Eğer değilseniz 'vatanı milleti için gitmiş olanlar varsa da' çok büyük bir cümle!
Bilmediğiniz hele de şuan yaşam hakkı elinden alınmış insanlar hakkında rica ederim konuşmayın....

Dipnot: Bu cümleleri işittiğiniz insan bir asker kızıdır...
Vatanı sevmekten öte, bu ülke için sizden çok daha fazla fedakarlık yaptığımız su götürmez gerçektir.
O sebeple kuru kuru vatan millet Sakarya laflarınızı bari öldürülmüş vatandaşlarımız üzerinden yapmayınız.
Bir asker kızı oldugun ve bunları yazdıgın ıcın senı tebrık ederım.
Sorun onların hümanist, barıscı, sosyalıst vs sv yanı AKP secmenının tasımadıgı tum ınsacıl ozellıklerı tasımaları. Dısk, Kesk, egıtım sen hep oyle olmadı mı zaten. O yuzden bosuna cenemızı yormayalım, uzulmesınler varsınlar. Bızım ıcımızın yangını yeter

Ku
emin ol benden çok üzülmemişsindir kalbi taş olan pkkya işide sor öfkeni ona kus diğer msjlari ma bak bariştan yana kardeşlik ten yanayım benim kürt kardeşim polisim askerim neden ölüyor yirmi yıl ŞIRNAKTA kaldim orası da hepside hepimizin toprağı kardeşiz biz benim anladığım bu üstelik msjimda mitingde olanlar terörist demedim hanı nerde yazıyor barış istiyorsak neden ölüyor her iki taraf neden yatağında polisimiz ôlüyor neden bugün aşamada kürt çocuk Minnacık acimiz var diye düğün basıp kendi ırkından olan çocuğu katlediyor barış mi bu yani PKK yı işidi destekleyeni lanetliyorum!
Ben sızın ne demek ıstedıgınızı anlamakta zorlanıyorum. PKK'yı destekleyecke ne yapmıs o ınsanlar, PKK'ya elıne sılah al mı demıs. Gıt asker öldür mü demısler. Kesk baskanı acıklama yaptı bız Cozreye gıttık ordakı asker sıvıl olumlerını gorduk dıye , ıcımız parcalandı dedıler. Bu ınsanlar mı destek verıyor Teröre

Çirkin iftiralarınız arasında artık daha fazla duramayacağım. Ben 2007 yılında ilk üyeliğimle başladım bu siteye. Beni o yıldan beri tanıyamayan insanlar olduğunu gördüm. Günlerdir söylediğim her sözü çarpıttınız. Bire bin katıp öyle bir hale getirdiğiniz ki. Oysa tek demek istediğim şuydu ölenlerin arasında terörist varsa üzülmüyorum. Vay hepsi terörist demişim vay ölüleri ne severmişim.
Kim ne anlarsa anlasın ben kendimi biliyorum. Yönetime dedim üyeliğim silinecek.
Yerinde bir karar almışsınız. Saygı duydum. İnternetten uzak durmanız herkes için çok daha iyi olacak.

Bu konuda hala "oh iyi olmus" gibi igrenc bi tavra burunenler var mı? Takip edemiyorum kac gundur..varsa iki cift laf edicem de..
Var var olmaz mi?
Yalniz dun YouTubeda paylasilan videolarda yapilan yorumlara baktim da buradaki yorumlar hic birseymis dedim.

Söyleyecek söz bulamiyorum üzgünüm. Boyle olmamali be!

İnsanlık, vicdan kiymetli şeyler. Kaybedilmemeli.

Kamu bir sorumluluk kurumu.

Fail-i meçhül varsa,sorumlu devlet görülmek durumda.İstifa diye bir şey var. Japonya'da intihar ediyor adam.
R. İhsan Eliaçık

ee doğru söze ne denir

Vah ki vah buradaki yorumları okuduğuma pişman oldum Ankara'da hayatını kaybeden gencin cenazesini evimin yakınındaki evine getirdiler komşumuzmuş yani tanımadığım için yeni öğrendim buna da ayrıca üzüldüm helallik alınırken içim yandı feryatları duymaya yüreğim yetmedi, şöyle onlar teröristti gibi hezeyanlara kapılıp akıllarınca ölenlerden kendince hesap soranlar hatırlatayım onlar öldü öl-dü bu kadar, sizi duyamazlar size cevap veremezler sizin bu söyledikleriniz onları yaralamaz yanİ boşuna çabalıyorsunuz burada

Sen niye siliyosun ki üyeliğini? Bu insanlar linçten besleniyolar boş ver görmezlikten gel. Kendi kendilerine konussunlar.

Back
X