- 9 Nisan 2013
- 2.149
- 530
- 198
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
saka mi ya bu yorum?
birde böyleleri var
gazetelerde bir şey mi yok, yoksa gözlerim mi bozuldu göremiyorum. Eşim söylemese ağzım açık dizi izliyordum.
Nasıl ve neden? HDP mitinginde en normal geçecek yer Diyarbakır ken üstelik...
Ölü var mı? Ağır yaralı?
birde böyleleri var
neyseki demirtaş sakin. amaç ülkeyi kaosa sürüklemekti. iç savaşa doğru götürmek. seçimi ertelemek..
ama neyseki hdp sağduyulu davranıyor. halkada devamlı sakin olmaları konusunda bildiriler yapıyorlarmış.
niyeyse bana hiç samimi gelmiyor.Demirtaş'in sağduyu açıklaması çok önemliydi. Ülkenin kaosa suruklenmemesi adına çaba gostermesi güzel bir şey.
niyeyse bana hiç samimi gelmiyor.
bugün için geçtiyse bile, yarın barajı geçemediğinde aynı sağduyu gösterirse ancak samimi olduğuna inanabilirimBen samimi olduğunu düşünmek istiyorum. Açıkçası samimi değilse bile Demirtaş'in bu açıklaması olaylarin önüne geçmiştir. Bu bir gerçek
neden gelmedi. adamın 30 metre ötesinde bomba patladı. gidebilirdideniyeyse bana hiç samimi gelmiyor.
seçim yatırımı olduğunu düşünüyorum, derdi barış değil bence, barajı geçmek.neden gelmedi. adamın 30 metre ötesinde bomba patladı. gidebilirdide
haa. seçim yatırımı için ölebilirdide. olduseçim yatırımı olduğunu düşünüyorum, derdi barış değil bence, barajı geçmek.
bugün için geçtiyse bile, yarın barajı geçemediğinde aynı sağduyu gösterirse ancak samimi olduğuna inanabilirim
barajı geçecekleri ortadaydı zaten. yüzde 12lerde diyen vardı. adam neden kıyım yapsın,hayatınıda riske atsın.Herkes aynı şeyi söylüyor. Baraji gecemezse yikar ortalığı falan... ben böyle bir şey yapacaklarını sanmıyorum. Umarım yanilmam.
yanlış anladınız sanırım, bombayı koyanlar onlardır demiyorum henüz açıklanmadı çünkü. sağduyu çağrısı samimi gelmiyor, acaba yarın seçim olmasaydı yine aynı sağduyuyu gösterecekmiydi?haa. seçim yatırımı için ölebilirdide. oldu