• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyarbakır'da HDP mitinginde iki patlama

CGwfkecW0AAl5-T.jpg:large

birde böyleleri var
:KK57: saka mi ya bu yorum?
hem velev ki oyle, velev ki hdp kendi yapti, sen nerden hemen duydun ve eminsin bu kadar, veya bu su durumda yapilan yorum/ortaya atilacak iddia mi?onca insan yaralandi, olenler var, bu ne saygisizlik?!

Allah' ım yeter artık yaa :( Elden bir şey de gelmiyor. Yeter öldürdükleriniz yeter artık. Alın oylarınız sizin olsun ! Giden canları getirebilir misiz !?!

gazetelerde bir şey mi yok, yoksa gözlerim mi bozuldu göremiyorum. Eşim söylemese ağzım açık dizi izliyordum.

Nasıl ve neden? HDP mitinginde en normal geçecek yer Diyarbakır ken üstelik...

Ölü var mı? Ağır yaralı?

4 ölü maalesef. Allah rahmet eylesin. Umarım artmaz. Seçimleri oyları yerin dibine batsın.

ölenlere Allahtan rahmet,yaralılara şifa diliyorum,çok acı bir olay,ne olursa olsun ölen insandır yazık günah,ne saçma yorumlar gelmiş yine twitterdan

sosyal medyada bazı yorumlara inanamıyorum,bu kadar mı acımasız,bu kadar mı cani olduk biz:KK43:

CGwfkecW0AAl5-T.jpg:large

birde böyleleri var

Bu kadını gunahim kadar sevmem zaten. Neden sevmedigimi şimdi daha iyi anladım.

Geçen yasin börü'nun ailesi konuktu programina izleyeyim dedim bu kadının iki kelimeyi bir araya getirip konuşamamasina sinir olduğumdan izleyemedim. Tv.de boşuna yer işgal ediyor.

neyseki demirtaş sakin. amaç ülkeyi kaosa sürüklemekti. iç savaşa doğru götürmek. seçimi ertelemek..
ama neyseki hdp sağduyulu davranıyor. halkada devamlı sakin olmaları konusunda bildiriler yapıyorlarmış.

Demirtaş'in sağduyu açıklaması çok önemliydi. Ülkenin kaosa suruklenmemesi adına çaba gostermesi güzel bir şey.

Ben samimi olduğunu düşünmek istiyorum. Açıkçası samimi değilse bile Demirtaş'in bu açıklaması olaylarin önüne geçmiştir. Bu bir gerçek
bugün için geçtiyse bile, yarın barajı geçemediğinde aynı sağduyu gösterirse ancak samimi olduğuna inanabilirim

bugün için geçtiyse bile, yarın barajı geçemediğinde aynı sağduyu gösterirse ancak samimi olduğuna inanabilirim

Herkes aynı şeyi söylüyor. Baraji gecemezse yikar ortalığı falan... ben böyle bir şey yapacaklarını sanmıyorum. Umarım yanilmam.

haa. seçim yatırımı için ölebilirdide. oldu:KK59:
yanlış anladınız sanırım, bombayı koyanlar onlardır demiyorum henüz açıklanmadı çünkü. sağduyu çağrısı samimi gelmiyor, acaba yarın seçim olmasaydı yine aynı sağduyuyu gösterecekmiydi?

Back
X