Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Diyarbakır'da HDP mitinginde iki patlama
- Konu Sahibi okypete
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 20 Ekim 2014
- 332
- 211
- 123
Hdp ve destekcileri icin terorist,katil benzetmeleri yapanlar bu ulkenin asil eli kanli teroristleri kimlermis bir kez daha dusunsun. Bukadar mi gozunuz dondu? sizin siyasi hirslariniza daha kac kurban verilecek.?Demirtas basindan beri soyluyordu provakasyonlar olacak dikkat edin diye.Umarim bu alcak oyunlarinizin ayaginiza dolanacagi gunler yakindir.
şu an izliyorumCNN de şirin payzın programı var tavsiye ederim eğer dizi izlemiyorsanız
- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.080
- 498
- 47
müslümanmıymış bu hanım çok enteresan
birde böyleleri var
- 18 Kasım 2014
- 2.238
- 5.904
- 168
birde böyleleri var
Silmiş galiba twitter'a baktım göremedim. Siz Yasin kadar ölemezsiniz ne demek ya Yasin'i de karalıyor bu tek hücreli söylemleriyle. Yazık.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Diyarbakır'daki patlamaya ilişkin ilk açıklama
'Devletimizin ilgili birimleri, Diyarbakır'daki son olaya ilişkin inceleme ve soruşturmayı da hassasiyetle yürütmektedir'
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Diyarbakır'daki HDP mitinginde meydana gelen patlamaya ilişkin bir mesaj yayımladı. Cumhurbaşkanlığı'nın internet sitesinde yer alan mesajda "İstikrar ve güven ortamına gölge düşürmeye yönelik her türlü girişime karşı müteyakkız durumdaki devletimizin ilgili birimleri, Diyarbakır'daki son olaya ilişkin inceleme ve soruşturmayı da hassasiyetle yürütmektedir" denildi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın mesajı şöyle:
“Diyarbakır’da Halkların Demokratik Partisi'nin mitingi esnasında meydana gelen patlamada hayatını kaybeden ve yaralanan vatandaşlarımız olduğunu derin bir teessürle öğrendim.
Türkiye'de Pazar günü yapılacak seçimler öncesinde, demokrasimize, ülkemizdeki huzur ve kardeşlik ortamını bozmaya yönelik bu tür provokasyonlara karşı tüm vatandaşlarımızın dikkatli olmaları büyük önem arz ediyor.
İstikrar ve güven ortamına gölge düşürmeye yönelik her türlü girişime karşı müteyakkız durumdaki devletimizin ilgili birimleri, Diyarbakır'daki son olaya ilişkin inceleme ve soruşturmayı da hassasiyetle yürütmektedir.
Olayda hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılara da acil şifalar diliyorum.
'Devletimizin ilgili birimleri, Diyarbakır'daki son olaya ilişkin inceleme ve soruşturmayı da hassasiyetle yürütmektedir'
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Diyarbakır'daki HDP mitinginde meydana gelen patlamaya ilişkin bir mesaj yayımladı. Cumhurbaşkanlığı'nın internet sitesinde yer alan mesajda "İstikrar ve güven ortamına gölge düşürmeye yönelik her türlü girişime karşı müteyakkız durumdaki devletimizin ilgili birimleri, Diyarbakır'daki son olaya ilişkin inceleme ve soruşturmayı da hassasiyetle yürütmektedir" denildi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın mesajı şöyle:
“Diyarbakır’da Halkların Demokratik Partisi'nin mitingi esnasında meydana gelen patlamada hayatını kaybeden ve yaralanan vatandaşlarımız olduğunu derin bir teessürle öğrendim.
Türkiye'de Pazar günü yapılacak seçimler öncesinde, demokrasimize, ülkemizdeki huzur ve kardeşlik ortamını bozmaya yönelik bu tür provokasyonlara karşı tüm vatandaşlarımızın dikkatli olmaları büyük önem arz ediyor.
İstikrar ve güven ortamına gölge düşürmeye yönelik her türlü girişime karşı müteyakkız durumdaki devletimizin ilgili birimleri, Diyarbakır'daki son olaya ilişkin inceleme ve soruşturmayı da hassasiyetle yürütmektedir.
Olayda hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılara da acil şifalar diliyorum.
- 13 Ekim 2011
- 917
- 933
- 133
bunlar kendi insanlarını bile böyle katledecek kadar hainler işte
Hala masum Ve şirin göstermeye çalışanlara yazıklar olsun
30 senedir bu millete kan kusturyorlar ama artık son çırpınışları inş
Rabbim ıslah etsin
bu milleti ve Vatanı onların ve efendilerinin şerlerinden korusun inş
Rabbim ıslah etsin
şaka gibisinizbunlar kendi insanlarını bile böyle katledecek kadar hainler işte
Rabbim ıslah etsin
hatta birbirlerini öldürdüklerini değil intihar ettiklerini düşünüyorum ben
- 12 Ocak 2015
- 6.013
- 10.920
- 198
Asıl sizlere yazıklar olsun bu kadardamıbunlar kendi insanlarını bile böyle katledecek kadar hainler işte
Rabbim ıslah etsin
- 8 Haziran 2012
- 5.378
- 1.437
- 248
- 31 Ocak 2015
- 261
- 175
- 23
Ölenlere Allah'tan rahmet diliyorum. Söylenen sayının ortalık karışmasın diye bilerek az söylendiğini düşünüyorum. Her kim yaptıysa (farklı söylentiler var) Allah belalarını versin! Daha doğru düzgün bir seçim bile yapamıyoruz. Birileri koltuk kavgasında, ölen hep halk hep halk... Filler tepişir, çimenler ezilir..
dedim ya intihar ettiler hep beraberKim yaptı ozaman bi fikriniz varmı
- 20 Ekim 2014
- 332
- 211
- 123
Kedidir! Malum secim zamanlari trafolarla cok hasir nesir oluyorlar.Kim yaptı ozaman bi fikriniz varmı
- 18 Kasım 2014
- 2.238
- 5.904
- 168
Kim yaptı ozaman bi fikriniz varmı
Siz kendi kendilerini patlattıkları bilgisine nereden sahipsiniz peki? Kaynak nedir?
- 17 Mayıs 2011
- 8.095
- 12.158
- 498
- 35
- 17 Mayıs 2011
- 8.095
- 12.158
- 498
- 35
Allah kahretsin! Terörist olsa ne olur yahu! İnsan, İnsan...
Empati kuralım çok mu zor? kalabalık bir yerde bomba olduğunu duysak ne hale geliriz ki bu patlamış! Bir sürü insan yaralı ölüler var... Terörist olsa ne olur? Duyduğu acı kopan bacağı bizden farklı mı olcak? hak etti mi diyeceğiz?
Yazıklar olsun. Eğitim eğitim eğitim...
Empati kuralım çok mu zor? kalabalık bir yerde bomba olduğunu duysak ne hale geliriz ki bu patlamış! Bir sürü insan yaralı ölüler var... Terörist olsa ne olur? Duyduğu acı kopan bacağı bizden farklı mı olcak? hak etti mi diyeceğiz?
Yazıklar olsun. Eğitim eğitim eğitim...