• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyarbakır'da HDP mitinginde iki patlama

Yazıklar olsun... Bizler bu kadar mı insanlıımızı kaybettk. Orada elini, kolunu hatta yaşamını yitirmiş insanlara, onların insan olduğunu unutark oh olsun diyecek kadar mı insanlıltan çıktık biz.. Yazıklar olsun. Bugun ulkemden bir insan hayatını kaybetse uzulmeden once kimci neci diye sorduktan sonra mı uzulmeye karar verecez.. Oradakilerin hepsi bir insan.
YAZIKLAR OLSUN!!!

üzülmek zorunda mıyım oky? oh olmuş demek başka üzülmek, içinin yanması başka şey. ben sadece üzülmüyorum. oh olsun ne burada ne özel hayatımda hiç demedim. Yine de bana göre bu insanlar için masum demek zor.

bu saldırıyı yine kendi içlerinden aynı amacı taşıyan ama farklı yollar izleyen örgüt kollarının yaptığını düşünüyorum. kendi milletine acımayan bir oluşum. HDP'nin oylarını artıracak bir olay. ''bakın gördünüz mü bu insanların kendi milletini temsil etmesi bile yasak'' deniyor. ay canlarım ya. sanki mecliste 30 tane milletvekilleri yok. akp için de hdp için de ajitasyon politikasından başka bir şey yok.
ha evet dua ediyorum o bombalar bizi bulmasın diye, özel günlerde kızılay meydanında dolaşırken falan, ne işlek bir gün, tam patlatılacak bir gün deyip korkuyorum. :) neden acaba? patlatmak kimin tarzı.
öyle deme yoksa seni de katil ilan ederler :D
üzülmelisin üzülmesenden de hümanist taklidi yapmalısın

iyi de olayı dhkp-c yaptı diyorlar.. Evet çok güzel günler görücez..Hava bugünden bozuk.Ekonomi dibe çökmeye başladı bile.. Ah şehitlerim Ah o 20 yaşındaki fidanlar RUHUNUZ ŞAD OLSUN....

iyi de olayı dhkp-c yaptı diyorlar.. Evet çok güzel günler görücez..Hava bugünden bozuk.Ekonomi dibe çökmeye başladı bile.. Ah şehitlerim Ah o 20 yaşındaki fidanlar RUHUNUZ ŞAD OLSUN....
amin zaten selo sayın öcalana teşekkür ederim dedi sinirden kuddurdum şehit annelerini düşündüm o an

Back
X