yok ben doğru anladım. açıklamaya gerek yokyanlış anladınız sanırım, bombayı koyanlar onlardır demiyorum henüz açıklanmadı çünkü. sağduyu çağrısı samimi gelmiyor, acaba yarın seçim olmasaydı yine aynı sağduyuyu gösterecekmiydi?
doğruyu anladıysanız neden seçim için ölebilirdi de diyosunuz?yok ben doğru anladım. açıklamaya gerek yok
barajı geçecekleri ortadaydı zaten. yüzde 12lerde diyen vardı. adam neden kıyım yapsın,hayatınıda riske atsın.
sizin ne demek istediğinizi anladım diyorum. düzeltmenin anlamı yok diyorum. neler demek isterdim aslındada site kuralları diyemiyorumdoğruyu anladıysanız neden seçim için ölebilirdi de diyosunuz?
herhangi bi düzeltme yapmadım zaten, anlatmak istediğimi tekrar açıkladım.sizin ne demek istediğinizi anladım diyorum. düzeltmenin anlamı yok diyorum. neler demek isterdim aslındada site kuralları diyemiyorum
uzatmasak. ben böyle karşılıklı mesajlaşmadan hoşlanmam. polemiğe girmesin. ben anlayacağımı anladım nokta. bundan sonraki mesajlarınıza cevap vermeyeceğimherhangi bi düzeltme yapmadım zaten, anlatmak istediğimi tekrar açıkladım.
Eşiniz orada görevlimiydi durumu nasılan itibariyle eşim o kaosun içinde!
dün gece acil çıktılar, ne zaman dönecekleri belli değil. şimdilik ortalık sakinmiş ama çok sayıda polis gönderiklerine göre bi duyum almış olmalılar. şu an çok kötü durumdayım, Allah herkesin yardımcısı olsun.Eşiniz orada görevlimiydi durumu nasıl
ben samimi buluyorum seç,m barajını geçemezsse bir şey olacağı yok,bir kaç pkk yandaşının yazdığını demirtaşa maal etmeyinbugün için geçtiyse bile, yarın barajı geçemediğinde aynı sağduyu gösterirse ancak samimi olduğuna inanabilirim
fuatavni @fuatavni_f 7 sa.7 saat önce
2. Diyarbakır Emniyet Müdürü Halis Böğürcü birkaç gün önce ildeki trafoların listesini neden istemiş, yakında anlaşılır.
bu arada fuatavnide buna benzer şeyler paylaşıyor twitterda
dün gece acil çıktılar, ne zaman dönecekleri belli değil. şimdilik ortalık sakinmiş ama çok sayıda polis gönderiklerine göre bi duyum almış olmalılar. şu an çok kötü durumdayım, Allah herkesin yardımcısı olsun.
Senin üzülmen çok önemliydi zaten ... Sen üzülmedin diye ne yapacak o insanlar vah vah!!!Üzüldüm mü?
Pek degil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?