ya hep diyordum da kimliğinin bu olduğunu düşünmemiştim. . ama vay canınaŞuan senle aynı şeyi düşündüm galiba.
Çok enteresan, şaşkınım.
COZUM cozum diye diye bunlar sehirlere inmedimi zaten. Bizzat ulkenin Cumhurbaskani demedimi silah depolamislar diye, ulkenin basbakani eli kanli teroristin dugunune altinlar gondermedi mi? Artik bu durumun bir cozzumu yok malesef. Bu itleri guclendiren, onlari dagdan sehirlere inderen ne yazikki bu cozum surecinin mimarlari, aktorleri ve destek verenleridir. Sen daha uc bes it surusu ile basedemiyon birdekalkmis dunyaya kafa tuttugunu savunuyorsun. Bide buna hala milyonlari inandirabiliyorsun.Ah kadesa ah benim ne bu hukumete ne de bu millete zerre inancim kalmadi.Bunlar artık sadece doğuda ya da dağda değiller geçen gün Okmeydanın da içinde bir anne ve oğlunun bulunduğu bir aracı ateşe vermişler.yani olay sadece Diyarbakır da Cizre de Silopi de bitmiyor oradan kaçan teröristler büyük şehirlere geliyor.
Devlet ne yapmalı nasil durdurmalı bunu peki?onu yapmasin bunu yapmasin ne yapsin?bıraksın da bu itler iyice azsin mi? Her il her ilçe tehlikeli olmaya başladı.
Oraları boşaltmaya kalkasa bizi yerimizden yurdumuzdan etti diyecekler ne olmalı peki?
Çözümü ne?
okycimbana göre değilsin.
burada terörist diye suçlanmayan çok az kişi var ayrıca
o konuyu çok okumadım. kim ne yazdı bilmiyorum. ama terörist yaftalamalarına karşı artık feci hassaslaştım sanırım.okycim
arkadas bı konuda pkk nın mutlaka haklı sebeplerı vardır yazdı :)
hatta sende o konuda terorun asla haklı sebeplerı olamaz dıye yazdın.
ve yazık oluyor pkk yuzunden ölenlere dıye yazdıım bu konuya kımseyı alıntılamadan, kendısıde dırek daha dogmamıs evladıma laf atarak benı alıntıladı ve her mesajında benı karnımdakı evlatdan vurmaya calıstı
sımdıde duygu somurusu yapıyor bana terorıst dedıler dıye
senı severım, kucuk bı bılgı vermek ıstedım... ust uste yorum gelınce arada kacırmıs olabılırsın dıye
Yine kandırılmış pelincimCOZUM cozum diye diye bunlar sehirlere inmedimi zaten. Bizzat ulkenin Cumhurbaskani demedimi silah depolamislar diye, ulkenin basbakani eli kanli teroristin dugunune altinlar gondermedi mi? Artik bu durumun bir cozzumu yok malesef. Bu itleri guclendiren, onlari dagdan sehirlere inderen ne yazikki bu cozum surecinin mimarlari, aktorleri ve destek verenleridir. Sen daha uc bes it surusu ile basedemiyon birdekalkmis dunyaya kafa tuttugunu savunuyorsun. Bide buna hala milyonlari inandirabiliyorsun.Ah kadesa ah benim ne bu hukumete ne de bu millete zerre inancim kalmadi.
allah esırgesın ...Hepsini tek tek okudum cevap yazılacak çok şey var ama içimden gelmedi bu sefer
Geçici görevler uzatıldı babam gelemedi bize sebep söylemedi elbet ama büyük ihtimalle operasyon olsa gerek
Yine diken üstündeyiz
Dua edin olur mu?
Sağ salim ailelerine kavuşsun her biri
o konuda kesınlıkle haklısıno konuyu çok okumadım. kim ne yazdı bilmiyorum. ama terörist yaftalamalarına karşı artık feci hassaslaştım sanırım.
Allah yardımcınız olsun, umarım sağ salim döner babanız.Hepsini tek tek okudum cevap yazılacak çok şey var ama içimden gelmedi bu sefer
Geçici görevler uzatıldı babam gelemedi bize sebep söylemedi elbet ama büyük ihtimalle operasyon olsa gerek
Yine diken üstündeyiz
Dua edin olur mu?
koyu renkle yazdıkların hiç zekice değil.
Fetö sırtından vurdu ,pkk çözüm sürecinde kandırdı.
Fazlaca saf bir profil sergilemedi mi sence :)
Sen bu yazdığına cidden inanıyorsan sana başkaca yazılacak bir şey kalmadı. :)))))))))))))))))))))))))))))))))))
Ama yyeter artik milletin %50 si kaaniyor diye olan bize oluyor. Ben biktim artik bedel odemekten. Duymak istemiyorum kandirildik kelimesiniYine kandırılmış pelincim
yalnız geç kaldın be gardaş:) Baya değerlenir buralar sabaha
Şuradan bir iki dönüm parselleyeyim
Yani sen sabahtan beri bana mi kan emici diyordun? Bunu mu demek istiyordun?Hem varsayim kasma diyorsun hem de yazinin sonunda belki su olur belki bu olur diye varsayimin alasini yapiyorsun. Ama sen rte nin ya da yonetim kademesinin aklindan gecenleri bilemezsin ya da planlarinin ne oldugunu. Belki gercekler senin yazdigin kadar aciktir, belki de gorduklerimiz kopruyu gecene kadar ayiya dayi demektir. Bunu zaman gosterecek. Ben kendi gorduklerimi kendi kafama gore yorumlarim, onun disinda ise umarim gidisatin sonu ulkenin hayrina olur demekten baska da yapabilecegim bir sey yok benim. Neyse gecelim...
Araplara toprak satilmasi bi vatan satisi falan degildir. Bir Turk dunyada istedigi her yerden mulk satin alabiliyorsa, bizim ulkemizden baskalari neden alamasin? Senin bu soylediginin mantikli tek tarafi yok. Ekonomiden bir gram anlamiyorsun sanirim. Dunya iyice globallesirken karsi tutum sergilemek seni iyice dibe cokertir. Baska ulke vatandaslarina toprak satmak hem kultur alisverisidir, hem yatirim ortakligidir hem de o ulke insanlarinin burada mulkleri bulunmasi nedeniyle devletler arasi siyasi yumusamayi da beraberinde getirir. Toprak satisina senin kadar sig bakmadigim icin kusura bakma.
Senin bahsettigin, hayal ettigin Turkiye, eskisi gibi kendi icine kapanik, diger her seye karsi asiri paranoyak, kendini dunyadan soyutlamis bir Turkiye. Tabi boyle bi Turkiye ne gelisir ne bisey olur. Sonra da gelisemeyen bu ulkedeki insanlara senin gibiler gelip "cok cahil bi milletiz ya, hicbir sey uretemiyoruz yaaa, bizden bisey olmaz yaaa" gibi laflari siralayabileceklerdir, tabi kendilerinj ayirarak... cunku bi halk var bir de senin gibi aydinlar hahahaa dimi? Kendini aydin, bilincli secmen falan zannediyorsundur sen bir de. Acaba gercekten oyle misin? Belki oylesin, belki degilsin... ama halkin uzerindesin dimj
Senin samimyetine inanmiyorun cunku kendi yazdigini idrak edemiyorsun. O baslikta herkese vicdansiz etiketi yapistirmistin. Guya olenlerin kani bizjm elleromizdeymis, AKP ye oy verdik diye biz bi nevi katiliymisiz olenlerin... boyle.demistin.
Halbuki yazdigin bir cumle var; "ates dustugu yeri yakar" diye. Sen daha bunh idram edememisin.
Ben kendi adima olen askerlere canimdam can gitmiscesine uzulmedigimi soylerim. Cunku yakinim degiller ve ben boyle bir ortamda bulunmadim (her ne kadar iki akrabam oldulerse de bu sekild, o zaman cocuktum ve o yuzden o duyguyu yasamis saymiyorum kendimj). Bu yuzden cani gonulden uzulmem imkansiz... cunku... ates dustugu yeri yakar.
Ama sen naptin? Sanki sen en mrhametli em vicdanliymisin gibi yazdin durdun o baslikta. Kazen kendi yasadiklarini anlatti, adam birebir yasamis yahu. Prezentblkontes kendi kuzeninin 3 parca halinde geldigini anlati... ama sen... hic bunlari yasamamisin ve hatta taaa ABD de yasiyorsun ama bu insanlardan daha cok aci cekiyorsun, daha cok uzuluyorsun olen askerlere oyle mi? Senin bu palavrana anca kadir inanir baska da kimse inanmaz. Ha gerci mesajlarini begenenler vardi, dogru.
Ben olen askerlere bu olayi yakindan yasayanlarin uzuldugu kadar cani gonulden uzulmuyorum ve bunun uzerinden millete vicdan nutuklari atmiyorum, cunku ates dustugu yeri yakar.
Ama sen??? Hem ates dusugu yeri yakar deyip hem de ardindan ta ABD den millete vicdan, mrhamet nutuklar atmaktan get kalmadin. Ates senin yanina dusmedi ki? Ne diyorsun sen? Yaptigin sadece olumler uzerinden kendine ve muhalifligine, nefretine pay bicmek, baska da hicbir sey degil. Kan emicilik degil de ne bu? Sen soyle bana...
Allah sag salim donmesini nasip etsin insallah. Bu kirli oyuna tek bir can daha vermeyelim. Sizede sabir versin.Hepsini tek tek okudum cevap yazılacak çok şey var ama içimden gelmedi bu sefer
Yine diken üstündeyiz
Dua edin olur mu?
evreka. senin kim olduğunu şimdi anladım. vay canına.
bunca yıl. nasıl anlamamışım
ya evet .Senin olaylardan haberin yoksa suclu ben miyim yahu?
Feto be rte nin birbirine dusman olacagi en basindan belliydi. Cemaat hakkinda bilgiye sahibim ve cok uzun suredir cemaat ile akp nin dusman olacagi belliydi. Cunku ikisinin inanc sistemi de utopyasi da birbirindencok farkli. Yani bilmeyenler ikisi de musluman der ama oyle degiller... bu konuda daha once yazmistim simdi useniyorum ama ozet grcryim.
Cemaat abd sayesinde guclendi, yoksa 30-40 yilda bi hareketin kendi kendine bu kadar asiri buyumesine kimse inanmaz.
Akp (hatta rte) de abd sayesinde guc buldu ve iktidara geldi. Isin icinde bi Iran devrimi getikleri de var ama onu yazmaya useniyorum su an.
Kisacasi hem akp hem cemaat ikisi de abd sayesinde guc buldu. Abd ikisini de kukla olarak kullanma niyetinde. Ama diger yandan akp ve cemaat de olesiye kukla olma derdinde degiller. Abd kukla olarak kullanmaya calisirken, bunlar da abd yi basamak olarak kullaniyorlar sonucta. Gunu geldiginde 3 u de birbirine kazik atacaklardi zaten. Artik avantaj hangisine once gecerse.... akp avantaji ele gecirdi ve cemaati silmeye basladi, cemaat 17 araligi duzenledi karsi atak icin ama akp yi deviremedi. Olay budue ozetle. Simdi geri kalanlardan kim kime kazik atar bunh zaman gosterecek. Ya da kimse kazik atmaz, dost olurlar, ki bunu ben de desteklemiyorm. Umalim da ulke icin iyi olan neyse o olsun okey?
Getirmemek elde değilallah esırgesın ...
aklına kotu bırsey getırme... ne mutlu ne seref vatanını, vatandasları korumak ıcın gorev yapıyor
kımısının anası babası bomba duzenek kurar can alır
kımısıde boyle aman kımseye zarar gelmesın dıye kendı canını ortaya atar
kim ayol?ya hep diyordum da kimliğinin bu olduğunu düşünmemiştim. . ama vay canına
Bana gore de değilsin, islerine gelmeyince hemen teroristsin derler, derler de derler sallaBakın hanımlar teröristlikle suçlanan ben vatan sever diye geçinen diğer tarafın seviyesini hepinizde görüyorsunuz eğer gene beni bu şekilde görüyorsanız evet ben teröristim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?