Diyarbakır’da bir kadın evine isabet eden top mermisi nedeniyle hayatını kaybetti

COZUM cozum diye diye bunlar sehirlere inmedimi zaten. Bizzat ulkenin Cumhurbaskani demedimi silah depolamislar diye, ulkenin basbakani eli kanli teroristin dugunune altinlar gondermedi mi? Artik bu durumun bir cozzumu yok malesef. Bu itleri guclendiren, onlari dagdan sehirlere inderen ne yazikki bu cozum surecinin mimarlari, aktorleri ve destek verenleridir. Sen daha uc bes it surusu ile basedemiyon birdekalkmis dunyaya kafa tuttugunu savunuyorsun. Bide buna hala milyonlari inandirabiliyorsun.Ah kadesa ah benim ne bu hukumete ne de bu millete zerre inancim kalmadi.

bana göre değilsin.
burada terörist diye suçlanmayan çok az kişi var ayrıca
okycim
arkadas bı konuda pkk nın mutlaka haklı sebeplerı vardır yazdı :)
hatta sende o konuda terorun asla haklı sebeplerı olamaz dıye yazdın.
ve yazık oluyor pkk yuzunden ölenlere dıye yazdıım bu konuya kımseyı alıntılamadan, kendısıde dırek daha dogmamıs evladıma laf atarak benı alıntıladı ve her mesajında benı karnımdakı evlatdan vurmaya calıstı

sımdıde duygu somurusu yapıyor bana terorıst dedıler dıye

senı severım, kucuk bı bılgı vermek ıstedım... ust uste yorum gelınce arada kacırmıs olabılırsın dıye

Hepsini tek tek okudum cevap yazılacak çok şey var ama içimden gelmedi bu sefer
Geçici görevler uzatıldı babam gelemedi bize sebep söylemedi elbet ama büyük ihtimalle operasyon olsa gerek
Yine diken üstündeyiz
Dua edin olur mu?
Sağ salim ailelerine kavuşsun her biri

o konuyu çok okumadım. kim ne yazdı bilmiyorum. ama terörist yaftalamalarına karşı artık feci hassaslaştım sanırım.

Yine kandırılmış pelincim

allah esırgesın ...
aklına kotu bırsey getırme... ne mutlu ne seref vatanını, vatandasları korumak ıcın gorev yapıyor
kımısının anası babası bomba duzenek kurar can alır
kımısıde boyle aman kımseye zarar gelmesın dıye kendı canını ortaya atar

Allah yardımcınız olsun, umarım sağ salim döner babanız.

Senin olaylardan haberin yoksa suclu ben miyim yahu?

Feto be rte nin birbirine dusman olacagi en basindan belliydi. Cemaat hakkinda bilgiye sahibim ve cok uzun suredir cemaat ile akp nin dusman olacagi belliydi. Cunku ikisinin inanc sistemi de utopyasi da birbirindencok farkli. Yani bilmeyenler ikisi de musluman der ama oyle degiller... bu konuda daha once yazmistim simdi useniyorum ama ozet grcryim.

Cemaat abd sayesinde guclendi, yoksa 30-40 yilda bi hareketin kendi kendine bu kadar asiri buyumesine kimse inanmaz.

Akp (hatta rte) de abd sayesinde guc buldu ve iktidara geldi. Isin icinde bi Iran devrimi getikleri de var ama onu yazmaya useniyorum su an.

Kisacasi hem akp hem cemaat ikisi de abd sayesinde guc buldu. Abd ikisini de kukla olarak kullanma niyetinde. Ama diger yandan akp ve cemaat de olesiye kukla olma derdinde degiller. Abd kukla olarak kullanmaya calisirken, bunlar da abd yi basamak olarak kullaniyorlar sonucta. Gunu geldiginde 3 u de birbirine kazik atacaklardi zaten. Artik avantaj hangisine once gecerse.... akp avantaji ele gecirdi ve cemaati silmeye basladi, cemaat 17 araligi duzenledi karsi atak icin ama akp yi deviremedi. Olay budue ozetle. Simdi geri kalanlardan kim kime kazik atar bunh zaman gosterecek. Ya da kimse kazik atmaz, dost olurlar, ki bunu ben de desteklemiyorm. Umalim da ulke icin iyi olan neyse o olsun okey?

Yani sen sabahtan beri bana mi kan emici diyordun? Bunu mu demek istiyordun?

O saydiklarinin arasindaki Kontes bir AKP destekleyicisi. O ve onun gibiler, burada bana asker dusmani diyen, PKK provakotoru diyen beyazgri ve digerleri gibi.. Kimi kibarca, kimi kabaca AKP savunurlar, her zaman, her durumda.. Bugun sen de onlarin safhina katilmissin ne guzel..

Onlar mi asker dostu, PKK dusmani? Onlar sadece AKP dostu, asker degil Tayyip sevici. Dun Habur sinir kapisindan davul zurna ile karsiladiklari, tum hapishanelerin kapisini sonuna kadar acip saliverdikleri eli kanli katilleri tuttuklari gibi mahkemelere goturup o les kargalari ile yillarca daglarda savasmis, gazi olmus askerlerimizi, albaylarimizi, yarbaylarimizi kurmaylarimizi, o eli kanli kalles PKK itlerini sahit tutarak, gazilerimizin onurlarini, haysiyetlerini parca parca ederek 5 karis hucrelerde surunmeye gonderirken de onlar "catla patla!" sesleri arasinda tayyip alkisliyorlardi burada.. Ben bunlari yillarca burada yazmadim mi? Simdi asker dostu mu oldular? Simdi sana oradan cok samimi mi gorunuyorlar? Ben yalanci, onlar dogrucu.. He mi?

Peki yarin ne olacak? Tayyip cikip Apo ile, Cemal Bayik ile, HDP ile el sikisinca bunlar gene Tayyip alkislayacaklar.. PKK itleri ile bugun diyarbakirda savasan askerleri tek tek hucrelere atacaklar.. Savas suclusu deyi.. PKKya sirin gorunmek adina.. Hayat tekerrurden ibaret.. O zaman ne olacak? Gene dans edecek misiniz burada hep birlikte?

Allah sag salim donmesini nasip etsin insallah. Bu kirli oyuna tek bir can daha vermeyelim. Sizede sabir versin.

evreka. senin kim olduğunu şimdi anladım. vay canına.
bunca yıl. nasıl anlamamışım
ya evet .
kaldı rte ile abd
2023 te de rte abdye kazık atacak .
Türkiye dünya devi olacak.
Bak buna da ancak Kadir inanır.

Getirmemek elde değil
Gurur duyuyorum elbet kim ne derse desin
Burada suçlandıklarını çok okudum savunup doğruyu anlatmaya çalışına hakaretde işittim
Mühim değil..
Terörü ne şekilde olursa olsun destekleyen herkezi ıslah etsin rabbim
Vicdanları sızlasın..Varsa tabii
Bize düşen belli
sabır dua
Olmazsa..
Vatan sağolsun demek

Bakın hanımlar teröristlikle suçlanan ben vatan sever diye geçinen diğer tarafın seviyesini hepinizde görüyorsunuz eğer gene beni bu şekilde görüyorsanız evet ben teröristim
Bana gore de değilsin, islerine gelmeyince hemen teroristsin derler, derler de derler salla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…