Hic haberin varmis gibi gorunmuyor, hala kraldan cok kralci olduguna bakilirsa.. Ortada gercekler varken varsayimlarini mi tartisacagiz burada? Ya oyleyse.. Ya boyleyse..
RTE Turkiyenin ne reklamini yapti? Bol bol toprak satti Araplara.. Bursa, Yalova, Adapazari, vesaire.. Kiralar ikiye katlandi. ev fiyatlari da oyle.. Bizim kesemize gore mi, yoksa Araplarinkine mi? Collerinden kacip Turkiyeye yerlesiyorlar hepsi de.. Ayilip bayildigin S. Arabistan'in 15 yillik petrol rezervi kalmis.. Dunyada petrol fiyatlari tepe taklak duserken petrol satis fiyatini ikiye katlayan zam yaparak kendini kurtarma pesinde, ona mi bagladin Turkiyenin gelecegini? Yazik.. Tabi bunca verimli toprak elinde iken tarim, hayvanciligi yere yapistiran ve ulkeyi bunlarda bile disa bagimli hale getiren bir ulkenin yoneticilerini savunmak icin Araptan baska altermatifin kalmamissa.. Bagimsizlik onurun degil, Arap bastacin olmussa.. Artik bu ulkede hic bir zihniyet tuhaf gelmiyor.. Amerika olmazsa arap.. Birinin eteklerine siginiriz, biz aciziz ya.. O hale getirildik artik nasilsa.. Yasasin BOP, yasasin Araplar.. Bizi kurtaracaklar..
AKP giderse ne mi olur? Gelmeden once bu ulke ne idi ise o olur. Belki bu parcalanma, yokolma durur. Belki tarim, uretim, hayvancilik yeniden baslar.. Belki ordumuz yeniden bagimsiz olur. belki yargimiz yeniden bagimsiz olur. Belki dunyadaki itibarimiz yeniden kurtulur, sinirlarimiz yol gecen hani olmaktan kurtulur, PKK ve Suriyeli militanlar, bir de ISIDa yolgecen hani olmaktan kurtuluruz, terorist ulke olmaktan kurutuluruz, adimiz da ISID la anilmaktan kurtulur, kimbilir?
Senin samimiyetime inanip inanmaman umurumda bile degil, ben artik gogsumu gere gere "Ben Turkum!" diyemiyorum elalemin memleketinde, beni ilgilendiren sadece bu.