• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyarbakır’da bir kadın evine isabet eden top mermisi nedeniyle hayatını kaybetti

nasılda kendınızi bellı edıyorsunuz :KK70:
işte siz busunuz...
:KK9:
e tabı gecen gun pkk nın bunu yapmasında sebep vardır, devlet yapıyor butun bunlara dıyen kısı oldugunuz ıcın hemen nasılda atladınız :KK70: kıyamam
Hamilesin şimdi hissettiğin herşeyi bebekte hissediyor
Şimdiden zehirlemekmi istiyorsun onu sana değil ona acırım

Tek temennim bizlerin çocukları büyüdüğünde bu pkk belası bitmiş olur inşallah.biz şehit haberleri ile ömür tükettik onlar tüketmesin bari.

Bir yanda pkk bir yanda ışid..çok korkunç günler yaşıyoruz.
gercekden cok uzuluyorum gıdenlere, değmedi ... degseydı keske değmedı...
olan canlara , evlatlara analara oldu.
paramparca , tabutu boş mezarlarla doldu... resmen kalbımın en ıcı sızlıyor
yazık gunah :(
onca kısı can verdı bu teror ıcın ve ıcımızde nefes almayı bıle haketmeyen pkk destekcılerı etrafda cirit atarken
hak yerını insallah bulur
ben acıkcası cooook ısterım bu pkk yandaslarının en yakınını en acı sekılde kaybetmesını
acımasız gelebılır ama en ıcten ıstegım bu

Ya bi kere kimleri kast ettigimi acik etmiyorum, uzerine alinmasi gerekenler aliniyor elbette ve alinmalari da gerekiyor. Ben yine de genel konusayim...

Insan sevicilerle aramdaki fark; kendi askerimi polisimi teroristlerden ya da orgut sempatizanlarindan daha fazla onemsiyor olmamdir. Ben herkesi sevmem, her insani sevmem. Sevilecek insan var sevilmeyecek insan var. O yuzden insan sevicilik, bazilarinin anladigi sekliyle humanistlik yok bende (ki humanizm baska bir seydir).

Polis bir eve baskin yapar, millet olen teroriste agit yakar. Aynisi askerin polisin basina geldiginde ise hic de o kadar insan sevici degillerdir bu sozde sevgi pitirciklari. Zaten bu yuzden teroristlerle ayni dili konustuklarini soyluyorum, ama bilerek ama farkinda olmayarak...

Olen orgut sempatizanlari uzerinden gazel okuyup da magduriyet kasanlarin amaci her ne olursa olsun askere ve hukumete saydirmak. Insan sevicilerle bi farkim da bu. Ayaklari tasa takilsa hukumete saydirirlar. Bu gibi olaylari da hukumete saldiri amacli kullaniyorlar. Kan emicilik diye asil buna denir. Hukumeti genel olarak politikasindan dolayi elestirse amenna... ama her olum uzerinden elestirmek??? Kesinlikle samimi degil.

Yoo hayir ben mesela rte nin cocuklarini akrabalarini tutup sanki birikimleri varmis gibi devlet yonetiminde soz sahibi yapmasini asla tasvip etmiyorum. Bak iste elestiri. Devlet dusmanligi yok, kendi milletimin askerine dusmanlik yok...

Asker katil, polis katil... gencecik kizi oldurduler katil tece... vs agitlari yakablari da gorduj yahu ne anlatiyorsun? Orada ausenci diye bir uye var onun yazdigi yorumlar akli basinda dogru durust yorumlardi. Kadin demis ki "olay uzucu keske yasanmasaydi... ama bunun uzerinden devlete ve polise yuklenmeniz anlamsiz ve sacma". Bu kadar acik yaziyi anlamayip hala neyi elestirdigimi sorgulamak da ilginc yani. Cunku belku de farkinda degiller ama teroristlerle ayni dili konusacaklar nerdeyse. Komedi ya resmen
Devletin çocuğa dağıttığı sütü bile eleştiriyorlar neymiş eğitim böyleyken kuru üzüm versen ne olacakmış..önce sütün kuru üzümün hakkını ver yani yiğidi öldür hakkını ver yok buranın muhalafetinde..Bu bir misaldi.Çözüm süreci olmasaydı terör bitecekmiydi hayır ..ben güçlendiğinede inanmıyorum .. ilham oldukları kaynaklar hep olduğu sürece..ha şu var ki izlenen her siyasetin bir bedeli oluyor ..siyasette hep mutlu sonla bitseydi keşke..
Sadece körün göz tayyip düşmanlığı var.Tek ortak paydaları.
Kara senaryo var, çözüm yok.

Hamilesin şimdi hissettiğin herşeyi bebekte hissediyor
Şimdiden zehirlemekmi istiyorsun onu sana değil ona acırım
zehırlenmek ?
sizin pkk nın haklı sebeplerı vardır, butun bunları devlet yapıyor sozlerınız zehırlıyor evet
ozellıkle okumak lazım bu dusuncelerınızı :KK66:

bence siz bol cevız yıyın ıyı gelır :) zehırlenmek onemlı degılde beyın sart :)
sızınle tartısarak sızın gıbı gorunmek ıstemem... nezaketen cevap verdım, bundan sonra sızı cıddıye alıp cevap vermeyecegımı bılmenızı ısterım.
bu arada ne bana nede dogacak evladıma soz soyleyemezsınız aklınızı alırım sizin !!!!!!!!
sızınde evladınız var dıkkat edın !!!!!

Yaaa tabi yine dokturmussun... Bunlari duyan, bilen bir tek sensin dimi? Bizim haberimiz yok sanki bu yazdiklarindan. Zaten cogu kisinin bildikleri bunlar. Captain Obvious seni.....

Bop kurdistan falan filan... Bunlar zaten herkesin duydugu seyler. Esas mesele hersey gercekten gorundugu gibi mi? Rte bop icin halihazirda herseyi yapiyor gibi gorunmekte ama ne malum esas amacinin bu oldugu? Ne biliyorsun guclenmek icin bu tiplerin huyuna gidip zamani geldiginde kazik atmayacagini? Malum cemaat diye bir olay var, onlar da aynidir. Abd kuklasi dersin ama onlarin da amaci yeterince guclenip islami temsil etmektir... ki fetonun vaazlari var, "Abd yi kana bulayacagiz, bombalari patlatacagiz... islami kurtaracagiz" gibisinden... yani fetonun belki de gercek amaci abd yo basamak olarak kullanmak ve abd de bunun bilincinde? Kim kime ne zaman kazik atacak belli degil belki de?

Rte nin durumu da boyle olabilir. Bir yandan Turkiye'nin reklamini yapti, Arap yatirjmlari ulkeye cekti, ekonomiyi kalkindirdi ve diger yandan milli teknoloji hamlelerine giristi. Bunlar bop cularin hosuna giden seyler oldugunu dusunmuyorum. Arap dunyasinda karizma saglamak mesela... bop cularin isine mi yariyo yoksa onlara kostek mi? Bunu zaman gosterecek ve tabi ki rte nin aklindan gecenler. Bunlar su anda bizim icin tam anlamiyla sir.

Peki sen ne olsun diyorsun? Akp gitsin ok.... peki sonra ne olacak? Chp mi gelsin? Ya da X partisi gelsin diyelim. Peki o parti ne yapsin istersin? Masalar pkk yi kullanip ortaligi karistirirken ne gibi cozum uretsinler? Akp ye ve politikasina bu kadar karsiysan herhalde bi cozumun vardir dimu? Hadi aydinlat bizi.

Ayrica son yaptigin o vicdan merhamet nutuklarini da unutmus degilim ve senin samimi oldugunu dusunmuyorum.
Hic haberin varmis gibi gorunmuyor, hala kraldan cok kralci olduguna bakilirsa.. Ortada gercekler varken varsayimlarini mi tartisacagiz burada? Ya oyleyse.. Ya boyleyse..
RTE Turkiyenin ne reklamini yapti? Bol bol toprak satti Araplara.. Bursa, Yalova, Adapazari, vesaire.. Kiralar ikiye katlandi. ev fiyatlari da oyle.. Bizim kesemize gore mi, yoksa Araplarinkine mi? Collerinden kacip Turkiyeye yerlesiyorlar hepsi de.. Ayilip bayildigin S. Arabistan'in 15 yillik petrol rezervi kalmis.. Dunyada petrol fiyatlari tepe taklak duserken petrol satis fiyatini ikiye katlayan zam yaparak kendini kurtarma pesinde, ona mi bagladin Turkiyenin gelecegini? Yazik.. Tabi bunca verimli toprak elinde iken tarim, hayvanciligi yere yapistiran ve ulkeyi bunlarda bile disa bagimli hale getiren bir ulkenin yoneticilerini savunmak icin Araptan baska altermatifin kalmamissa.. Bagimsizlik onurun degil, Arap bastacin olmussa.. Artik bu ulkede hic bir zihniyet tuhaf gelmiyor.. Amerika olmazsa arap.. Birinin eteklerine siginiriz, biz aciziz ya.. O hale getirildik artik nasilsa.. Yasasin BOP, yasasin Araplar.. Bizi kurtaracaklar.. :KK48:

AKP giderse ne mi olur? Gelmeden once bu ulke ne idi ise o olur. Belki bu parcalanma, yokolma durur. Belki tarim, uretim, hayvancilik yeniden baslar.. Belki ordumuz yeniden bagimsiz olur. belki yargimiz yeniden bagimsiz olur. Belki dunyadaki itibarimiz yeniden kurtulur, sinirlarimiz yol gecen hani olmaktan kurtulur, PKK ve Suriyeli militanlar, bir de ISIDa yolgecen hani olmaktan kurtuluruz, terorist ulke olmaktan kurutuluruz, adimiz da ISID la anilmaktan kurtulur, kimbilir?

Senin samimiyetime inanip inanmaman umurumda bile degil, ben artik gogsumu gere gere "Ben Turkum!" diyemiyorum elalemin memleketinde, beni ilgilendiren sadece bu.

Yaaa tabi yine dokturmussun... Bunlari duyan, bilen bir tek sensin dimi? Bizim haberimiz yok sanki bu yazdiklarindan. Zaten cogu kisinin bildikleri bunlar. Captain Obvious seni.....

Bop kurdistan falan filan... Bunlar zaten herkesin duydugu seyler. Esas mesele hersey gercekten gorundugu gibi mi? Rte bop icin halihazirda herseyi yapiyor gibi gorunmekte ama ne malum esas amacinin bu oldugu? Ne biliyorsun guclenmek icin bu tiplerin huyuna gidip zamani geldiginde kazik atmayacagini? Malum cemaat diye bir olay var, onlar da aynidir. Abd kuklasi dersin ama onlarin da amaci yeterince guclenip islami temsil etmektir... ki fetonun vaazlari var, "Abd yi kana bulayacagiz, bombalari patlatacagiz... islami kurtaracagiz" gibisinden... yani fetonun belki de gercek amaci abd yo basamak olarak kullanmak ve abd de bunun bilincinde? Kim kime ne zaman kazik atacak belli degil belki de?

Rte nin durumu da boyle olabilir. Bir yandan Turkiye'nin reklamini yapti, Arap yatirjmlari ulkeye cekti, ekonomiyi kalkindirdi ve diger yandan milli teknoloji hamlelerine giristi. Bunlar bop cularin hosuna giden seyler oldugunu dusunmuyorum. Arap dunyasinda karizma saglamak mesela... bop cularin isine mi yariyo yoksa onlara kostek mi? Bunu zaman gosterecek ve tabi ki rte nin aklindan gecenler. Bunlar su anda bizim icin tam anlamiyla sir.

Peki sen ne olsun diyorsun? Akp gitsin ok.... peki sonra ne olacak? Chp mi gelsin? Ya da X partisi gelsin diyelim. Peki o parti ne yapsin istersin? Masalar pkk yi kullanip ortaligi karistirirken ne gibi cozum uretsinler? Akp ye ve politikasina bu kadar karsiysan herhalde bi cozumun vardir dimu? Hadi aydinlat bizi.

Ayrica son yaptigin o vicdan merhamet nutuklarini da unutmus degilim ve senin samimi oldugunu dusunmuyorum.
Bilmediğin sırlar üzerine oy veriyorsun demek?
Nasıl bir hayal dünyan var senin Mervecik?
Saraylım I'n yazdıklarına Herkesin bildiği gerçekler bunlar deyip kimsenin bilmediğini düşündüğün sırlar üretip " Vardır reis i cumhur un bir bildiği" diyenlerdensin demek sende?
Sana fantazi Dünya'nda mutluluklar diliyorum.

zehırlenmek ?
sizin pkk nın haklı sebeplerı vardır, butun bunları devlet yapıyor sozlerınız zehırlıyor evet
ozellıkle okumak lazım bu dusuncelerınızı :KK66:

bence siz bol cevız yıyın ıyı gelır :) zehırlenmek onemlı degılde beyın sart :)
sızınle tartısarak sızın gıbı gorunmek ıstemem... nezaketen cevap verdım, bundan sonra sızı cıddıye alıp cevap vermeyecegımı bılmenızı ısterım.
bu arada ne bana nede dogacak evladıma soz soyleyemezsınız aklınızı alırım sizin !!!!!!!!
sızınde evladınız var dıkkat edın !!!!!
Teşekkür ederim siz çıkın aradan
Dedimiştimya ben çok zeki değilim önemsemeyin

lafa atlayan supersonık :D
yarası olup gocunan, kuyruk acısına dayanamayan e be yetersiz :)

ne usturup bılır, ne hal hereketı yerındedır;
yazık yetıstırecegı gence, doguracagı topluma...
2 kelıme laf soyleme kapasıtesı olmayan beyınsızın;
daha ana karnındakı dogmamıs evlada laf soyleme cürretınde bulunur.

işte bunlardan doguyor o can alanlar.
hadsiz.

lafa atlayan supersonık :KK70:
yarası olup gocunan, kuyruk acısına dayanamayan e be yetersiz :)

ne usturup bılır, ne hal hereketı yerındedır;
yazık yetıstırecegı gence, doguracagı topluma...
2 kelıme laf soyleme kapasıtesı olmayan beyınsızın;
daha ana karnındakı dogmamıs evlada laf soyleme cürretınde bulunur.

işte bunlardan doguyor o can alanlar.
hadsiz.
Evet hadzizim
Benim kızımda hiç bir işe yaramaz
Bende zeki değilim
Teröristim
Oldumu memnunmusun

koyu renkle yazdıkların hiç zekice değil.
Fetö sırtından vurdu ,pkk çözüm sürecinde kandırdı.
Fazlaca saf bir profil sergilemedi mi sence :)
Sen bu yazdığına cidden inanıyorsan sana başkaca yazılacak bir şey kalmadı. :)))))))))))))))))))))))))))))))))))

Hic haberin varmis gibi gorunmuyor, hala kraldan cok kralci olduguna bakilirsa.. Ortada gercekler varken varsayimlarini mi tartisacagiz burada? Ya oyleyse.. Ya boyleyse..
RTE Turkiyenin ne reklamini yapti? Bol bol toprak satti Araplara.. Bursa, Yalova, Adapazari, vesaire.. Kiralar ikiye katlandi. ev fiyatlari da oyle.. Bizim kesemize gore mi, yoksa Araplarinkine mi? Collerinden kacip Turkiyeye yerlesiyorlar hepsi de.. Ayilip bayildigin S. Arabistan'in 15 yillik petrol rezervi kalmis.. Dunyada petrol fiyatlari tepe taklak duserken petrol satis fiyatini ikiye katlayan zam yaparak kendini kurtarma pesinde, ona mi bagladin Turkiyenin gelecegini? Yazik.. Tabi bunca verimli toprak elinde iken tarim, hayvanciligi yere yapistiran ve ulkeyi bunlarda bile disa bagimli hale getiren bir ulkenin yoneticilerini savunmak icin Araptan baska altermatifin kalmamissa.. Bagimsizlik onurun degil, Arap bastacin olmussa.. Artik bu ulkede hic bir zihniyet tuhaf gelmiyor.. Amerika olmazsa arap.. Birinin eteklerine siginiriz, biz aciziz ya.. O hale getirildik artik nasilsa.. Yasasin BOP, yasasin Araplar.. Bizi kurtaracaklar.. :KK48:

AKP giderse ne mi olur? Gelmeden once bu ulke ne idi ise o olur. Belki bu parcalanma, yokolma durur. Belki tarim, uretim, hayvancilik yeniden baslar.. Belki ordumuz yeniden bagimsiz olur. belki yargimiz yeniden bagimsiz olur. Belki dunyadaki itibarimiz yeniden kurtulur, sinirlarimiz yol gecen hani olmaktan kurtulur, PKK ve Suriyeli militanlar, bir de ISIDa yolgecen hani olmaktan kurtuluruz, terorist ulke olmaktan kurutuluruz, adimiz da ISID la anilmaktan kurtulur, kimbilir?

Senin samimiyetime inanip inanmaman umurumda bile degil, ben artik gogsumu gere gere "Ben Turkum!" diyemiyorum elalemin memleketinde, beni ilgilendiren sadece bu.

Hem varsayim kasma diyorsun hem de yazinin sonunda belki su olur belki bu olur diye varsayimin alasini yapiyorsun. Ama sen rte nin ya da yonetim kademesinin aklindan gecenleri bilemezsin ya da planlarinin ne oldugunu. Belki gercekler senin yazdigin kadar aciktir, belki de gorduklerimiz kopruyu gecene kadar ayiya dayi demektir. Bunu zaman gosterecek. Ben kendi gorduklerimi kendi kafama gore yorumlarim, onun disinda ise umarim gidisatin sonu ulkenin hayrina olur demekten baska da yapabilecegim bir sey yok benim. Neyse gecelim...

Araplara toprak satilmasi bi vatan satisi falan degildir. Bir Turk dunyada istedigi her yerden mulk satin alabiliyorsa, bizim ulkemizden baskalari neden alamasin? Senin bu soylediginin mantikli tek tarafi yok. Ekonomiden bir gram anlamiyorsun sanirim. Dunya iyice globallesirken karsi tutum sergilemek seni iyice dibe cokertir. Baska ulke vatandaslarina toprak satmak hem kultur alisverisidir, hem yatirim ortakligidir hem de o ulke insanlarinin burada mulkleri bulunmasi nedeniyle devletler arasi siyasi yumusamayi da beraberinde getirir. Toprak satisina senin kadar sig bakmadigim icin kusura bakma.

Senin bahsettigin, hayal ettigin Turkiye, eskisi gibi kendi icine kapanik, diger her seye karsi asiri paranoyak, kendini dunyadan soyutlamis bir Turkiye. Tabi boyle bi Turkiye ne gelisir ne bisey olur. Sonra da gelisemeyen bu ulkedeki insanlara senin gibiler gelip "cok cahil bi milletiz ya, hicbir sey uretemiyoruz yaaa, bizden bisey olmaz yaaa" gibi laflari siralayabileceklerdir, tabi kendilerinj ayirarak... cunku bi halk var bir de senin gibi aydinlar hahahaa dimi? Kendini aydin, bilincli secmen falan zannediyorsundur sen bir de. Acaba gercekten oyle misin? Belki oylesin, belki degilsin... ama halkin uzerindesin dimj :KK70:

Senin samimyetine inanmiyorun cunku kendi yazdigini idrak edemiyorsun. O baslikta herkese vicdansiz etiketi yapistirmistin. Guya olenlerin kani bizjm elleromizdeymis, AKP ye oy verdik diye biz bi nevi katiliymisiz olenlerin... boyle.demistin.

Halbuki yazdigin bir cumle var; "ates dustugu yeri yakar" diye. Sen daha bunh idrak edememisin.

Ben kendi adima olen askerlere canimdam can gitmiscesine uzulmedigimi soylerim. Cunku yakinim degiller ve ben boyle bir ortamda bulunmadim (her ne kadar iki akrabam oldulerse de bu sekild, o zaman cocuktum ve o yuzden o duyguyu yasamis saymiyorum kendimj). Bu yuzden cani gonulden uzulmem imkansiz... cunku... ates dustugu yeri yakar.

Ama sen naptin? Sanki sen en mrhametli em vicdanliymisin gibi yazdin durdun o baslikta. Kazen kendi yasadiklarini anlatti, adam birebir yasamis yahu. Prezentblkontes kendi kuzeninin 3 parca halinde geldigini anlati... ama sen... hic bunlari yasamamisin ve hatta taaa ABD de yasiyorsun ama bu insanlardan daha cok aci cekiyorsun, daha cok uzuluyorsun olen askerlere oyle mi? Senin bu palavrana anca kadir inanir baska da kimse inanmaz. Ha gerci mesajlarini begenenler vardi, dogru.

Ben olen askerlere bu olayi yakindan yasayanlarin uzuldugu kadar cani gonulden uzulmuyorum ve bunun uzerinden millete vicdan nutuklari atmiyorum, cunku ates dustugu yeri yakar.

Ama sen??? Hem ates dusugu yeri yakar deyip hem de ardindan ta ABD den millete vicdan, mrhamet nutuklar atmaktan get kalmadin. Ates senin yanina dusmedi ki? Ne diyorsun sen? Yaptigin sadece olumler uzerinden kendine ve muhalifligine, nefretine pay bicmek, baska da hicbir sey degil. Kan emicilik degil de ne bu? Sen soyle bana...

Bunlar artık sadece doğuda ya da dağda değiller geçen gün Okmeydanın da içinde bir anne ve oğlunun bulunduğu bir aracı ateşe vermişler.yani olay sadece Diyarbakır da Cizre de Silopi de bitmiyor oradan kaçan teröristler büyük şehirlere geliyor.
Devlet ne yapmalı nasil durdurmalı bunu peki?onu yapmasin bunu yapmasin ne yapsin?bıraksın da bu itler iyice azsin mi? Her il her ilçe tehlikeli olmaya başladı.

Oraları boşaltmaya kalkasa bizi yerimizden yurdumuzdan etti diyecekler ne olmalı peki?

Çözümü ne?
malesef aynen dedıgın gıbı heryerdeler
nasıl bıtecek bu ...
cok cıddı ve bı an once cozum lazım

evınde evladınla yemek yerken, bı sokaktan gecerken , komsuna zıyarete gıderken ölmek an meselesi oldu...

Bakın hanımlar teröristlikle suçlanan ben vatan sever diye geçinen diğer tarafın seviyesini hepinizde görüyorsunuz eğer gene beni bu şekilde görüyorsanız evet ben teröristim

Hımm yine ağlamaya gelmisler

Eee çözüm buldular mi ağlamak yerine ?
Hepsini okuyamadim malum

Back