Diyarbakır’da bir kadın evine isabet eden top mermisi nedeniyle hayatını kaybetti

Evet maalesef bir oluşum var ve bu oluşum böyle giderse hiç bir zaman bitmeyecek.

e biz de onu diyoruz.biz deyince neden insan sevici olduk?

Cozum bu mu? Cozum kendi topragini bombalamak, sehirlerini yasanmaz hale getirmek, onune cikan herseyi vurup oldurmek mi? Bu ulkeyi bu sekilde mi teslim aldiniz? Hala bu iktidari basarili mi buluyorsunuz? Alternatifsiz.. Bugune kadar gelmis gecmis butun iktidarlardan daha becerikli.. Butun partilerden daha guclu ve basarilli.. Bu mudur? 2002 de sehit sayisi 7, bugun kac?

Bugun icinde bulundugumuz bu durumun iki cikarimi var: Ya beceriksizlik, ya bile isteye Turkiyeyi bolup parcalama.. Otesi yok..

Istihbarat tarihin en beceriksiz donemini yasiyor.. Bildigimiz kadari ile ornek verelim.. Dilek'in evi 30 kere aranmis.. Cunki daha once bir canli bomba akrabalari veya dostlari her neyse, evlerinde bulundugu icin.. 30 bos arama daha.. Sonunda evin kizi oluyor.. Davutoglu ne demisti? "biz canli bombalarin yerlerini biliyoruz, ama eylem yapmadiklarinda yakalayamayiz" Bu ne demek? Once olecek ve oldurecekler, sonra yakaladik diye zafer cigliklari atacagiz, leslerini yerlerden kazirken.. Iste Turkiyede bugun iktidarin gucu.. Istihbarat da o kadar iste..

Cemal Bayik ininden dalga geciyor: Gerillayi daha gondermedik, Turkiye hendek kazan Kurt gencleri ile mucadele ediyor hala, istersek onlari da gonderiririz" diye.. Biz kazanmamiz gereken halki kendimize dusman etmekle mesguluz hala.. Ne enkaz haline getirdigimiz Sur, ne Silopi, ne de Cizre halki bugunleri unutmayacak.. Ayni bir zamanlarin unlu Diyarbakir cezaevini unutmadiklari gibi..

Bir sirketi yikmak isterseniz subeleri ile ugrasmazsiniz, merkezini yikarsiniz. bir orduyu bozguna ugratmak icin ordunun usaklarini, uzantilarini degil liderini tusa getirir, bassiz kalan orduyu dagitirsiniz. Tarihin ilk zamanlarindan beri bu boyledir. Lider yakalandiginda ya da oldugunde savas kazanilir. Biz Apoyu balla borekle besleyip Kandillideki Cemal Bayik'a goz kirparken PKK ya gonul vermis uc bes Kurt gencini kendi sehirlerimizde, kendi sehirlerimiz ile birlikte yok etmeye calisarak mi PKKyi bitirecegiz? PKK mi bizi kandiriyor yoksa AKP mi? Size cozum diye sunulan iste bu. Beceriksizlik de bu ulkenin parcalanmasi ile sonuclanacak, danisikli dovus ise o da baskanlik ve bu ulkenin parcalanmasi ile sonuclanacak.. Baska yolu yok.. Yani tek cozum parcalanma, oyle isteniyor cunki.. Gerisi hikaye..

boşver arkadaşım.
biz ölen gencecik gençlerimize üzülürken adımız teröriste çıkıyor.
masa başında alınan kararlar diyoruz Bülent abla diyoruz yok anlatamıyoruz.
kendileri dışında herkes terörist.
bırak öyle bilsinler.

Bir şiir paylaşayım .

zaferi elde etmek sananlar
eldeki ile yerdeki kardeş unuttunuz mu?

kaderi katlanmak anlayanlar
keder, kaderiniz değil yuttunuz mu?

bedeni güzellik görenler,
dili var bedenin sustunuz mu?

ben yazdım sadece okudunuz mu? (söz.türk)

biri açılım yapalım dur diyor,
diğeri bizden görünüp git vur diyor,
öbürü kandıramıyor gavur diyor,

güzel memleketim,
taşları bağlamışlar itler kol geziyor,,(söz.türk)

e biz de onu diyoruz.biz deyince neden insan sevici olduk?

Ya bi kere kimleri kast ettigimi acik etmiyorum, uzerine alinmasi gerekenler aliniyor elbette ve alinmalari da gerekiyor. Ben yine de genel konusayim...

Insan sevicilerle aramdaki fark; kendi askerimi polisimi teroristlerden ya da orgut sempatizanlarindan daha fazla onemsiyor olmamdir. Ben herkesi sevmem, her insani sevmem. Sevilecek insan var sevilmeyecek insan var. O yuzden insan sevicilik, bazilarinin anladigi sekliyle humanistlik yok bende (ki humanizm baska bir seydir).

Polis bir eve baskin yapar, millet olen teroriste agit yakar. Aynisi askerin polisin basina geldiginde ise hic de o kadar insan sevici degillerdir bu sozde sevgi pitirciklari. Zaten bu yuzden teroristlerle ayni dili konustuklarini soyluyorum, ama bilerek ama farkinda olmayarak...

Olen orgut sempatizanlari uzerinden gazel okuyup da magduriyet kasanlarin amaci her ne olursa olsun askere ve hukumete saydirmak. Insan sevicilerle bi farkim da bu. Ayaklari tasa takilsa hukumete saydirirlar. Bu gibi olaylari da hukumete saldiri amacli kullaniyorlar. Kan emicilik diye asil buna denir. Hukumeti genel olarak politikasindan dolayi elestirse amenna... ama her olum uzerinden elestirmek??? Kesinlikle samimi degil.

siz de maaşallah her eleştiriyi devlet düşmanlığı ,ülke düşmanlığı olarak görüyorsunuz.
eleştirdiğiniz şeyi kendiniz yapmayın.

Yaaa tabi yine dokturmussun... Bunlari duyan, bilen bir tek sensin dimi? Bizim haberimiz yok sanki bu yazdiklarindan. Zaten cogu kisinin bildikleri bunlar. Captain Obvious seni.....

Bop kurdistan falan filan... Bunlar zaten herkesin duydugu seyler. Esas mesele hersey gercekten gorundugu gibi mi? Rte bop icin halihazirda herseyi yapiyor gibi gorunmekte ama ne malum esas amacinin bu oldugu? Ne biliyorsun guclenmek icin bu tiplerin huyuna gidip zamani geldiginde kazik atmayacagini? Malum cemaat diye bir olay var, onlar da aynidir. Abd kuklasi dersin ama onlarin da amaci yeterince guclenip islami temsil etmektir... ki fetonun vaazlari var, "Abd yi kana bulayacagiz, bombalari patlatacagiz... islami kurtaracagiz" gibisinden... yani fetonun belki de gercek amaci abd yo basamak olarak kullanmak ve abd de bunun bilincinde? Kim kime ne zaman kazik atacak belli degil belki de?

Rte nin durumu da boyle olabilir. Bir yandan Turkiye'nin reklamini yapti, Arap yatirjmlari ulkeye cekti, ekonomiyi kalkindirdi ve diger yandan milli teknoloji hamlelerine giristi. Bunlar bop cularin hosuna giden seyler oldugunu dusunmuyorum. Arap dunyasinda karizma saglamak mesela... bop cularin isine mi yariyo yoksa onlara kostek mi? Bunu zaman gosterecek ve tabi ki rte nin aklindan gecenler. Bunlar su anda bizim icin tam anlamiyla sir.

Peki sen ne olsun diyorsun? Akp gitsin ok.... peki sonra ne olacak? Chp mi gelsin? Ya da X partisi gelsin diyelim. Peki o parti ne yapsin istersin? Masalar pkk yi kullanip ortaligi karistirirken ne gibi cozum uretsinler? Akp ye ve politikasina bu kadar karsiysan herhalde bi cozumun vardir dimu? Hadi aydinlat bizi.

Ayrica son yaptigin o vicdan merhamet nutuklarini da unutmus degilim ve senin samimi oldugunu dusunmuyorum.

siz de maaşallah her eleştiriyi devlet düşmanlığı ,ülke düşmanlığı olarak görüyorsunuz.
eleştirdiğiniz şeyi kendiniz yapmayın.

Yoo hayir ben mesela rte nin cocuklarini akrabalarini tutup sanki birikimleri varmis gibi devlet yonetiminde soz sahibi yapmasini asla tasvip etmiyorum. Bak iste elestiri. Devlet dusmanligi yok, kendi milletimin askerine dusmanlik yok...

Asker katil, polis katil... gencecik kizi oldurduler katil tece... vs agitlari yakablari da gorduj yahu ne anlatiyorsun? Orada ausenci diye bir uye var onun yazdigi yorumlar akli basinda dogru durust yorumlardi. Kadin demis ki "olay uzucu keske yasanmasaydi... ama bunun uzerinden devlete ve polise yuklenmeniz anlamsiz ve sacma". Bu kadar acik yaziyi anlamayip hala neyi elestirdigimi sorgulamak da ilginc yani. Cunku belku de farkinda degiller ama teroristlerle ayni dili konusacaklar nerdeyse. Komedi ya resmen

Buralar gene karışmış

bu pkk teror orgutu degıldır ,pkk kürtlerın hakkını savunuyor dıyenın evıne ugramaz bu mermıler bombalar zaten...
pkk kürtlerı olduruyor ve hdp buna göz yumuyor;
uyumayın artık !!!
ve bu hdp-pkk yı savunanlardan midem bulanıyor.
bıde gecenlerde akıllının bırı pkk nın bunları yapmasında sebep vardır dan gırıp bunu devlet yapıyora kadar getırmıstı!!! dengesız cok

Hayatım sen hamile değilmisin ne siyasetle zehirliyorsun bebeği git mozartın kırkıncı senfonisini felan dinle iyi gelir bebeğinin zeka gelişimine

Hayatım sen hamile değilmisin ne siyasetle zehirliyorsun bebeği git mozartın kırkıncı senfonisini felan dinle iyi gelir bebeğinin zeka gelişimine
nasılda kendınızi bellı edıyorsunuz
işte siz busunuz...

e tabı gecen gun pkk nın bunu yapmasında sebep vardır, devlet yapıyor butun bunları dıyen kısı oldugunuz ıcın hemen nasılda atladınız kıyamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…