Aaa tatlım sen bilmiyormusun o arkadaşı çok popüler burada insanlara prim kazandırıyorsenin yandasin varya oda hamile,ona niye taviseyede bulunmadin peki
siyasette gelip bebegini zehirleme git mozart filan dinle yazik bebisine
Sanane kadının gebeliginden be
Bebeğinin zeka gelişimi için onerdigini sen dinle belki ise yarar :)
arkadaslarKötü uslüp olmayabilir ben açıkladım ama tekrar anlatayım
Konuyu alakasız bir şekilde şurada doğumuna ıkı hafta kalmış bir hemcinsinize hassas noktasından vurup konuyu bebeğine getirip alaycı bir tavır takınmak
Hakarettir ille küfretmek gerekmiyor
Rabb değilde burda bazıları iyi başarıyor bunu:))) Allah çıkarmasın
Merhamet gösteremem cikssarkadaslar
bı laf vardır hanı..
Cahille girme münakaşaya,ya sinirini zıplatır tavana!Ya da yazık olur "Adabına"!
diye...
ben insan yerıne koydum cevap verdım hata ettım, sizin siniriniz bozulmasın cıddıye almayın şahsı .
kendisi okadar kara cahıl kı doguma ıkı hafta kala sıyasetde ne ısı var dıyor... sımdı buna ne soylesenız anlar ? ınemezsınız sevıyesıne cıkamaz sevıyenıze ...
benı anladıgınız ve hassas davrandıgınız ıcın tesekkur ederım, herkes kendıne yakısanı yapar...
kendısı de somut olarak buraya karakterının, beyın gelısımının , ruh halının ne oldugunu kocaman yazdı kazıdı.
allah akıl fıkır versın, merhamet gosterırsek belkı duzelır ...
Sakin olmalısın ilk kural bu tamam mı ?Rabb değilde burda bazıları iyi başarıyor bunuama umutluyum bulucaz bir orta yol
Sen asma yüzünü daha çok hiddetleniyorumarkadaslar
bı laf vardır hanı..
Cahille girme münakaşaya,ya sinirini zıplatır tavana!Ya da yazık olur "Adabına"!
diye...
ben insan yerıne koydum cevap verdım hata ettım, sizin siniriniz bozulmasın cıddıye almayın şahsı .
kendisi okadar kara cahıl kı doguma ıkı hafta kala sıyasetde ne ısı var dıyor... sımdı buna ne soylesenız anlar ? ınemezsınız sevıyesıne cıkamaz sevıyenıze ...
benı anladıgınız ve hassas davrandıgınız ıcın tesekkur ederım, herkes kendıne yakısanı yapar...
kendısı de somut olarak buraya karakterının, beyın gelısımının , ruh halının ne oldugunu kocaman yazdı kazıdı.
allah akıl fıkır versın, merhamet gosterırsek belkı duzelır ...
Aaa tatlım sen bilmiyormusun o arkadaşı çok popüler burada insanlara prim kazandırıyor
Kendi tabiriyle ucuz insanlara haddini bildiriyor falan
Amme hizmeti yani halk için burada
Ondan sanırım o gözüne batmıyor
Yine aynı hızla gelmişsin hoşgeldin-Mavi En azından tanımadığım insanlara "beğeni" kazanmak için yılışmıyorum,tanışmaya çalışmıyorum. Gereksiz yazılanlarada kendi kendime söz verdim cevap vermeyeceğim.
Bana bizzat dendi ses etmedim boşverucuz kelimesini okuyunca bisey dicektimde vazgectim
banlanmaya degmeyen biri icin ban yemek istemem
ucuz kelimesini okuyunca bisey dicektimde vazgectim
banlanmaya degmeyen biri icin ban yemek istemem
malesef... ya yarası oluyor ortaya soyledıgını ustune alıp cırkeflesıyorlarSen asma yüzünü daha çok hiddetleniyorum
Kontrol zorlaşıyor
Gerçi kontrol etsem ne olacak saygı çerçevesinde konuşmak zor geldi herhalde
Karşımızda muhattap yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?