Diyarbakır’da bir kadın evine isabet eden top mermisi nedeniyle hayatını kaybetti

Bilmeyen ve bilmediğini bilen, çocuktur; ona öğretin!
Bilen ve bildiğini bilmeyen, uykudadır; onu uyandırın!
Bilmeyen ve bilmediğini bilmeyen, aptaldır; ondan sakının!
Bilen ve bildiğini bilen, liderdir; onu izleyin!

Konfüçyüs

ya bunun neresinde hakaret var
Şimdi haklısın bu mesajda hakaret yok gibi duruyor ama önceki konuda karşıt görüşte kalınca bebeğe lafı getiren sendin ve sonrasındada yazdığı cevabı dikkate almayıp alaycı bir şekilde git mozart dinle vs vs yazınca
Hakaret oluyor
Yani hikayenin tamamını bilen kimseye masumca gelmez yazdığın

Hayatım sen hamile değilmisin ne siyasetle zehirliyorsun bebeği git mozartın kırkıncı senfonisini felan dinle iyi gelir bebeğinin zeka gelişimine

Hamilesin şimdi hissettiğin herşeyi bebekte hissediyor
Şimdiden zehirlemekmi istiyorsun onu sana değil ona acırım

gene diyorum sen hamilesin hisssetiklerini bebekte hissediyor zehirleme siyasetle git mozart felan dinle iyi gelir bebeğin gelişimine buda laf mı şimd,i sen bebeğini kullanıyorsun

ya bunun neresinde hakaret var

BİR DAHA KARNIMDAKI BEBEGI ELINE ,DILINE ALMA !!!!!!!!!
ALLAH SENI NASIL BILIYORSA OYLE YAPSIN
TERBİYESİZ

benim hiçbir yorumumda kötü uslup bulamazsınız
eğer bana hakaret edilmemişse muhataplarıma hiç edilmemiştir

Ben sana hiç asker düşmanı dediğimi hatırlamıyorum saçma bir sebeb arkasına siginma derim benden ötürü

Ayrica..
Yazdiklarim seninkiler gibi ucuk varsayimlar degil.. AKP 90 yillik TCnin son 13 yilina damgasini vurmustur. Ondan onceki Turkiyede gucler ayriligi vardi. Yargi, yurutme ve Yasama adi altinda. Ordu bagimsizdi, yargi bagimsizdi. Hukumetin falsolarini ortaya cikartan savcilar, hakimler surulemezdi. Ayakkabi kutularina binlerce savci ve emniyet gorevlisi suruldu bu ulkede, AKP zamaninda.. HSYKyi kendilerine bagladilar, orduyu kendilerine bagladilar, oncce kendi adamlarini doldurup menfaatleri tutmayinca paralel dediler bir de.. Kus vuramadi jandarma emir almadan bunlarin zamaninda.. Daha yeni..
O yuzden benim yazdiklarim varsayim filan degil canimcim, gercekler.. Turkiyenin AKPden onceki gercekleri.. AKP gidince belki gene gercegimiz olur demokrasi ve gucler ayriligi.. Kimbilir? Tek adamin dudaklari arasinda kalmaktan kurtulur bu ulke.. Kurumlar gene eskisi gibi birbirini denetler. Kimbilir? Enkazin buyuklugune bagli.

Birseyi hatirlatayim. Benim yasim buradaki cogunluk gibi 25 filan degil. Bunlar geldiginde 10-15 yasinda cocuk degildim yani.. Balik hafizali da degiliz Allaha sukur. TC tarihi AKPden ibaret degil.

benim hiçbir yorumumda kötü uslup bulamazsınız
eğer bana hakaret edilmemişse muhataplarıma hiç edilmemiştir
Kötü uslüp olmayabilir ben açıkladım ama tekrar anlatayım
Konuyu alakasız bir şekilde şurada doğumuna ıkı hafta kalmış bir hemcinsinize hassas noktasından vurup konuyu bebeğine getirip alaycı bir tavır takınmak
Hakarettir ille küfretmek gerekmiyor

Mozart'in 40.senfonisini dinlerse bence ayırt edebilir,iyimser olmalıyım :))

iki hafta kalmış ise ne işi var burda bu kadar hasas bir dönemde siyasete giriyor

iki hafta kalmış ise ne işi var burda bu kadar hasas bir dönemde siyasete giriyor
Pardon ya bununla ilgili bir sınırlama vardı dimi
Bak kural ihlali yapmış arkadaşımız
Tüh keşke daha önceden uyarsaydınız
Az önce bi arkadaşa sanane babında sen karışma dedin ya hani
Doğumuna iki hafta kalmışsa kalmış sen ne yapacağına hangi hakla karışır bu konuda fikir beyan edersin anlayamadım
Sizinle neden saygı çerçevesinde siyaset konuşulamıyor neden hep bir alay bir hakaret bir karalama neden?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…