Halk zarar görmüyor demek için akıllarını kaçırmış olmaları lazım.Halk zarar gormuyor diyenler okusun bu haberi!!
valla bu sitede bile birebir gordum diyenleri. Evlerinde otursunlar bişycik olmZaz diyenler vardı.Halk zarar görmüyor demek için akıllarını kaçırmış olmaları lazım.
Bir yerde savaş varsa siviller de illa ki zarar görür.
Bu insanlar tenis kortunda savaşmıyor ki.
evet lamelifçok üzüldüm ALLAH cc rahmet etsin yakınlarına sabır
ancak ne yapılması gerek arkadaşlar çekilsin mi asker polis onu mu istiyorsunuz anlayamadım
adi herifler istanbulda ankara da heryerde iyice sıkışıp kudurdular artık
daha perşembe günü mamakta yakalandı 2 terörist yeni yıl gecesi patlatmak için ki iyki yakalndılar
bu arada konu sahibi linki unutmuşsun
dalga geçer gibi bi halim mi var atlantistengelenkadınevet lamelif
asker polis çekilsin ,teröristler orda cirit atsın istiyoruz . :)
tek amacımız o..evet lamelif
asker polis çekilsin ,teröristler orda cirit atsın istiyoruz . :)
bizim var mı?dalga geçer gibi bi halim mi var atlantistengelenkadın
tek amacımız o..
bizim var mı?
Çözümünü bizim bilmemize imkan yok.Bunlar artık sadece doğuda ya da dağda değiller geçen gün Okmeydanın da içinde bir anne ve oğlunun bulunduğu bir aracı ateşe vermişler.yani olay sadece Diyarbakır da Cizre de Silopi de bitmiyor oradan kaçan teröristler büyük şehirlere geliyor.
Devlet ne yapmalı nasil durdurmalı bunu peki?onu yapmasin bunu yapmasin ne yapsin?bıraksın da bu itler iyice azsin mi? Her il her ilçe tehlikeli olmaya başladı.
Oraları boşaltmaya kalkasa bizi yerimizden yurdumuzdan etti diyecekler ne olmalı peki?
Çözümü ne?
Bülent Hanım cevabını vermişti yıllar önce.ne istediğinizi sordum gayette ciddi bir şekilde ne dalga geçtim ne ironi yaptım
hayır şu an amacınız ne anlayamadım
ne yapmasını istiyorsunuz polisin-askerin cevabınız varsa verin - cevabınız yoksa susun
elbette yoğun bir şekilde tedbirler alınmalı ,sivil halk zarar görmemeli bu çok üzücü bir durum ancak onlar orda zaten halka zarar veriyorlar
sadece orada değil heryerde
senin amacın nedir.b bize bu soruyu ne amaçla soruyorsun.ne istediğinizi sordum gayette ciddi bir şekilde ne dalga geçtim ne ironi yaptım
hayır şu an amacınız ne anlayamadım
ne yapmasını istiyorsunuz polisin-askerin cevabınız varsa verin - cevabınız yoksa susun
elbette yoğun bir şekilde tedbirler alınmalı ,sivil halk zarar görmemeli bu çok üzücü bir durum ancak onlar orda zaten halka zarar veriyorlar
sadece orada değil heryerde
Bir şekilde çözecek diye bir şey yok.Çözümünü bizim bilmemize imkan yok.
Devlet baba çözecek.
Bir şekilde çözecek.
devlet baba herşeyi çocuklarına söyler mi?Bir şekilde çözecek diye bir şey yok.
Eğer bu çözüm beni de ilgilendiriyor ise bilmem gerekir.
Orada şehit olanlar bizlerin çocukları da olabilir.sonuçta giden hep halktan gidiyor.ne için olduğunu bile bilmediğim bir savaşta çocuğumu kaybetmek istemem.
Tek temennim bizlerin çocukları büyüdüğünde bu pkk belası bitmiş olur inşallah.biz şehit haberleri ile ömür tükettik onlar tüketmesin bari.devlet baba herşeyi çocuklarına söyler mi?
hele hele böyle bir konuda.
Bülent Hanım cevabını vermişti yıllar önce.
''Doğurganlık özelliğim olsaydı ve erkek evladım olsaydı askere yollamazdım ,birileri masa başında plan yapacak ve benim oğlum mu ölecek''demişti.
Hakkında soruşturma açıldı bilirsin.
senin amacın nedir.b bize bu soruyu ne amaçla soruyorsun.
oradan böyle olsun ister gibi yada terörist gibimi duruyoruz sana. çok ayıp yaptığın
Ne de doğru söylemiş.aynı fikirdeyim.Bülent Hanım cevabını vermişti yıllar önce.
''Doğurganlık özelliğim olsaydı ve erkek evladım olsaydı askere yollamazdım ,birileri masa başında plan yapacak ve benim oğlum mu ölecek''demişti.
Hakkında soruşturma açıldı bilirsin.
şimdi bu şehitlik konusuna hiç girmeyelim istersen .hangimiz istiyoruz orada askerimizin-polisimizin şehit olmasını burda bizim yüreğimiz sıkışıyor
ki ailelerini düşünemiyorum bile
devlet istediki kendi dilleri olsun -demokratik bi şekilde kendilerini ifade etsinler ancak olmadı yanlış bi politika olduğunu şimdi daha net görüyoruz çözümü oradaki çoğu halk haketti, ancak onları savunduğunu söyleyen ,onların haklarını aradığını söyleyen o parti başkanları milleti zehirleyip-birbirine kırdırmaktan başka hiç bişey yapmadı ve sonuç bu oldu malesef
bir de bizim askerimiz ölmez yalnız şehit olur
okypete kendince cümlelerden mana çıkardığın için seninle devam edemeyeceğim,dünde aynısını yaptın çünkü
terörist demişim gibi mana çıkıyor ha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?