- 21 Aralık 2021
- 800
- 672
- 29
-
- Konu Sahibi Maviboncuk58
Canım merhaba sen bugün orada mıydınMeraba zeki akkum ile ilgili düşüncelerin neler peki
Canım sana msj atılmıyorAttım geldi mi
Canım mesaj attım geldi mi acabaCanım sana msj atılmıyor
Bana da atar mısınCanım mesaj attım geldi mi acaba
Merhaba bana da mesaj atabilir misiniz acaba, tüp bebek ve zeki bey için yazıyorumSize tavsiyem eğer Zeki aklıma gidecekseniz şimdiden arayın randevuda sıkıntı yaşamayın. Yani belli sonuçta hepimiz şehir dışından gidiyoruz oraya kızlar adet günümüzü bilemeyebiliriz gecikmeler oluyor
Siz başladınız mıBu doktoru tanımıyorum ama bahçeciye de gidebilirsiniz. Ben başlarsam orada başlayacağım. Fiyat 55 bindi. Ama şöyle bir şey var dr a 2.200 muayane ücreti verdiğinizde 6 ay geçerli oluyor. Memorialda öyle değil. O yüzden arada çok fark yok. Laboratuvar açısından orayı tercih edeceğim ben.
Siz başladınız muBen de Diyarbakır da başlayacağım. Ve aynı şekilde sebepsiz infertilite uğur değer ve zeki akkum araştırıyordum. Nurullah beyi yeni duydum. İki gündür onu araştırıyorum. Şehir dışından gidicem ara tatilde bir fikir oluşturursanız burada paylaşabilir misiniz
Evet cuma günü başladımSiz başladınız mu
Merhaba bende Bahçeci hakkında bilgi almak istiyorum. Ancak mesaj atılmıyor. Rica etsem siz yazabilir misiniz?Merhaba arkadaşlar
Ben Diyarbakır bahçeci Zeki Akkum hocaya geldim. Görüştüm.
Bilgi almak isteyenler bana mesaj atabilirler. Detayları oradan vermek istiyorum.
Merhaba öncelikle tedaviniz olumlu sonuçlanması dileğimleEvet cuma günü başladım
Ben dicle üniversitesin de Sıddık hocaya yaptırdım ocaktaki transferimden sonra hamile kaldım ve şuan bebişim doğdu iki aylik olmak üzere darısı sizlerin olsun inşallah en kisa zamandaOlmazsa Nurullah beye giderim sonuçta adet günüm benim bir gün ileri bir gün geri gidiyor her ay aynı gün hasta olmuyoruz ki çok saçma 3. gün olmuyor mu peki
Bizim sebepsiz infertiliteydi bi sebep bulunmayınca neresinin tedavi edileceği bilinmeyince bilinmezlik daha zor geldi bize ama oldu şükür darısı sizlerin olsunOf inşallah darısı bize yaşınız kaçtı acababir de bu süreçte çok korkuyorum ben iğnelerden falan. Acaba bizim gibi sebepsiz infertilitede tüp bebek başarıları nasıl ben de bunu merak ediyorum
Zeki beyin yanında başladım inşallah bizde sizin gibi bebisimizi kucağımıza alabilirizBen dicle üniversitesin de Sıddık hocaya yaptırdım ocaktaki transferimden sonra hamile kaldım ve şuan bebişim doğdu iki aylik olmak üzere darısı sizlerin olsun inşallah en kisa zamandaben çok memnundum Sıddık hocadan . İlk kontrolu hatirlamiyorum ama sonraki kontrollerde ikinci yada üçüncü günü deniliyor ikisi de oluyor yani
Şehir dışından gidiyorsaniz bizim gibi adetin ikinci yada üçüncü günü gidiyorsunuz ve tedaviye başlıyorsunuz. Vitamin şu an dışarıdayım bilmiyorum o yüzden ismini ama b vitaminleri falan vardı içindeMerhaba öncelikle tedaviniz olumlu sonuçlanması dileğimlehemen başladınız mı tedaviye vitamin olarak ne önerildi. Tedaviniz hakkında bilgi verebilir misiniz?
İnşallah Rabbim denk getirsin en kisa zamanda alın bebisinizi kucağınizaZeki beyin yanında başladım inşallah bizde sizin gibi bebisimizi kucağımıza alabiliriz
Allah razı olsun çok çok teşekkür ederim kendimi 2 aydır psikolojik olarak hazırlıyorum. Önümüzdeki ay başlayacağım ve korkmam artık inşallahBizim sebepsiz infertiliteydi bi sebep bulunmayınca neresinin tedavi edileceği bilinmeyince bilinmezlik daha zor geldi bize ama oldu şükür darısı sizlerin olsuniğnelerin hic korkulacak bir yani yok doğru düzgün aci duymuyorsunuz bile ilk baslarda eşime vurduruyordum insana kendine igne vurmasi zor geliyor tabi sonra okdar alışmıştım dalgasini gecerek eglenerek vuruyordum hic korkmayin
Merhaba size mesaj atılmıyor vana yazabilir misiniz bahçeci ile ilgiliMerhaba arkadaşlar
Ben Diyarbakır bahçeci Zeki Akkum hocaya geldim. Görüştüm.
Bilgi almak isteyenler bana mesaj atabilirler. Detayları oradan vermek istiyorum.
Güzel haberler alabilmek dileğimle. Tamam bu şekilde ayarlayayım. Vitamin olarak ne kullandığınızı da bilgilendirirseniz çok sevinirim. Eşinize de herhangi bir takviye verildi mi? Bizde de sebepsiz infertive.Şehir dışından gidiyorsaniz bizim gibi adetin ikinci yada üçüncü günü gidiyorsunuz ve tedaviye başlıyorsunuz. Vitamin şu an dışarıdayım bilmiyorum o yüzden ismini ama b vitaminleri falan vardı içinde
Eşime vermedi çok iyi dediGüzel haberler alabilmek dileğimle. Tamam bu şekilde ayarlayayım. Vitamin olarak ne kullandığınızı da bilgilendirirseniz çok sevinirim. Eşinize de herhangi bir takviye verildi mi? Bizde de sebepsiz infertive.
Regenesis Max misGüzel haberler alabilmek dileğimle. Tamam bu şekilde ayarlayayım. Vitamin olarak ne kullandığınızı da bilgilendirirseniz çok sevinirim. Eşinize de herhangi bir takviye verildi mi? Bizde de sebepsiz infertive.