Diyarbakır Nurullah Pekere tüp bebek yaptıranlar bakabilir mi?

Siz başladınız mı

Merhaba arkadaşlar
Ben Diyarbakır bahçeci Zeki Akkum hocaya geldim. Görüştüm.
Bilgi almak isteyenler bana mesaj atabilirler. Detayları oradan vermek istiyorum.
Merhaba bende Bahçeci hakkında bilgi almak istiyorum. Ancak mesaj atılmıyor. Rica etsem siz yazabilir misiniz?

Olmazsa Nurullah beye giderim sonuçta adet günüm benim bir gün ileri bir gün geri gidiyor her ay aynı gün hasta olmuyoruz ki çok saçma 3. gün olmuyor mu peki
Ben dicle üniversitesin de Sıddık hocaya yaptırdım ocaktaki transferimden sonra hamile kaldım ve şuan bebişim doğdu iki aylik olmak üzere darısı sizlerin olsun inşallah en kisa zamanda ben çok memnundum Sıddık hocadan . İlk kontrolu hatirlamiyorum ama sonraki kontrollerde ikinci yada üçüncü günü deniliyor ikisi de oluyor yani

Son düzenleme:
Of inşallah darısı bize yaşınız kaçtı acaba bir de bu süreçte çok korkuyorum ben iğnelerden falan. Acaba bizim gibi sebepsiz infertilitede tüp bebek başarıları nasıl ben de bunu merak ediyorum
Bizim sebepsiz infertiliteydi bi sebep bulunmayınca neresinin tedavi edileceği bilinmeyince bilinmezlik daha zor geldi bize ama oldu şükür darısı sizlerin olsun iğnelerin hic korkulacak bir yani yok doğru düzgün aci duymuyorsunuz bile ilk baslarda eşime vurduruyordum insana kendine igne vurmasi zor geliyor tabi sonra okdar alışmıştım dalgasini gecerek eglenerek vuruyordum hic korkmayin

Zeki beyin yanında başladım inşallah bizde sizin gibi bebisimizi kucağımıza alabiliriz

Merhaba öncelikle tedaviniz olumlu sonuçlanması dileğimle hemen başladınız mı tedaviye vitamin olarak ne önerildi. Tedaviniz hakkında bilgi verebilir misiniz?
Şehir dışından gidiyorsaniz bizim gibi adetin ikinci yada üçüncü günü gidiyorsunuz ve tedaviye başlıyorsunuz. Vitamin şu an dışarıdayım bilmiyorum o yüzden ismini ama b vitaminleri falan vardı içinde

Allah razı olsun çok çok teşekkür ederim kendimi 2 aydır psikolojik olarak hazırlıyorum. Önümüzdeki ay başlayacağım ve korkmam artık inşallah

Güzel haberler alabilmek dileğimle. Tamam bu şekilde ayarlayayım. Vitamin olarak ne kullandığınızı da bilgilendirirseniz çok sevinirim. Eşinize de herhangi bir takviye verildi mi? Bizde de sebepsiz infertive.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…