- 1 Eylül 2023
- 97
- 46
- 34
-
- Konu Sahibi Maviboncuk58
Eğer ki çok rapor alırsak idare baskısı oluyor o yüzden benim için bilseler daha iyi ders programımı düzenlemeleri açısındanMerhaba ben de çalışıyorum zeki beye gideceğim. Ben raporu başka yerden almak istiyorum çalıştığım kurumda kimsenin haberi olmaması için. Siz de öyle yapabilirsiniz
Ben eğer gidersem sizin için soracağım rapor olayınıEğer ki çok rapor alırsak idare baskısı oluyor o yüzden benim için bilseler daha iyi ders programımı düzenlemeleri açısından
Siz ne zaman gideceksiniz bu aylarda mı. Bence zam gelmeden başlayınEğer ki çok rapor alırsak idare baskısı oluyor o yüzden benim için bilseler daha iyi ders programımı düzenlemeleri açısından
Bizi arıyorlar sürekli ama benim kist sorunum oluştu o yüzden gidemiyoruz bende ilk defa adet söktürücü aldım önümüzdeki hafta gideriz inşallahSiz ne zaman gideceksiniz bu aylarda mı. Bence zam gelmeden başlayın
Siz de mi öğretmensiniz? İnşallah iyi bir sonuç alırız yaSiz ne zaman gideceksiniz bu aylarda mı. Bence zam gelmeden başlayın
Bu arada tüp bebek sebebiniz ne acaba sorununuz var mıBizi
Bizi arıyorlar sürekli ama benim kist sorunum oluştu o yüzden gidemiyoruz bende ilk defa adet söktürücü aldım önümüzdeki hafta gideriz inşallah
Bizde sıkıntı yok tüm tetkikler iyi çıkıyor. Yani görünürde sıkıntımız yok ama olmadı 3 yıldır. Sizde problem ne ?Bu arada tüp bebek sebebiniz ne acaba sorununuz var mı
İnşallahSiz de mi öğretmensiniz? İnşallah iyi bir sonuç alırız ya
Biz de de sorun yok 15 aydır olmuyorBizde sıkıntı yok tüm tetkikler iyi çıkıyor. Yani görünürde sıkıntımız yok ama olmadı 3 yıldır. Sizde problem ne ?
Canım tedaviye karar verdiğinde 3 5 gün önceden aramanı söylüyorlar olmadı önümüzdeki aya hazırla kendini. Bu ay vitamin falan kullan desteklersin hemArkadaşlar ben dediğim gibi bugün adet oldum ve zeki bey'e bugün karar verdim. Bugün bahçeci tüp bebek merkezini aradım. Zeki Bey'in cuma günü müsait olmadığını randevularının dolu olduğunu söylediler. Ben adetliyken beni görsün ve direkt tedaviye başlasın istedim şehir dışından gideceğim çok fazla vaktim yok yani o açıdan bu şekilde istiyordum. Malum havalar soğudu kar yağışları başladı artık birçok yerde. Belirttim sekreteri dedim havalar soğuyor kar yağışları geliyor ben bugün karar verdim sebepsiz invertilite diye geçiyor benimki adetliyken doktorun görmesini istiyorum dedim. Doktora bağlanmaya çalıştı fakat doktor çok yoğun olduğu için telefona cevap veren olmadı. Sizce kendi başıma randevu almadan sabah erken saatte gitsem doktor kabul eder mi? Bu şekilde erken giden oldu mu ?
Açıkçası Dicle Memorial defalarca kez aradım çok geç cevap veriyorlar çok sonradan cevap veriyorlar çok bekletiyorlar oradan oraya oradan oraya yönlendiriyorlar o beni çok rahatsız etti bu durum. Uğur Bey'in aşırı yoğun olması da beni oradan bir tık daha soğuttu. Zaten önceden aşılama yaptırmıştım o da tutmadı. Uğur bey'e gitme imkanım var erkenden gelin doktor bey görsün diye söylediler randevu ayarladım. Ama yine çok kararsızım.
Tam Zeki bey'e karar vermişken randevu sıkıntısının olması beni çok üzdü.
Ben vakit kaybetmek istemiyorum açıkçası sırf bu yüzden işten ayrıldım sırf bu yüzden önüme gelen bir sürü güzellikleri reddettim.
Yani şimdi üniversiteye gitsem Nurullah peker'e o da randevu almadan kabul ediyor yarı özel olarak geçiyor yine ben yılımı doldurmadığım için ücretli bir şekilde yaptıracağım Nurullah bey'den memnun olan kişiler de var.
Kızlar size sorun benim yerimde olsanız ne yapardınız Zeki akkum'a randevu almadan çıkıp gider miydiniz? İçinize sinmeyen Uğur değerde mi devam ederdiniz? Yoksa Nurullah peker'e gidip başlar mıydınız?
Çok uzun oldu ama inanın bunu kimseye danışamıyorum ne bir aileme ne bir arkadaşıma. Hiçbirinizi görmüyorum hiçbirinizin kim olduğunu bilmiyorum ama inanın sizden başka soracak kimsem de yok.
Çoğu yer para tuzağı olduğu için sağlam adımlar atmak isteriz.
En üzücü olan da bu. Herhangi bir sebep olsa tedavi görülür yani. Hiçbir sebep yokken beklemekte zoruma gidiyorBizde de sorun yok… 15 aydır olmuyor. Ben de çok ertelemek istemiyorum
Yaa bizi arayıp sürekli gelecek misiniz falan dediler şimdide böyle oldu bende adetimin ilk günü arayabilecegim banada randevu veremeyebilirler o halde ama bizi aradıklarında söylediğimiz de adet olunca arayın bizi ayarlayalım günü diyorlar. Ve artık bende cidden ertelemek istemiyorum sizi o yönden çok iyi anlıyorum.Arkadaşlar ben dediğim gibi bugün adet oldum ve zeki bey'e bugün karar verdim. Bugün bahçeci tüp bebek merkezini aradım. Zeki Bey'in cuma günü müsait olmadığını randevularının dolu olduğunu söylediler. Ben adetliyken beni görsün ve direkt tedaviye başlasın istedim şehir dışından gideceğim çok fazla vaktim yok yani o açıdan bu şekilde istiyordum. Malum havalar soğudu kar yağışları başladı artık birçok yerde. Belirttim sekreteri dedim havalar soğuyor kar yağışları geliyor ben bugün karar verdim sebepsiz invertilite diye geçiyor benimki adetliyken doktorun görmesini istiyorum dedim. Doktora bağlanmaya çalıştı fakat doktor çok yoğun olduğu için telefona cevap veren olmadı. Sizce kendi başıma randevu almadan sabah erken saatte gitsem doktor kabul eder mi? Bu şekilde erken giden oldu mu ?
Açıkçası Dicle Memorial defalarca kez aradım çok geç cevap veriyorlar çok sonradan cevap veriyorlar çok bekletiyorlar oradan oraya oradan oraya yönlendiriyorlar o beni çok rahatsız etti bu durum. Uğur Bey'in aşırı yoğun olması da beni oradan bir tık daha soğuttu. Zaten önceden aşılama yaptırmıştım o da tutmadı. Uğur bey'e gitme imkanım var erkenden gelin doktor bey görsün diye söylediler randevu ayarladım. Ama yine çok kararsızım.
Tam Zeki bey'e karar vermişken randevu sıkıntısının olması beni çok üzdü.
Ben vakit kaybetmek istemiyorum açıkçası sırf bu yüzden işten ayrıldım sırf bu yüzden önüme gelen bir sürü güzellikleri reddettim.
Yani şimdi üniversiteye gitsem Nurullah peker'e o da randevu almadan kabul ediyor yarı özel olarak geçiyor yine ben yılımı doldurmadığım için ücretli bir şekilde yaptıracağım Nurullah bey'den memnun olan kişiler de var.
Kızlar size sorun benim yerimde olsanız ne yapardınız Zeki akkum'a randevu almadan çıkıp gider miydiniz? İçinize sinmeyen Uğur değerde mi devam ederdiniz? Yoksa Nurullah peker'e gidip başlar mıydınız?
Çok uzun oldu ama inanın bunu kimseye danışamıyorum ne bir aileme ne bir arkadaşıma. Hiçbirinizi görmüyorum hiçbirinizin kim olduğunu bilmiyorum ama inanın sizden başka soracak kimsem de yok.
Çoğu yer para tuzağı olduğu için sağlam adımlar atmak isteriz.
işte burada çelişiyorlar. ben bundan üç ay önce aramıştım beni de arayıp durdular. şimdi karar verdim adet oldum. randevu sıkıntıYaa bizi arayıp sürekli gelecek misiniz falan dediler şimdide böyle oldu bende adetimin ilk günü arayabilecegim banada randevu veremeyebilirler o halde ama bizi aradıklarında söylediğimiz de adet olunca arayın bizi ayarlayalım günü diyorlar. Ve artık bende cidden ertelemek istemiyorum sizi o yönden çok iyi anlıyorum.
Canım ben de şaşırdım ne yapacaksın?işte burada çelişiyorlar. ben bundan üç ay önce aramıştım beni de arayıp durdular. şimdi karar verdim adet oldum. randevu sıkıntı
Olmazsa Nurullah beye giderim sonuçta adet günüm benim bir gün ileri bir gün geri gidiyor her ay aynı gün hasta olmuyoruz ki çok saçma 3. gün olmuyor mu pekiişte burada çelişiyorlar. ben bundan üç ay önce aramıştım beni de arayıp durdular. şimdi karar verdim adet oldum. randevu sıkıntı
Of inşallah darısı bize yaşınız kaçtı acabaBide kizlar ben az önce sağlık ocağına gittim iki doktorumda sordum. Bana doktorum zeki beye tanıdıklarımız gitti güzel sonuçlar aldı dedi
33 yaşındayım sizin kaç pekiOf inşallah darısı bize yaşınız kaçtı acababir de bu süreçte çok korkuyorum ben iğnelerden falan. Acaba bizim gibi sebepsiz infertilitede tüp bebek başarıları nasıl ben de bunu merak ediyorum