- 21 Aralık 2021
- 800
- 672
- 29
-
- Konu Sahibi Maviboncuk58
Ben de Diyarbakır da başlayacağım. Ve aynı şekilde sebepsiz infertilite uğur değer ve zeki akkum araştırıyordum. Nurullah beyi yeni duydum. İki gündür onu araştırıyorum. Şehir dışından gidicem ara tatilde bir fikir oluşturursanız burada paylaşabilir misinizMerhaba arkadaşlar ben Diyarbakır'da Nurullah Pekere tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum. 3 yıl şartını doldurmadığım için ücretli bir şekilde yaptıracağım. Aranızda Nurullah bey'e giden var mı ücretler hakkında bilgi almak istiyorum. Ücretli bir şekilde yaptırdığım zaman toplamda ne kadara mâl oluyor. Sonuçta devlete gittiğim için yarı özel sayılıyor mu özelde yaptırmamı tavsiye edersiniz yoksa üniversite Hastanesi'nde mi biraz maddiyat benim için önemli bu yüzden soruyorum arkadaşlar
Memorial Hastanesi'ne sordum muayene, ilaçlar ve tahliller dışında tüp bebek transfer sürecinde yumurta süreci dahil fiyatı 45 bin TL. Günümüz şartlarında normaldir eminim. Sebepsiz infertilite diye geçtiği için yani herhangi bir problemimiz olmadığı için aşılama yaptırdığım zaman da sadece bir iğne vermişti doktor. Acaba yine aynı mı olur ilaçlar ekstradan bir tedavi gerektirmediğini söyledim işte doktorun bana tüp bebek için. Açıkçası kafam karışık şehir dışından gideceğim için sürekli git gel yapamıyorum hangi doktora gideceğime karar veremedim Nurullah bey'i övüyorlar acaba oraya mı gitsem yoksa önceden aşılama yaptırdığım doktorum da çok iyi ona mı gitsem bilmiyorum sonuçta ikisine de ücretli şekilde gideceğim üniversite hastanesinin önerirsiniz yoksa özel hastaneye mi?
Ara tatil ne zaman bilmiyorum. Muhtemelen 20 Kasım'da gideceğimBen de Diyarbakır da başlayacağım. Ve aynı şekilde sebepsiz infertilite uğur değer ve zeki akkum araştırıyordum. Nurullah beyi yeni duydum. İki gündür onu araştırıyorum. Şehir dışından gidicem ara tatilde bir fikir oluşturursanız burada paylaşabilir misiniz
Nurullah peker üniversite Hastanesi'nde. Bende baya araştırdım. Bilmiyorum moralim bozuk hep. Galiba depresyondaymBen de Diyarbakır da başlayacağım. Ve aynı şekilde sebepsiz infertilite uğur değer ve zeki akkum araştırıyordum. Nurullah beyi yeni duydum. İki gündür onu araştırıyorum. Şehir dışından gidicem ara tatilde bir fikir oluşturursanız burada paylaşabilir misiniz
Bende henüz kendimi hazır hissetmiyorum. Ama doktora gidip sorun yok olur gibi şeyler duymaktan yoruldum. Allah yardımcımız olsun bende Batman dan gideceğimNurullah peker üniversite Hastanesi'nde. Bende baya araştırdım. Bilmiyorum moralim bozuk hep. Galiba depresyondaym
Başladınız mı karar verdiniz mi. Hangi doktora gideceksiniz?Ben de Diyarbakır da başlayacağım. Ve aynı şekilde sebepsiz infertilite uğur değer ve zeki akkum araştırıyordum. Nurullah beyi yeni duydum. İki gündür onu araştırıyorum. Şehir dışından gidicem ara tatilde bir fikir oluşturursanız burada paylaşabilir misiniz
Başladınız mı karar verdiniz mi. Hangi doktora gideceksiniz?
Araştırıyorum. İki yıldır her gittiğim doktor sebepsiz infertilite diyor. Erken diyor uğraşmayın olur diyor. Kilo verin diyor spor yapın diyor. Ama hepsini yaptık olmadı. 73 kiloyum. 68 olduğum zamanlarda oldu. 100 kilo olup hamile kalan yengem var. Zeki bey uğur bey Ali Emre bey arasında gidip geliyorumAra tatil önümüzdeki hafta ama zeki beyde başlayacağım galiba çünkü sebepsiz infertilite tanıdığımız onda çözümü bulmuş. Siz başladınız mı
Bizim bir kaç tanıdığımız zeki beye gitmiş kan pıhtılaşması yüzünden olmuyormuş sonra kendiliğinden olmuş. Bende hiç hamile kalmadım malesef 3 yıldır. Herkes çok iyi her şey güzel diyor. Belki zeki bey bulur diye bir heves gideceğimAraştırıyorum. İki yıldır her gittiğim doktor sebepsiz infertilite diyor. Erken diyor uğraşmayın olur diyor. Kilo verin diyor spor yapın diyor. Ama hepsini yaptık olmadı. 73 kiloyum. 68 olduğum zamanlarda oldu. 100 kilo olup hamile kalan yengem var. Zeki bey uğur bey Ali Emre bey arasında gidip geliyorum
Gittiniz mi pekiBu doktoru tanımıyorum ama bahçeciye de gidebilirsiniz. Ben başlarsam orada başlayacağım. Fiyat 55 bindi. Ama şöyle bir şey var dr a 2.200 muayane ücreti verdiğinizde 6 ay geçerli oluyor. Memorialda öyle değil. O yüzden arada çok fark yok. Laboratuvar açısından orayı tercih edeceğim ben.
Mrhn nasıl zeki hocaAra tatil önümüzdeki hafta ama zeki beyde başlayacağım galiba çünkü sebepsiz infertilite tanıdığımız onda çözümü bulmuş. Siz başladınız mı
Benimde öyleBizim bir kaç tanıdığımız zeki beye gitmiş kan pıhtılaşması yüzünden olmuyormuş sonra kendiliğinden olmuş. Bende hiç hamile kalmadım malesef 3 yıldır. Herkes çok iyi her şey güzel diyor. Belki zeki bey bulur diye bir heves gideceğim
Gittiniz miMerhaba arkadaşlar ben Diyarbakır'da Nurullah Pekere tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum. 3 yıl şartını doldurmadığım için ücretli bir şekilde yaptıracağım. Aranızda Nurullah bey'e giden var mı ücretler hakkında bilgi almak istiyorum. Ücretli bir şekilde yaptırdığım zaman toplamda ne kadara mâl oluyor. Sonuçta devlete gittiğim için yarı özel sayılıyor mu özelde yaptırmamı tavsiye edersiniz yoksa üniversite Hastanesi'nde mi biraz maddiyat benim için önemli bu yüzden soruyorum arkadaşlar
Memorial Hastanesi'ne sordum muayene, ilaçlar ve tahliller dışında tüp bebek transfer sürecinde yumurta süreci dahil fiyatı 45 bin TL. Günümüz şartlarında normaldir eminim. Sebepsiz infertilite diye geçtiği için yani herhangi bir problemimiz olmadığı için aşılama yaptırdığım zaman da sadece bir iğne vermişti doktor. Acaba yine aynı mı olur ilaçlar ekstradan bir tedavi gerektirmediğini söyledim işte doktorun bana tüp bebek için. Açıkçası kafam karışık şehir dışından gideceğim için sürekli git gel yapamıyorum hangi doktora gideceğime karar veremedim Nurullah bey'i övüyorlar acaba oraya mı gitsem yoksa önceden aşılama yaptırdığım doktorum da çok iyi ona mı gitsem bilmiyorum sonuçta ikisine de ücretli şekilde gideceğim üniversite hastanesinin önerirsiniz yoksa özel hastaneye mi?
Henüz gitmedim iki merkeBenimde öyle
Merhaba henüz gitmedim iki merkezinde aradım ve adetin ikinci günü gelmemi istediler. Ama gidince buraya mesaj atarım.Benimde öyle
İnşallah olur diyorum artık ama rapor almayida düşünüyorum.Benimde öyle
Kime gideceksinizHenüz gitmedim iki merke
Merhaba henüz gitmedim iki merkezinde aradım ve adetin ikinci günü gelmemi istediler. Ama gidince buraya mesaj atarım.