Diyarbakır Nurullah Pekere tüp bebek yaptıranlar bakabilir mi?

Bende aynı şekilde düşünüyorum inşallah tedavi sonucunda kavuşuruz bebeklerimize... Bide ben iğneden korkmuyorum ama inşallah o kadar iğnelere tedavimiz yanıt verir

Kızlar ben ne yaptım ettim bir şekilde randevu ayarladım Zeki akuma. Çok şükür kesin kararım net Zeki bey'e gideceğim. Olumlu ya da olumsuz sonuçlanabilir sonuçta kimse hiçbir şeyin garantisini veremez kimseye. Sebep olacak olan da rabb'imdir verecek olan da rabb'imdir biz sadece araştırıyoruz çaba gösteriyoruz. Ben 28 yaşındayım 2 yıllık evliyim çok istiyorum çocuğumun olmasını önceliğim atanmaktı ama baktım atanmayı bir kenara koysam bebek düşünsen bebek olmadı bebeği kenara koyup atayım dedim bu sefer yine olmadı. Şimdi ikisini birlikte yürüteceğim gurbetçiyim gurbetteyim yapayalnızım olsun benim gibi olan bir sürü kişi var. Ben tek başıma atlatacağım bu süreci yanımda kimse olmayacak. Bir şekilde başımın çaresine bakacağım şekilde eşimle yardımlaşacağız. Çok zor bir süreç gerçekten her kadın doğum doktoru dönüşünde ağlamaktan gözlerim öndeki torbalar büyüdü. Yani ben de hiç problem yok kızlar ne hormonlarımda ne adetlerimde ne rahimde kist hiçbir şey yok tüplerim açık yumurtalarım her ay oluyor yumurtladım geçen ay. Eşim de kaç defa sperm testi verdi onda da bir problem görünmüyor. Vitamin değerlerimiz yerinde 2 yıldır vitaminlerde kullandık olmadı. Bu son çare bunu da yapacağız Allah'ın başka dert vermesin can sağlığı versin

Size tavsiyem eğer Zeki aklıma gidecekseniz şimdiden arayın randevuda sıkıntı yaşamayın. Yani belli sonuçta hepimiz şehir dışından gidiyoruz oraya kızlar adet günümüzü bilemeyebiliriz gecikmeler oluyor

Yaa hadi hayırlı olsun ilk adımın rabbim biz seninle aynıyız ben de 28 yaşındayım 15 ay oldu hala olmadı. Zeki beye ön görüşmeye gittim biraz daha bekle dedi ama olmuyor ya olsaydı olurdu çoktan. İnşallah doktor bize aracı olur da bebeğimize kavuşuruz. Ben de kimseye söylemeden yaptıracağım. Sebepsiz olmak zor ama yapacak hiçbir şey yok

Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah

Adet olur olmaz arayıp randevu alacağım inşallah. Allah nasip ederse benimde ehliyet var ama kullanmaya korkuyorum o yüzden eşimle beraber gidicez

Kızlar merhaba bende Diyarbakır zeki akkumda tedavi gördüm geçen ay negatifle sonuçlandı ilk deneyimim oldu bende şehir dışından geliyorum. Ben hemşirelerin ve doktorun ilgisinden memnun kaldım evet biraz yoğun ama bizim kaderimizde olan o kadar çok insan var ki. Ama benim randevu saatim de hiç beklemedim randevu saatinden önce gittiysem beni daha erken aldılar müsaitlik durumunda yani bir düzen vardı bana göre hepimizin hakkında hayırlısı olsun

Anladım peki dondurulmuşı embriyonuz var mı tekrar gidecek misiniz?
Şehir dışından gidip gelmek yorucu mu?
Bende şaşırdım randevu için ama hallettiler sağolsunlar.
Yanlış anlaşılmasın ama sizin probleminiz neydi çocuk konusunda niye olmadı?

Merhaba arkadaşlar
Ben Diyarbakır bahçeci Zeki Akkum hocaya geldim. Görüştüm.
Bilgi almak isteyenler bana mesaj atabilirler. Detayları oradan vermek istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…