- 2 Temmuz 2023
- 1.164
- 536
- 26
-
- Konu Sahibi Maviboncuk58
Ben de 28. 35 yaş altı hepimizin aynı durumu:) inşallah kolaylıkla atlatırız bu süreçleri. Çok üzülüyorum benim gibi olan herkese. Keşke bunlara gerek kalmasaydı ama nasipmiş demekki. İnşallah ilkinde tutar hemen hepimizin33 yaşındayım sizin kaç peki
Bende aynı şekilde düşünüyorum inşallah tedavi sonucunda kavuşuruz bebeklerimize... Bide ben iğneden korkmuyorum ama inşallah o kadar iğnelere tedavimiz yanıt verirBen de 28. 35 yaş altı hepimizin aynı durumu:) inşallah kolaylıkla atlatırız bu süreçleri. Çok üzülüyorum benim gibi olan herkese. Keşke bunlara gerek kalmasaydı ama nasipmiş demekki. İnşallah ilkinde tutar hemen hepimizin
Yaa hadi hayırlı olsun ilk adımın rabbim biz seninle aynıyız ben de 28 yaşındayım 15 ay oldu hala olmadı. Zeki beye ön görüşmeye gittim biraz daha bekle dedi ama olmuyor ya olsaydı olurdu çoktan. İnşallah doktor bize aracı olur da bebeğimize kavuşuruz. Ben de kimseye söylemeden yaptıracağım. Sebepsiz olmak zor ama yapacak hiçbir şey yokKızlar ben ne yaptım ettim bir şekilde randevu ayarladım Zeki akuma. Çok şükür kesin kararım net Zeki bey'e gideceğim. Olumlu ya da olumsuz sonuçlanabilir sonuçta kimse hiçbir şeyin garantisini veremez kimseye. Sebep olacak olan da rabb'imdir verecek olan da rabb'imdir biz sadece araştırıyoruz çaba gösteriyoruz. Ben 28 yaşındayım 2 yıllık evliyim çok istiyorum çocuğumun olmasını önceliğim atanmaktı ama baktım atanmayı bir kenara koysam bebek düşünsen bebek olmadı bebeği kenara koyup atayım dedim bu sefer yine olmadı. Şimdi ikisini birlikte yürüteceğim gurbetçiyim gurbetteyim yapayalnızım olsun benim gibi olan bir sürü kişi var. Ben tek başıma atlatacağım bu süreci yanımda kimse olmayacak. Bir şekilde başımın çaresine bakacağım şekilde eşimle yardımlaşacağız. Çok zor bir süreç gerçekten her kadın doğum doktoru dönüşünde ağlamaktan gözlerim öndeki torbalar büyüdü. Yani ben de hiç problem yok kızlar ne hormonlarımda ne adetlerimde ne rahimde kist hiçbir şey yok tüplerim açık yumurtalarım her ay oluyor yumurtladım geçen ay. Eşim de kaç defa sperm testi verdi onda da bir problem görünmüyor. Vitamin değerlerimiz yerinde 2 yıldır vitaminlerde kullandık olmadı. Bu son çare bunu da yapacağız Allah'ın başka dert vermesin can sağlığı versin
Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallahYaa hadi hayırlı olsun ilk adımın rabbim biz seninle aynıyız ben de 28 yaşındayım 15 ay oldu hala olmadı. Zeki beye ön görüşmeye gittim biraz daha bekle dedi ama olmuyor ya olsaydı olurdu çoktan. İnşallah doktor bize aracı olur da bebeğimize kavuşuruz. Ben de kimseye söylemeden yaptıracağım. Sebepsiz olmak zor ama yapacak hiçbir şey yok
Cuma günü gideceğim canım gidersem sizi bilgilendiririm. Siz ne zaman başlarsınız tahminen. Eşinizle mı gidip geliceksiniz yoksa yalnız mı gideceksiniz. Ben yalnız gidip gelcem otobüsle. Arabayı o yollarda kullanmaya cesaretim yok.Yarın mesaj atabilir misin nasıl geçtiğini
Adet olur olmaz arayıp randevu alacağım inşallah. Allah nasip ederse benimde ehliyet var ama kullanmaya korkuyorum o yüzden eşimle beraber gidicezCuma günü gideceğim canım gidersem sizi bilgilendiririm. Siz ne zaman başlarsınız tahminen. Eşinizle mı gidip geliceksiniz yoksa yalnız mı gideceksiniz. Ben yalnız gidip gelcem otobüsle. Arabayı o yollarda kullanmaya cesaretim yok.
Bana mesaj atabilir misin sana mesaj atılmıyorMerhaba arkadaşlar
Ben Diyarbakır bahçeci Zeki Akkum hocaya geldim. Görüştüm.
Bilgi almak isteyenler bana mesaj atabilirler. Detayları oradan vermek istiyorum.
Attım geldi miBana mesaj atabilir misin sana mesaj atılmıyor
Meraba bende zeki akkuma başladım düşünceniz nedir acaba doktorla görüştüysenizAra tatil önümüzdeki hafta ama zeki beyde başlayacağım galiba çünkü sebepsiz infertilite tanıdığımız onda çözümü bulmuş. Siz başladınız mı
Bana mesaj atabilir misin sana mesaj atılmıyo
nqsıl peki düşüncelerini yazarmısınBana mesaj atabilir misin sana mesaj atılmıyor
Merhaba arkadaşlar
Ben Diyarbakır bahçeci Zeki Akkum hocaya geldim. Görüştüm.
Bilgi almak isteyenler bana mesaj atabilirler. Detayları oradan vermek istiyoru
Bana da atar mısın canım sana mesaj atılmıyorAttım geldi mi