- 20 Temmuz 2023
- 147
- 129
- Konu Sahibi Maviboncuk58
Çok sağolun güzel haberlerle görüşelimRegenesis Max mis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok sağolun güzel haberlerle görüşelimRegenesis Max mis
İnşallah 2024 te hepimizin 3 kişilik aileleri olsunÇok sağolun güzel haberlerle görüşelim
Merhaba Ne yaptınız acaba ? konu denk geldi yorumu da görünce merak ettimAra tatil önümüzdeki hafta ama zeki beyde başlayacağım galiba çünkü sebepsiz infertilite tanıdığımız onda çözümü bulmuş. Siz başladınız mı
Ben 1 Aralık'ta başladım şu an iğneleri mi oluyorum insallah sağlıklı yumurtalarim olur ve sizin gibi bebisimizi kucağımıza alabilirizMerhaba Ne yaptınız acaba ? konu denk geldi yorumu da görünce merak ettim
Ben de sebepsiz infertil olarak ona gittim ve ikizlerim oldu 3 gün önce de dondurulmuş kalan embriyoları transfer yaptık
Bu arada ilk denemenizde iki tane embriyo mu transfer edildiMerhaba Ne yaptınız acaba ? konu denk geldi yorumu da görünce merak ettim
Ben de sebepsiz infertil olarak ona gittim ve ikizlerim oldu 3 gün önce de dondurulmuş kalan embriyoları transfer yaptık
İnşallahBen 1 Aralık'ta başladım şu an iğneleri mi oluyorum insallah sağlıklı yumurtalarim olur ve sizin gibi bebisimizi kucağımıza alabiliriz
Anladım bizimde 3 yıl oldu vizede tavsiye eder mi acaba doktorumuz ben 33 yaşındayımİnşallah
İlk deneme ama yıl olarak 8.yılımızdaydık sanırım yıl ve yaş önemli bunun için..
Yaşım 26ydı ama evlilik uzun olunca 2 embriyo olacak şansı arttırmak için demişti
Yanlış hatırlamıyorsam 32 ya da 35 yaş üstüne 2 embriyo bırakıyorum demişti ancak oraya giden birçok yaşı küçük olana da 2 tane bıraktığını duydum biliyorum ama siz yine de öyle istediğinizi dile getirin.Anladım bizimde 3 yıl oldu vizede tavsiye eder mi acaba doktorumuz ben 33 yaşındayım
35 yaş üstü ben yinede inşallah aşamaları geçersek isterim galiba çok teşekkürler sizinde inşallah hayırlısıyla tutsun ve kocaman bir aileye sahip olunYanlış hatırlamıyorsam 32 ya da 35 yaş üstüne 2 embriyo bırakıyorum demişti ancak oraya giden birçok yaşı küçük olana da 2 tane bıraktığını duydum biliyorum ama siz yine de öyle istediğinizi dile getirin.
Kliniğin şansını arttırıyor mantıken 2 adet bırakır diye düşünüyorum..
Sizin de emekleriniz ümidiniz boşa çıkmasın inşallah35 yaş üstü ben yinede inşallah aşamaları geçersek isterim galiba çok teşekkürler sizinde inşallah hayırlısıyla tutsun ve kocaman bir aileye sahip olun
Canım transfer aşaması nasıldı ya korkuyorum ağrı acı falan oluyor mu aacaba…üçümüzdede sorun spermdi. Benm amh de düşüktü 0.64 ama çok yumurta çıktı ona rağmen
Hayır kesinlikle ağrı falan yok 5 dakikalık 1 işlem zatenCanım transfer aşaması nasıldı ya korkuyorum ağrı acı falan oluyor mu aacaba…
Yaa çok rahatladım çok teşekkür ederim ben de en çok o aşamadan korkuyordumTüp bebek sürecinin en kolay aşaması diyebilirim
Kızlar tedavileriniz nasıl gidiyor hangi aşamadasınız? Bende Nurullah Peker ile görüştüm yarın tekrar gideceğim henüz başlamadım hepimiz hakkında hayırlısı olsun inşallah güzel haberlerle bitirelim bu hastane yollarınıDevlet hastanesinde mi
Sizin tüp Bebek mibenim tedavi şimdilik iyi gibi :)
senin adına sevindim. nurullah bey ne önerdi aşılama mı tüp bebek mi ?