• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyarbakır Nurullah Pekere tüp bebek yaptıranlar bakabilir mi?

İnşallah sağlıkla kolaylıkla 🙏🌸

Ara tatil önümüzdeki hafta ama zeki beyde başlayacağım galiba çünkü sebepsiz infertilite tanıdığımız onda çözümü bulmuş. Siz başladınız mı
Merhaba Ne yaptınız acaba ? konu denk geldi yorumu da görünce merak ettim
Ben de sebepsiz infertil olarak ona gittim ve ikizlerim oldu 3 gün önce de dondurulmuş kalan embriyoları transfer yaptık

Ben de sebepsiz infertil olarak ona gittim ve ikizlerim oldu 3 gün önce de dondurulmuş kalan embriyoları transfer yaptık
Ben 1 Aralık'ta başladım şu an iğneleri mi oluyorum insallah sağlıklı yumurtalarim olur ve sizin gibi bebisimizi kucağımıza alabiliriz

Bu arada ilk denemenizde iki tane embriyo mu transfer edildi

Ben 1 Aralık'ta başladım şu an iğneleri mi oluyorum insallah sağlıklı yumurtalarim olur ve sizin gibi bebisimizi kucağımıza alabiliriz
İnşallah 🙏🏼
İlk deneme ama yıl olarak 8.yılımızdaydık sanırım yıl ve yaş önemli bunun için..
Yaşım 26ydı ama evlilik uzun olunca 2 embriyo olacak şansı arttırmak için demişti

İnşallah 🙏🏼
İlk deneme ama yıl olarak 8.yılımızdaydık sanırım yıl ve yaş önemli bunun için..
Yaşım 26ydı ama evlilik uzun olunca 2 embriyo olacak şansı arttırmak için demişti
Anladım bizimde 3 yıl oldu vizede tavsiye eder mi acaba doktorumuz ben 33 yaşındayım

Anladım bizimde 3 yıl oldu vizede tavsiye eder mi acaba doktorumuz ben 33 yaşındayım
Yanlış hatırlamıyorsam 32 ya da 35 yaş üstüne 2 embriyo bırakıyorum demişti ancak oraya giden birçok yaşı küçük olana da 2 tane bıraktığını duydum biliyorum ama siz yine de öyle istediğinizi dile getirin.
Kliniğin şansını arttırıyor mantıken 2 adet bırakır diye düşünüyorum..

Yanlış hatırlamıyorsam 32 ya da 35 yaş üstüne 2 embriyo bırakıyorum demişti ancak oraya giden birçok yaşı küçük olana da 2 tane bıraktığını duydum biliyorum ama siz yine de öyle istediğinizi dile getirin.
Kliniğin şansını arttırıyor mantıken 2 adet bırakır diye düşünüyorum..
35 yaş üstü ben yinede inşallah aşamaları geçersek isterim galiba çok teşekkürler sizinde inşallah hayırlısıyla tutsun ve kocaman bir aileye sahip olun💞

benim tedavi şimdilik iyi gibi :)
senin adına sevindim. nurullah bey ne önerdi aşılama mı tüp bebek mi ?

Back