Diyarbakır Nurullah Pekere tüp bebek yaptıranlar bakabilir mi?

Ara tatil önümüzdeki hafta ama zeki beyde başlayacağım galiba çünkü sebepsiz infertilite tanıdığımız onda çözümü bulmuş. Siz başladınız mı
Merhaba Ne yaptınız acaba ? konu denk geldi yorumu da görünce merak ettim
Ben de sebepsiz infertil olarak ona gittim ve ikizlerim oldu 3 gün önce de dondurulmuş kalan embriyoları transfer yaptık

Merhaba Ne yaptınız acaba ? konu denk geldi yorumu da görünce merak ettim
Ben de sebepsiz infertil olarak ona gittim ve ikizlerim oldu 3 gün önce de dondurulmuş kalan embriyoları transfer yaptık
Ben 1 Aralık'ta başladım şu an iğneleri mi oluyorum insallah sağlıklı yumurtalarim olur ve sizin gibi bebisimizi kucağımıza alabiliriz

Ben 1 Aralık'ta başladım şu an iğneleri mi oluyorum insallah sağlıklı yumurtalarim olur ve sizin gibi bebisimizi kucağımıza alabiliriz
İnşallah
İlk deneme ama yıl olarak 8.yılımızdaydık sanırım yıl ve yaş önemli bunun için..
Yaşım 26ydı ama evlilik uzun olunca 2 embriyo olacak şansı arttırmak için demişti

Anladım bizimde 3 yıl oldu vizede tavsiye eder mi acaba doktorumuz ben 33 yaşındayım
Yanlış hatırlamıyorsam 32 ya da 35 yaş üstüne 2 embriyo bırakıyorum demişti ancak oraya giden birçok yaşı küçük olana da 2 tane bıraktığını duydum biliyorum ama siz yine de öyle istediğinizi dile getirin.
Kliniğin şansını arttırıyor mantıken 2 adet bırakır diye düşünüyorum..

35 yaş üstü ben yinede inşallah aşamaları geçersek isterim galiba çok teşekkürler sizinde inşallah hayırlısıyla tutsun ve kocaman bir aileye sahip olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…