- 21 Aralık 2021
- 800
- 672
- 29
-
- Konu Sahibi Maviboncuk58
Canım uğur beye Devam ediyor musunuzMerhabalar, ben her iki doktorla da görüşme yapmıştım. Nurullah bey gerçekten iyi bir doktor. Bende ufacık bir kist vardı, kist gitsin öyle başlayalım diyip bana doğum kontrol ilacı verdi. 3 ay kullandım ama kistim gitmedi. Beklemekten sıkıldım, gidip izmirde tüp bebek raporu çıkartıp uğur değere tedaviye gittim. Uğur bey de iyi bir doktor ama inanılmaz yoğun. Kendi paramla rezil oluyorum diye pişman oluyor insan hastanede beklerken.
Merhaba siz gittiniz mi tüp bebek içinHamile kalamamaktaki 3 yılı doldurmaktan mı bahsediyorsunuz acaba
Merhaba siz ne yaptınız gittiniz mi doktorlaraBen de Diyarbakır da başlayacağım. Ve aynı şekilde sebepsiz infertilite uğur değer ve zeki akkum araştırıyordum. Nurullah beyi yeni duydum. İki gündür onu araştırıyorum. Şehir dışından gidicem ara tatilde bir fikir oluşturursanız burada paylaşabilir misiniz
Benim basit kistim oluşmuş adet gecikmesi yaşıyorum normalde 2 hafta önce gitmiş olacaktım. Şimdi adet söktürücü kullanıp gideceğim ama başlayacağız heralde. İlk görüşmeyi zeki bey ve Nurullah beyle yapacağım. Ama çevremde zeki beyde tedavi olup evlat olabilen bir kaç kişi varMerhaba siz ne yaptınız gittiniz mi doktorlara
İlaç raporu yazmıyor büyük ihtimalleBirde zeki bey rapor yazıyor mu merak ediyorum ben çalışıyorum rapor yazmıyor demişlerdi
Yok ilaç değil resmi kurumda çalışıyorum o yüzden rapor gerekiyorİlaç raporu yazmıyor büyük ihtimalle
Bu konu hakkında bilgim yok ama bahçeciyi arayıp sorabilirsiniz her türlü bilgi veriyorlarYok ilaç değil resmi kurumda çalışıyorum o yüzden rapor gerekiyor
Burada birisi söylemişti neyse inşallah 2024 bebek hazırlıklarıyla geçsin hepimiz içinBu konu hakkında bilgim yok ama bahçeciyi arayıp sorabilirsiniz her türlü bilgi veriyorlar
Başladinmi canım zeki akkumaBu ay isallah ama uğur değerde de aklım kaldi
Amin inşallah. Öğretmen misiniz?Burada birisi söylemişti neyse inşallah 2024 bebek hazırlıklarıyla geçsin hepimiz için
Evet öğretmenimAmin inşallah. Öğretmen misiniz?
Ben de bıraktım. Bu sene kpss ve bebek içinEvet öğretmenim
İnşallah ikisi içinde bu sene şansınız yolunda giderBen de bıraktım. Bu sene kpss ve bebek için
Merhaba acaba ne yaptınız gittiniz mi?Bende zeki akkum gidecegim bakalim
İnşallahh hepimizin şansı iyi gider bundan sonrası içinİnşallah ikisi içinde bu sene şansınız yolunda gider
Gideceğim ocakta. Daha başlamadımMerhaba siz gittiniz mi tüp bebek için
Merhaba ben de çalışıyorum zeki beye gideceğim. Ben raporu başka yerden almak istiyorum çalıştığım kurumda kimsenin haberi olmaması için. Siz de öyle yapabilirsinizEvet öğretmenim
Kızlar bide bu sıkıntı var. Kimse bilsin istemiyoruz. Bilseler rahatsız olacağız. Bu da ayrı bir dertMerhaba ben de çalışıyorum zeki beye gideceğim. Ben raporu başka yerden almak istiyorum çalıştığım kurumda kimsenin haberi olmaması için. Siz de öyle yapabilirsiniz