- 21 Aralık 2021
- 800
- 672
- 29
-
- Konu Sahibi Maviboncuk58
özelde gerekmiyor. parasıyla yapılıyor. nurullah bey üniversitede çalışıyor. üniversite hastanesi yarı özel gibi bir şey. ben aradım üniversiteyi üç yıllık evlilik şartını doldurmadık ücretli yapıyor mu hoca diye. sekreter yapıyoruz dedi. yani özel zaten kaç yıl olduğuna bakmıyor. üniversitede paralı bir şekilde yapıyor.Hayır yapmadım. Hangisi de yaoacagimi bilmiyorum hangisi iyi olur bide 3 yıllık şart mı gerekiyor
hayır üç yıllık evlilik şartı+ üç yıl içinde çocuk doğurmamış olması şartı var devlet
diyarbakırda mı yaşıyorsunuz?Hayır yapmadım. Hangisi de yaoacagimi bilmiyorum hangisi iyi olur bide 3 yıllık şart mı gerekiyor
ya şöyle söyleyeyim. ben ve eşimin hiç ama hiç bir şeyi yok. o yüzden hiç amf fsh ya da herhangi bir şeyden ötürü şart aranıyormu bilgim yok açıkçası.Peki amh falan dusukse şart aynımı oluyor
siz yaptırdınız mı herhangi bir işlem?Hamile kalamamaktaki 3 yılı doldurmaktan mı bahsediyorsunuz acaba
Insallah tez zamanda hamile kalip bebeginizi kucaginiza alirsiniz.ya şöyle söyleyeyim. ben ve eşimin hiç ama hiç bir şeyi yok. o yüzden hiç amf fsh ya da herhangi bir şeyden ötürü şart aranıyormu bilgim yok açıkçası.
inşallah rabbim herkese nasip etsinInsallah tez zamanda hamile kalip bebeginizi kucaginiza alirsiniz.
Hayır değerin düşükse aranmıyorPeki amh falan dusukse şart aynımı oluyor
Hangi doktora gideceksinizinşallah rabbim herkese nasip etsin
Yok karar vermedim dahaHangi doktora gideceksiniz
Merhaba canım biz 3 yılı doldurduk ve çocuk yok Dicle üniversitesi yarı özel gibiymiş evet bana da ücret alırlar mı acaba nasıl olur hiç bilgim yoközelde gerekmiyor. parasıyla yapılıyor. nurullah bey üniversitede çalışıyor. üniversite hastanesi yarı özel gibi bir şey. ben aradım üniversiteyi üç yıllık evlilik şartını doldurmadık ücretli yapıyor mu hoca diye. sekreter yapıyoruz dedi. yani özel zaten kaç yıl olduğuna bakmıyor. üniversitede paralı bir şekilde yapıyor.
aşırı ama aşırı kararsızım
İnanın benim de bilgim yokMerhaba canım biz 3 yılı doldurduk ve çocuk yok Dicle üniversitesi yarı özel gibiymiş evet bana da ücret alırlar mı acaba nasıl olur hiç bilgim yok
Merhaba arkadaşlar ben Diyarbakır'da Nurullah Pekere tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum. 3 yıl şartını doldurmadığım için ücretli bir şekilde yaptıracağım. Aranızda Nurullah bey'e giden var mı ücretler hakkında bilgi almak istiyorum. Ücretli bir şekilde yaptırdığım zaman toplamda ne kadara mâl oluyor. Sonuçta devlete gittiğim için yarı özel sayılıyor mu özelde yaptırmamı tavsiye edersiniz yoksa üniversite Hastanesi'nde mi biraz maddiyat benim için önemli bu yüzden soruyorum arkadaşlar
Memorial Hastanesi'ne sordum muayene, ilaçlar ve tahliller dışında tüp bebek transfer sürecinde yumurta süreci dahil fiyatı 45 bin TL. Günümüz şartlarında normaldir eminim. Sebepsiz infertilite diye geçtiği için yani herhangi bir problemimiz olmadığı için aşılama yaptırdığım zaman da sadece bir iğne vermişti doktor. Acaba yine aynı mı olur ilaçlar ekstradan bir tedavi gerektirmediğini söyledim işte doktorun bana tüp bebek için. Açıkçası kafam karışık şehir dışından gideceğim için sürekli git gel yapamıyorum hangi doktora gideceğime karar veremedim Nurullah bey'i övüyorlar acaba oraya mı gitsem yoksa önceden aşılama yaptırdığım doktorum da çok iyi ona mı gitsem bilmiyorum sonuçta ikisine de ücretli şekilde gideceğim üniversite hastanesinin önerirsiniz yoksa özel hastaneye mi?
Canım orda sanırım sgk geçmiyor peki ilaçlara rapor çıkıyor mu?? Adetin ikinci günü mi gitmek gerek tedavin ne kadar sürdüDiyarbakır’da yapacaksanız mutlaka Zeki akkum da yapın. Benve iki arkadaşım yaptık ilk denemede tuttu. Çok memnun kaldık. Memorial sadece isim yapmış oradaki doktorlar hiç tavsiye etmiyorum. Çevremde orada yapıp da tutan yok. Denk gelmedim