Diyarbakır Nurullah Pekere tüp bebek yaptıranlar bakabilir mi?

Hayır yapmadım. Hangisi de yaoacagimi bilmiyorum hangisi iyi olur bide 3 yıllık şart mı gerekiyor
özelde gerekmiyor. parasıyla yapılıyor. nurullah bey üniversitede çalışıyor. üniversite hastanesi yarı özel gibi bir şey. ben aradım üniversiteyi üç yıllık evlilik şartını doldurmadık ücretli yapıyor mu hoca diye. sekreter yapıyoruz dedi. yani özel zaten kaç yıl olduğuna bakmıyor. üniversitede paralı bir şekilde yapıyor.
aşırı ama aşırı kararsızım

özelde gerekmiyor. parasıyla yapılıyor. nurullah bey üniversitede çalışıyor. üniversite hastanesi yarı özel gibi bir şey. ben aradım üniversiteyi üç yıllık evlilik şartını doldurmadık ücretli yapıyor mu hoca diye. sekreter yapıyoruz dedi. yani özel zaten kaç yıl olduğuna bakmıyor. üniversitede paralı bir şekilde yapıyor.
aşırı ama aşırı kararsızım
Merhaba canım biz 3 yılı doldurduk ve çocuk yok Dicle üniversitesi yarı özel gibiymiş evet bana da ücret alırlar mı acaba nasıl olur hiç bilgim yok

Merhaba arkadaşlar ben Diyarbakır'da Nurullah Pekere tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum. 3 yıl şartını doldurmadığım için ücretli bir şekilde yaptıracağım. Aranızda Nurullah bey'e giden var mı ücretler hakkında bilgi almak istiyorum. Ücretli bir şekilde yaptırdığım zaman toplamda ne kadara mâl oluyor. Sonuçta devlete gittiğim için yarı özel sayılıyor mu özelde yaptırmamı tavsiye edersiniz yoksa üniversite Hastanesi'nde mi biraz maddiyat benim için önemli bu yüzden soruyorum arkadaşlar 🌷
Memorial Hastanesi'ne sordum muayene, ilaçlar ve tahliller dışında tüp bebek transfer sürecinde yumurta süreci dahil fiyatı 45 bin TL. Günümüz şartlarında normaldir eminim. Sebepsiz infertilite diye geçtiği için yani herhangi bir problemimiz olmadığı için aşılama yaptırdığım zaman da sadece bir iğne vermişti doktor. Acaba yine aynı mı olur ilaçlar ekstradan bir tedavi gerektirmediğini söyledim işte doktorun bana tüp bebek için. Açıkçası kafam karışık şehir dışından gideceğim için sürekli git gel yapamıyorum hangi doktora gideceğime karar veremedim Nurullah bey'i övüyorlar acaba oraya mı gitsem yoksa önceden aşılama yaptırdığım doktorum da çok iyi ona mı gitsem bilmiyorum sonuçta ikisine de ücretli şekilde gideceğim üniversite hastanesinin önerirsiniz yoksa özel hastaneye mi?

Ben Diyarbakır bahçeci’de yaptırDm çok memnun kaldım tavsiye ediyorum

Diyarbakır’da yapacaksanız mutlaka Zeki akkum da yapın. Benve iki arkadaşım yaptık ilk denemede tuttu. Çok memnun kaldık. Memorial sadece isim yapmış oradaki doktorlar hiç tavsiye etmiyorum. Çevremde orada yapıp da tutan yok. Denk gelmedim

Diyarbakır’da yapacaksanız mutlaka Zeki akkum da yapın. Benve iki arkadaşım yaptık ilk denemede tuttu. Çok memnun kaldık. Memorial sadece isim yapmış oradaki doktorlar hiç tavsiye etmiyorum. Çevremde orada yapıp da tutan yok. Denk gelmedim
Canım orda sanırım sgk geçmiyor peki ilaçlara rapor çıkıyor mu?? Adetin ikinci günü mi gitmek gerek tedavin ne kadar sürdü

Kızlar bugün adet oldum ve ben hala kararsızım. Ne yapacağımı bilmiyorum. Uğur beye gitsem yoğun. Nurullah beye gitsem şehir dışından gideceğim için üniversiteye ulaşım zor. Otobüsle gideceğim. Bahçeci aklımda yoktu. Doktor tedaviye hemen başlatır mı bilmiyorum. Uğur bey hemen başlayacağım demişti. Zeki bey ilgili bir doktor mu? Uğur bey ilgili iyi bir doktor ama kalabalık olması beni üzüyor

X