- 22 Aralık 2009
- 535
- 0
Ay sonunda toplamda en çok incelene hediye var
ne hediyesi ne hediyesi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay sonunda toplamda en çok incelene hediye var
ne hediyesi ne hediyesi
ya ben hala haftada bir tekrar beden ölcme konusunda kararsizim..
ben ayda 1 versem olurmu
bebisim egzersizleri yaptım ayyyy ne yoruldum kız her yerim clıstı wallahi
05.04.2011 Zorunlu hareketler:
Basen 150* NR.7-6-1
Karin 150* NR.2-3-4
Kalca 100* NR.1-2
(kalca ve basen hareketlerinde numara 2 ve 1 ayni hareket o yuzden tekrarlamadim)
zorunlu olanlar sadece bunlarmi yoksa gögüs hareketlerini falan yapmalimiyiz biryerde onlar zorunlu degil demisti biri sanirim:44:
bebisim egzersizleri yaptım ayyyy ne yoruldum kız her yerim clıstı wallahi
aynnennn kolay gibi gozukuyodu ama en cok kalca hareketleri yordu beni
ben dus alip yatiyorum kizlar herkeze iyi geceler....yarin gorusuruz..
yarin egzersizlerimi bildiremeye bilirim cok yogun geciyor bu aralar..
sinavima az kaldi ders falan calismam lazim nete pek giremeye bilirim ama 3günde 1hergun yaptiklarimi bildiricem..
cok iyi bakin kendinizee görsz canlarr
ay bende yaptım
kendimi şimdiden iyi hissediyorum vallahi.
divaaaaaaaaaaaaa karar verdim bende yapıcam egzersiz zayıflarken vücudumda sarkma olsun istemiyorum bugünde ebru şallıyla platese basladım çok gaza geldim tas gibi vücudum olsun istiyorum gündüz yapamazsam geceleri yapıcam egzersizlerimi oğlum uyuyunca hay bi an kendimi tas gibi zayıf kusursuz hayal ettim çok güzel olucak insallah zayıflıycam sıkılasıcam eski vücuduma dönücem sıkılasınca insallah çatlaklarımda azalır hangi hareketleri sen yapıyosun cnm bende onları yapıyım
Eğer "karar"ını verdiysen tamamdır tatlım.Bende 21.00den sonra yapıyorum egzersizlerimi valla.Sende eklenmek istiyormusun yarışmaya?Buarada basende 1-2-3,karında 2-3-4,kalçada zaten 3 hareket var canım bunları yapıyorum.
Eğer "karar"ını verdiysen tamamdır tatlım.Bende 21.00den sonra yapıyorum egzersizlerimi valla.Sende eklenmek istiyormusun yarışmaya?Buarada basende 1-2-3,karında 2-3-4,kalçada zaten 3 hareket var canım bunları yapıyorum.
ben denedim yapamıyorum bu haraketleri bellim feci ağırdı.yürüşler yeterli benim için şimdilik.
ortak bana msj atmıssın da ben cwp weremiorum sistem izin wermio henüz ben siteye bugün hic girmedm facem yok benim ama zaten hareketleri aksamları yapıorum ben o yüzden aksam sölüorum sana yaptım die dün de bildirmistim