Diva ve İncelme Takımı

herkes ne güzel çizelgesini ypmış,ben bir türlü yapamadım.

Kendine ayrıca hareketler ve fazladan tekrar sayıları ekleyebilirsin canım.Ama herkes için birkaç zorunlu egzersiz listemiz olacak.Şuan fotograflarıyla listeyi hazırlıyorum.:13:

ayyy biran yarisma oldugunu unutmusummm

kisiye göremi olucak zorunlu listesi:44:

Hayır.Kişiler bireysel tekrarlar ve hareketler ekleyebilecekler ama canım.

1. yi neye göre seçeceğiz günlük egzersiz süresine göre mi
En çok incelen birinci olacak canım.Ayrıca sadece sıkılaşmak için katılanlarda da egzersiz programlarına,programlarını hayata geçirişlerine göre oylamayla bir birinci şeçilebilir.

Zaten listemizde çoğu olacak gibi :97:
ben sabah aksam 50 yapiyorum 2gündür..
20 yapana kadar zor dayaniyorum cok aciyo karnim..
alistikca azamanla 150-200 artirmayi düsünüyorum
yeni basladigim icin 100 simdilik yeterli geliyor bana haftada 1 yada 2haftada 1 artiririm
:13:

ögle yemegim makarna
250g kadar tam tahilli makarna 1kasik zeytin yagi ve yarim tatli kasigi tuz ekleyip hasliyorum suyunu dökmeden..
sossuz 1kase yogurtla yiyicem

hiçbir zararı olmaz yanında ekmek ve et yemezsen canım

diva sen resimlerini eklemismiydin ben görmedim

şimdi egzersiz programımızı yapıyorum.Ardından eklicem.

öglenleri bir tabak makarna yerim çok tok tutuyor,akşam baktım 145gr haşlanmış makarna 200kaloriymiş acılı yemeli tavsiye aderim.
:13:
herkes ne güzel çizelgesini ypmış,ben bir türlü yapamadım.

Biri arkadaşımıza anlatabilir mi? şuan meşgulüm.kimse yardımcı olmazsa işim bitince dönerim sana canım.

makarnayi cok severim ben degisik soslarla falann cokta güzel yaparim
ama tahilli makarnayi pek sevemedim
düsündüm napabilirimmm:44:
icine bol taze maydanoz yanindada limonlu marul...
süperr olduuu
saat 9.30da kahvaltidan kalkmistim 13.00 de ögle yemegim bu kadar arayla cabuk doydu karnim
sabah kahvaltisinda cavdar ekmegi yemistim kizarmis 4kucuk dilim
tam acikmadigim icin cabuk doydum galiba yada migdemmi kücülüyor

Tamamdır eğer haftada bir yapılıyorsa ben varım yarın spor salonunda hocaya ölçülerimi aldıracağım zaten gelince yazarım ...
birde ben 2saat spor salonuna gidiyorum ayrıca bu hareketleri yapacağım umarım zorlanmam çok kasmakta istemiyorum vücudumu ama yavaştan başlarım yükselerek giderim herhalde

ben de ölçtüm az önce.

boy:166
kilo :53
göğüs :85
bel : 63
kalça :93
basen :97

genel olarak vücudumdan memnun olsam da basenimin artık gitmesini istiyorum.
zayıf olduğum için çok kötü bir görüntü oluyor.
resim şu an ekleyemiyorum ama bildiğiniz armutum
bir kaç gündür ebru şallının pilates programını uyguluyorum.
ona devam etmeyi düşünüyorum.

arkadaşlar bir bedel küçülmek için kaç kilo vermeliyiz,bilgisi olan varmı?

ekmeklerini yagsız kızartırsan kaloriyi çok büyük oranda indirirsin canım. Eee az yedikçe mide minikliyor.1 haftada küçülmeye başlıyormuş.

Canım çok zorlamış olursun bence.Sen hareketleri spor salonunda yap bence.Hocanın yaptırcaklarıyla uyanlar vardır.uymayanlarıda sen eklersin.yavaş yavaş ama hemen degil.

Anladım canım bizimle beraber basen,kalça,göbek egzersizleri yapmayacakmısın

Kızlar egzersizleri başka topice açıcam başkalarıda yararlansın.Buraya eklersem ara sayfalarda kalıcak.Orda derli toplu dursun.O topicide msj atılmayacak.

Son düzenleme:
kızlar burda nasl bi paylasım yapıcam yaptığımız spor yada egzersizlerimi yazcaz yoksa yarışmı yapcaz ben çünkü egzersiz spor yapmıyorum hele mekik çekmeyi denedim yerimden kalkamıyorum bide eşime bacaklarımı tutturmuştum yine kalkamadım

öyle cok zorlanirsin canim
yarim mekik cek..dizlerine gögsüne dogru cekiceksin
karnini iceri ..ellerinin kulaklarinin hizasinda tut ama basindan kuvvet alma
öne kalkarken nefes ver agzindan..
geri tm olarak basini yere koyma yere degmeden tekrar öne kal
geri yatarken nefes aliyorsun burnundan..
durus su sekilde

ekmeklerini yagsız kızartırsan kaloriyi çok büyük oranda indirirsin canım. Eee az yedikçe mide minikliyor.1 haftada küçülmeye başlıyormuş.

yagsiz kizartiyorum tabikideee
tost makinasinda biraz gevreyene kadar bekletiyorum

Son düzenleme:
Diva ben aletli spor yapıyorum 2 saat...
bisiklet cardio ve yürüme bandıyla birlikte yaklaşık 12 yada 13 alet var baştan aşşağı heryerin çalışıyor birer birer ...

Son düzenleme:

haaa sağol cnm bide böyle deniyim

Canlarım hepinize az sonra cevap vericem.Basen egzersizlerimizi paylaştım.Begenebilirsiniz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…