Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın kızlar kahvaltımı yaptım az önce 2 dilim kepek ekmeğiyle tost portakal suyu bugün evdeeyim kocacığım da yok çalışıyor egzersizlerimi yapacağım güzelce şimdi başlıyorum en az 50 tekrar 12 nisana da bişey kalmadı şurda
gunaydin kizlar...
divacim cok gecmis olsun..
bilirim adet sancilarini kadin doktoruna gitmeni öneririm..
3aylik doguk kontrol kullan inan azaliyor agrilarin..ben suan kullaniyorumm sanki sinek isirigi gibi ertesi gune hic biseyim kalmiyor..
kendini zorlama sonucta saglikli olmazsan zayifliyamazsin,üzme kendini yapamadim diye haftaligin gectiginde telafi edersin..
Divacım benim dde sancılı oluyor ilk 2 gün belime ayağıma sıcak uygulama yapıyoorum daha geçmezse ağrı kesici içiyorum böyle günlerde spor yapmak çok zor haklısın moralini bozma hiç geçtiyse ağrılar kaldığın yerden devam
geç oldu biraz ama yazayım canlar.
pilates ve zorunlu hareketler yarım saat de yürüyüş
iyi geceler kızlar ancak girebildim
2 saat spor..
lesliyle yürüyüşü bugün yapamadım malum çocuklar evde , koşturmaca ütü derken ..
yürümeye bayagi alistim benyaa dün yürüyemedimya icime nasil dert oldu..
ablamlarin pc odasina girdim 45dk leslie yaptim yoksa uyuyamiycaktim gece
bugünde diyorum icimden bi yarim saat yürüyeyim gideyim,yokkk beni ceken birseyyy var kendimi o derece zorunlu hissetmeye basladim
Araya egzersizleri sıkıştırmak seni zorlamaz inşallah.Çok yoruluyor gibisin çünkü normal aktivitelerinde canımbugün çok hareket ettim yine yarım saat yürüyüş yaptım temizlik yaptım oğlumun bakımı eşimin beli ağrıyodu dr gittik orda koşuşturmaca offf çok yoruldum benimde belim ağrıyo yorgunluktan
Maşallah çok iyi gidiyorsun programında canım:13:
bu arada bugünkü spor tamamdır :96:
merhaba hatunlar,benimde zorunlu hareketler tamamdır
selam kızlar nasılsınız dışarıdaydım bugün şimdi başlayacağım egzersizlerime zorunlu hareketleri 100 tekrar yapcam amaa pek inceldiğimi düşünmüyorum ben az mı geliyor acaba neyse 12sinde duruma göree tekrar sayısını artırırım ben dee kendimi size karşı sorumlu hissediyorum çok iyi bir ekip olduk