• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dişlerim :( (resimli)

Ben de kötü bir şey bekliyordum. Ayrıca oldukça da temiz.

Ayrık dişlerin insana ayrı bir hava kattığı da söylenir ayrıca.

Bence şu an gerek yok.

Merhaba herkese doğru bi cevap almak için yine buraya konu açma gereği duydum. dişlerim ayrık gördüğünüz gibi çok takıntılıydım bi ara şimdi o kadar takmıyordum, ama bu gün erkek arkadaşım dişlerine tel taktırsakya dedi. annesinin yanında bide anneside tel taktırcak kadar ayrık yamuk değil dedi. Bende tele gerek yok dolgu yaptırırım dedim. Dolguya boşver falan dedi ama çok alındım üzüldüm.. O askerdeyken sizce dişerimi yaptırayım mı kalsın mı böyle. Annem falan yaptırma sakın diyor ama o öyle dedi diye içim içimi yiyor. Ne yapmalıyım sizce ? http://i.hizliresim.com/NboyOk.jpg
Canım bak sana kendimden örnek vereyim. Bana tavşan diş der evdekiler. Ön iki dişim biraz büyüktür ve öndedir. Ben de bu seneye kadar tel düşünmüyordum ama kendim için istiyorum şu anda bunu.
Sevgilimle bir kere konusu da geçmişti. Bana "aşkım dişlerin çarpık dimi" demişti görümüyo gibi :)
Ben de ona "evet ama tel taktırcam" dediğimde ama böyle de güzel demişti. Ama ben kendim için istiyorum bunu. Kendi yaşadığım rahatsızlıktan dolayı. Eminim ki etrafındakilerin gözü alışmıştır ve farkına bile varmıyorlardır. Tel taktır 1-2 yılda düzelir.

Merhaba herkese doğru bi cevap almak için yine buraya konu açma gereği duydum. dişlerim ayrık gördüğünüz gibi çok takıntılıydım bi ara şimdi o kadar takmıyordum, ama bu gün erkek arkadaşım dişlerine tel taktırsakya dedi. annesinin yanında bide anneside tel taktırcak kadar ayrık yamuk değil dedi. Bende tele gerek yok dolgu yaptırırım dedim. Dolguya boşver falan dedi ama çok alındım üzüldüm.. O askerdeyken sizce dişerimi yaptırayım mı kalsın mı böyle. Annem falan yaptırma sakın diyor ama o öyle dedi diye içim içimi yiyor. Ne yapmalıyım sizce ? http://i.hizliresim.com/NboyOk.jpg
canim seni rahatsız ediyosa taktr bnde telle duzlttim dislerimi çok memnunum.ama kesinlikle dolgu önermiyorum

canim seni rahatsız ediyosa taktr bnde telle duzlttim dislerimi çok memnunum.ama kesinlikle dolgu önermiyorum

Bence onun sana kattigi ayri bi hava vardir sen begenmiyosan yaptir baskasi icin degil eziyeti sen cekeceksin sonuccta
Rahatsızlık duymuyorum zaten canım su güne kadar disimle ilgili yorum yapan dahi olmadı ergenliğimde sorun etmiştim bi ama artık farketmiyodum bile erkek arkadaşım söyleyince çok kötü gelmeye basladılar gözüme çevremdekiler artık deli olduğumu düsüncekler sırıtarak diş gösteriyorum :D

Daha mutlu olacaksan (sadece kendin için) işlem yaptırabilirsin dislerine. Ama daha önemlisi seni kusurlarinla seven birini bulmaktır. Seven insan sevdiğinin kusurlarinida sever benim bildiğim. Benim sevgiliminde bazi kusurlari vardır, her insanin var, mesela kelliklerinin olduğunu söyler, burnunu begenmz ama ben ona baktigimda ay parcasi gibi bir yuzden başka birşey gormuyorum :)
Çok doğru yazmışsın canım benim gözümde o kusursuz gibi gözüküyor dün neden öyle dedi anlamadım sonra üzüldüğümü gördü güzzeliğim falan sıraladı bütün güzel kelimeleri ama söylemesi bile yetti taktım dislerime

dişlerine tel taktırarak düzeltebilirsin ama dolgu asla insanın kendi dişinden daha doğalı daha sağlıklısı varmı? dolgu için dişine zarar verirlerse zamanla dolgu düşerse bir sürü sorunu var ....
Dolgu gecici çözüm zaten canım yaptırcaksam tel taktırırım

Canının yandığına değmez ayrıca ana dişini heba etmek de pek sağlıklı değil ilerde çekersin acısını :KK43:
Annemde sizin gibi söylüyor doğallığını kaybetme diye kararsız kaldım bende ne istediğimi bilmiyorum ki canım

kafayı oraya takarsanız, rahatsız eder. eğer yirmilik dişler çıkmadıysa, çıkınca biraz daha araları kapanır ama dişler görüntüyü çok değiştiriyor. işe girince tel taktırırsınız, kesin çözüm.
Yirmilik dislerim cıkmadı daha canım ilk defa duydum insallah kapanır çıkınca biraz daha olsa

aileniz cocukluk çagınızda yaptırmış olsaydı şimdi bu kadar üzülmezdiniz...tel biraz meşagatlidir arada dişçinize ugrayıp sıktırıyorsun...kaplama yaptırsanız o da ayrı bir dert...saglam dişi kestirip işlem yaptırmak ayrı işkence...

iyi bir ortodontist bulun... önce ona bir danışın derim...

canım bencede tel taktır ilerde yaşlandığında 35 ten sonra dahada acık sekılde oluyor..
ben gecen carsamab ortodıstımdeyken bir hasta geldı 25 yaslarında dişleri senın gıbıydı ve tel takılıyordu .. ortalama suresi 8 ay 10 ay arasıymıs :) yanı bu demektırdkı hıc bısı bu :) taktır :)

yorum yapan herkese çok teşekkür ederim. şu anda bişey yaptırmıycam farkettim ki ben rahatsızlık duysaydım şu yaşıma kadar yaptırırdım belkide onlar benim kişiliğimi yansıtıyor dün gece çok düşündüm yeniden herkese değerli yorumu için teşekkür ederim :)

Rahatsızlık duymuyorum zaten canım su güne kadar disimle ilgili yorum yapan dahi olmadı ergenliğimde sorun etmiştim bi ama artık farketmiyodum bile erkek arkadaşım söyleyince çok kötü gelmeye basladılar gözüme çevremdekiler artık deli olduğumu düsüncekler sırıtarak diş gösteriyorum :D
Benimde dislerim duzgun degil :) ama sana yakisiyor diyorlar

Yaptır bence hemen alınganlık yapma. Ben çok severim böyle dürüstçe konuşan erkekleri. Seven erkek dürüst olur.
Yaptır sen de eminim çok mutlu olacak görünce ve çok şaşıracak :)

Back