• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dişlerim :( (resimli)

Merhaba herkese doğru bi cevap almak için yine buraya konu açma gereği duydum. dişlerim ayrık gördüğünüz gibi çok takıntılıydım bi ara şimdi o kadar takmıyordum, ama bu gün erkek arkadaşım dişlerine tel taktırsakya dedi. annesinin yanında bide anneside tel taktırcak kadar ayrık yamuk değil dedi. Bende tele gerek yok dolgu yaptırırım dedim. Dolguya boşver falan dedi ama çok alındım üzüldüm.. O askerdeyken sizce dişerimi yaptırayım mı kalsın mı böyle. Annem falan yaptırma sakın diyor ama o öyle dedi diye içim içimi yiyor. Ne yapmalıyım sizce ? http://i.hizliresim.com/NboyOk.jpg
canım açıkçası ben hiç kötü göründüğünü düşünmedim. Gayet beyaz ve düzgünler. Hiç yamuk falan değiller. Ortası ayrık sadece ne olcak ondan ya çok normal bence

Benim de dişlerim problemli canım ben de işe girmeyi bekliyorum fakat seninkiler o kadar da değil yani yaptırmadan da guzel gozukuyorlar, illa tel taktirmayabilirsin kaplamada yapılıyor hem daha kisa surer hem de senin cok az bir problemin var bir doktora Danış yine de :KK66:
işe başlıyım direk gidicem zaten canım ne yapmalıyım diye. kaplama daha sonradan sorun çıkarır falan diyolar ondan korkuyorum. doktoruma iyice danışırım artık elime bi para geçsinde :) sanada sağlıklı dişlere kavuşman dileğiyle canım

işe başlıyım direk gidicem zaten canım ne yapmalıyım diye. kaplama daha sonradan sorun çıkarır falan diyolar ondan korkuyorum. doktoruma iyice danışırım artık elime bi para geçsinde :) sanada sağlıklı dişlere kavuşman dileğiyle canım
Sagol canim sen sadece ön ikisine yaparsn pek sıkıntı olmaz ilerde sanırım sonra yine bilgilendir bizi senin de sağlıklı dişlere kavuşman dileğiyle :)

canım açıkçası ben hiç kötü göründüğünü düşünmedim. Gayet beyaz ve düzgünler. Hiç yamuk falan değiller. Ortası ayrık sadece ne olcak ondan ya çok normal bence
teşekkür ederim canım annemde senin gibi diyor

Sagol canim sen sadece ön ikisine yaparsn pek sıkıntı olmaz ilerde sanırım sonra yine bilgilendir bizi senin de sağlıklı dişlere kavuşman dileğiyle :)
bilgilendiririm tabi canım teşekkür ederim :)

Canım seni rahatsız eden bişi yoksa kalsın benimkide bi dişim az yukarda onu her fırsatta yaptıralım diyorda amaan ben mutluyum ;) o kadar kötü durmuyor

kafam çok karışık canım ya aslında kendim ile ilgili bi sorun yoktu. erkek arkadaşım diyince çok kötü hissetim bi anda kendimii ayna elimde dişlerimle bakışıyorum hala :)
boşver sen erkek arkadaşını, vallahi elimde olsa ayırırdım iki ön dişimi.. hatta dur ben bi araştırayım böyle bir şey yapıyorlar mıymış :rolleyes:

dudakların ince olsaydı bu kadar yakıştırmazdım. ama dolgun dudaklı olduğun için çok güzel görünüyor :KK68:

boşver sen erkek arkadaşını, vallahi elimde olsa ayırırdım iki ön dişimi.. hatta dur ben bi araştırayım böyle bir şey yapıyorlar mıymış :rolleyes:

dudakların ince olsaydı bu kadar yakıştırmazdım. ama dolgun dudaklı olduğun için çok güzel görünüyor :KK68:
çok teşekkür ederim canım içimi ferahlattın :)

demet evgar ebru gundes tarkan falan hep yaptirmis mesela. siz nasil iyi hissediyorsaniz oyle yapin. yabancilarda guzel duruyor diye ya da sevgilim oyle istiyor diye degil aynaya bakinca kendiniz ne gormek isterseniz ona gore.

Canım seni rahatsız eden bişi yoksa kalsın benimkide bi dişim az yukarda onu her fırsatta yaptıralım diyorda amaan ben mutluyum :KK66: o kadar kötü durmuyor
o söylemeden önce rahatsız etmiyordu zaten canım söyleyince işte takıntı yaptım. teşekkür ederim canım cevabın için :)

demet evgar ebru gundes tarkan falan hep yaptirmis mesela. siz nasil iyi hissediyorsaniz oyle yapin. yabancilarda guzel duruyor diye ya da sevgilim oyle istiyor diye degil aynaya bakinca kendiniz ne gormek isterseniz ona gore.
dün bakınca mesela dişlerimden hiç rahatsızlık duymuyodum, ama bu gün söyleyince taktım onu kafama kötümü duruyor diye bende galiba ne istediğimi bilmiyorum canım :(

Cok tatli :) ama daha guzel gorunum icin istiyorsan yaptir yalniz kendine böyle takinti yapip üzülmeden

Cok tatli :) ama daha guzel gorunum icin istiyorsan yaptir yalniz kendine böyle takinti yapip üzülmeden
bi işe gireyim de canım yaptırcam gibi gözüküyo yoksa düşünmekten kafayı yicem :) teşekkür ederim cevabın için canım

Bence onun sana kattigi ayri bi hava vardir sen begenmiyosan yaptir baskasi icin degil eziyeti sen cekeceksin sonuccta

Daha mutlu olacaksan (sadece kendin için) işlem yaptırabilirsin dislerine. Ama daha önemlisi seni kusurlarinla seven birini bulmaktır. Seven insan sevdiğinin kusurlarinida sever benim bildiğim. Benim sevgiliminde bazi kusurlari vardır, her insanin var, mesela kelliklerinin olduğunu söyler, burnunu begenmz ama ben ona baktigimda ay parcasi gibi bir yuzden başka birşey gormuyorum :)

kafayı oraya takarsanız, rahatsız eder. eğer yirmilik dişler çıkmadıysa, çıkınca biraz daha araları kapanır ama dişler görüntüyü çok değiştiriyor. işe girince tel taktırırsınız, kesin çözüm.

diş,dudak yapımız aynı seninle ve benim dişlerimi beğenirler. hoş beğenmeseler de yaptırmayı düşünmedim. hatta iyi ki açık araları dediğim bile olur. bence hiç uğraşma.

Merhaba herkese doğru bi cevap almak için yine buraya konu açma gereği duydum. dişlerim ayrık gördüğünüz gibi çok takıntılıydım bi ara şimdi o kadar takmıyordum, ama bu gün erkek arkadaşım dişlerine tel taktırsakya dedi. annesinin yanında bide anneside tel taktırcak kadar ayrık yamuk değil dedi. Bende tele gerek yok dolgu yaptırırım dedim. Dolguya boşver falan dedi ama çok alındım üzüldüm.. O askerdeyken sizce dişerimi yaptırayım mı kalsın mı böyle. Annem falan yaptırma sakın diyor ama o öyle dedi diye içim içimi yiyor. Ne yapmalıyım sizce ? http://i.hizliresim.com/NboyOk.jpg
Canının yandığına değmez ayrıca ana dişini heba etmek de pek sağlıklı değil ilerde çekersin acısını :(

dişlerine tel taktırarak düzeltebilirsin ama dolgu asla insanın kendi dişinden daha doğalı daha sağlıklısı varmı? dolgu için dişine zarar verirlerse zamanla dolgu düşerse bir sürü sorunu var ....

Back