• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dişlerim :( (resimli)

Bana sevimli geldi... Ama erkek arkadaşın istiyorsa sende aynı fikirdeysen yaptırabilirsin. Ne kaybedersin ki?
3 yıldır beraberiz hiç bişey demedi bu güne kadar bu gün lafın arasında söyledi öyle. çok takıntılıyım bi şekilde yaptırmam lazım canım

pnarask .!.:
hemen netten araştırmaya başladım canım teli taktırcam gibi gözüküyor.
Taktir canm daha duzenli daha güzel gözükür yanlis anlama kotu değil her gün öyle hastalar geliyor ki o agizlarin nasil mükemmele donustugune inanamazsin..

Canim ben ortodondistim eger kapanisinda problem yoksa o boslugu kapatmaak seviyelemek 6 ay sürer.Yasın genc duruyor estetik müdahele yerine kendi disin her zaman iyidir.
yok canım kapanışında bi sorun yaşamıyorum o askerden dönene kadar halledeyimde başka bir şey istemiyorum

Bence disleriniz cok guzel. Hicbisey yaptirmayin. Erkek arkadasinin dengesizligi o. O gitsin beynine bisey taktirsin zira biraz dusuncesiz.

kendin beğenmiyorsan rahatsız ediyorsa dişlerin yaptır.ama sırf sevgilin diyor diye yaptırma.sonuçta senin mutlu rahat olman önemli onunki değil.bence fazla ayrık durmuyor dişlerin.

Taktir canm daha duzenli daha güzel gözükür yanlis anlama kotu değil her gün öyle hastalar geliyor ki o agizlarin nasil mükemmele donustugune inanamazsin..
yüzünün güzelliğini bile etkiliyor çok önemli diş zaten. teşekkür ederim canım

Ust diste ayrik cok sempatik geliyor bana.kusur sandigimiz bazi seyler aslinda bizi farklilastiran,ozel kilan detaylar oldugunu dusunup,seviyorum.sen seversen,herkes sever

Sana göre kapanısta bir problem olmayabilir ama biz dis hekimlerine göre oluyor bazen incelemek lazim.Aralik olmasinin sebebi dudak dis eti baglatisi olabilir.Ama tel tedavisinden sonra arkadan pekistirici tel takiyoruz geri dönmez yani.Mali durumunu bilmiyorum ama devlette 5 senelik sıralar mevcut.

Ben de bunu anlamiyorum eger kirici bi'sekilde demediyse neden dengesiz vs diye yorumlar yapiliyo ki.

Benim eski erkek arkadasim iliskimizin ilk uc ayi icinde gidip taktirmisti teli. Onun da ayrikti ki bence sevimli de durmuyodu acikcasi: / Cok kisa sure sonra sirali disleri oldu. Sende de yamukluk yok bosluklar bir yildan once kapanir: ) cok takiyosan seffaf olanlari tercih edersin benim ablam da erkek arkadasim da seffaf taktirmisti hic goze batmiyo.

senınkı gıbi dişler yabancı mankenleri tarz sahıbı yapıyor bılıyor musun..sakın elleme..cok tatlı
Çevremdekilerde iyi olduğunu kötü durmadığını söylüyolar. ama bu gün diyince takıntı yaptım yine canım ayna elimde bir saattir dişlerime bakıyorum :(

Dolgu; tek seansta çok iyi sonuç alırsın. Tel ile geri dönüşü mumkun; yani tekrar ayrılır. Bu arada seni rahatsız ediyorsa yaptir; başka birisi istiyor diye degil
Aslında o demeden önce aklımda bile yoktu ama o dedikten sonra hassasım bu konularda takıntı haline dönüştü hemen :(

Sana göre kapanısta bir problem olmayabilir ama biz dis hekimlerine göre oluyor bazen incelemek lazim.Aralik olmasinin sebebi dudak dis eti baglatisi olabilir.Ama tel tedavisinden sonra arkadan pekistirici tel takiyoruz geri dönmez yani.Mali durumunu bilmiyorum ama devlette 5 senelik sıralar mevcut.
o kadar bekleyemem zaten canım biran önce işe girip yaptımalıyım çok teşekkür ederim cevabın için

Çevremdekilerde iyi olduğunu kötü durmadığını söylüyolar. ama bu gün diyince takıntı yaptım yine canım ayna elimde bir saattir dişlerime bakıyorum :KK43:
benımkıde ayrıktı,ip atlarken düştüm ve ayrıklık kapandı..keşke ayrık kalsaydı,çok havalı bence..madonna desem yeter herhalde..

Ust diste ayrik cok sempatik geliyor bana.kusur sandigimiz bazi seyler aslinda bizi farklilastiran,ozel kilan detaylar oldugunu dusunup,seviyorum.sen seversen,herkes sever
haklısın canım takılmıyodum bu güne kadar dişlerime ama söyleyince takıntı oldu bana :(

Ben de bunu anlamiyorum eger kirici bi'sekilde demediyse neden dengesiz vs diye yorumlar yapiliyo ki.

Benim eski erkek arkadasim iliskimizin ilk uc ayi icinde gidip taktirmisti teli. Onun da ayrikti ki bence sevimli de durmuyodu acikcasi: / Cok kisa sure sonra sirali disleri oldu. Sende de yamukluk yok bosluklar bir yildan once kapanir: ) cok takiyosan seffaf olanlari tercih edersin benim ablam da erkek arkadasim da seffaf taktirmisti hic goze batmiyo.
Henuz sevgililer ve adam annesinin yaninda dislerin ayrik, tel taktiralim mi diyor. Kizin da gururu inciniyor. Ve kafasina takmis gelmis burda konu acmis. Buyuk ihtimalle de yaptiracak. Baska birinin yaninda, hele de katinvalide adayinin yaninda bunu soylemesi cok yakisiksiz. Ve fazlasiyla kirici.

Problem degil canim her zaman sorabilirsin.Sadece seffaf renkli teller hem tedavi suresini iki katina cikarir hem maliyeti artiriri.Metal tercih etmen daha hayirli olur.Bir de düz dis hekimine gitme bir uzmandan tedavi gör.Kolay gelsin saglikli gülüsler☺

Gerçekten kötü görünüyor. Belli yaştan sonra tel uğraştırır. Direkt yaptırın.

Back