• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dişlerim :( (resimli)

dişleriniz kötü durmuyor alt dişleriniz zaten düzgün
çarpık olmadıktan sonra ayrık diş insana tarz katıyor
bakın ivana sert e beren saat e
ama daha rahat hissederim kendimi diyorsanız yaptırın yani..

Yaptır bence hemen alınganlık yapma. Ben çok severim böyle dürüstçe konuşan erkekleri. Seven erkek dürüst olur.
Yaptır sen de eminim çok mutlu olacak görünce ve çok şaşıracak :)

bencede ilerde daha cok acılıyor alt komsumdan biliyorum .. ya gülerken bende ağzımı kapamıyrodum hıc rahatsızlık duymadım dişlerimden kı ama suan dişlerimde tel var :)

Yaptır bence hemen alınganlık yapma. Ben çok severim böyle dürüstçe konuşan erkekleri. Seven erkek dürüst olur.
Yaptır sen de eminim çok mutlu olacak görünce ve çok şaşıracak :)
dürüst olması tabi ki en doğrusu söyledim o olaydan sonra tel takırmaya karar verdim diye canım. saçmalama ben öylesine dedim kötü olan bir şey yok yakışıyor dedi. hatta dalga geçti taktırırsan yanına mıknatısla gelirim diye D: ondan şu an bişey yaptırmıcam canım teşekkür ederim yorumun için :)

bencede ilerde daha cok acılıyor alt komsumdan biliyorum .. ya gülerken bende ağzımı kapamıyrodum hıc rahatsızlık duymadım dişlerimden kı ama suan dişlerimde tel var :)
Bende ondan korkuyorum daha çok açılırsa diye :(

dişleriniz kötü durmuyor alt dişleriniz zaten düzgün
çarpık olmadıktan sonra ayrık diş insana tarz katıyor
bakın ivana sert e beren saat e
ama daha rahat hissederim kendimi diyorsanız yaptırın yani..
yok ben dişlerimden rahatsızlık duymuyordum canım işte erkek arkadaşım diyince takıntıya çevirdim bi anda, herkese sordum, çevremdekilere herkes böyle kalmasını önerdi. erkek arkadaşımada tel taktırcam dedim. saçmalama öylesine dedim, neden takıldın güzel hiç elleme dedi. ondan vazgeçtim canım ilerde bi rahatsızlık duyarsam yaptırırım artık. teşekkür ederim cevabın için

Back