Dişi Canların Güzellik Geyiği

selamlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrr canlarrr

topikimiz hayırlı uğurlu bol sohbetli olsun inşallah

nasılsınız bakalımm

Son düzenleme:
aneeemmmm burcum aşkolsun tükkan açmışsın benim haberim yok yav çelenk neyim gönderirdik ya da pasta yapardık açılışa özel

evet canım osledım sımdı annat bakalım kendınde en cok nerenı begenırsın eşin neyini begenir sonna eşini nasıl karılarsın evde

evet canım osledım sımdı annat bakalım kendınde en cok nerenı begenırsın eşin neyini begenir sonna eşini nasıl karılarsın evde

valla ben yüzümün bebeksi halini beğenirim kaşlarımın şeklini beğenirim gözlerimin bal rengini beğenirim

boyumu beğenmem 1.60

eşim bariz şuranı beğeniyorum demedi de tenim ondan daha açık renktir buğday beyaz arası onu sevdiğini söylemişti hatta pamuğum diye sever mesela

evde herzaman onu kontes gibi karşılayamam genellikle onun geleceği saate yakın yemeğimi hazırlamış olurum yemek kokusu sinen kıyafetlerden haz etmediğim için duş alırım üstümü değişirim t şört tayt eşofman genellikle böyleyim...

temiz giyinmeye ve güzel kokmaya gayret ederim...tabi bazı günlerde kendimi aşarım ama genellikle istisnadır o günler...

hem işe git hem yemek hazırla evi derleyip topla işlerini yap kendine bak kocayı güzel karşıla oh ne ala herşeyi devletten beklememek lazım biz ne zaman dinleniceeeezzz

öle tabı hayatım ama napcaz afferın bakımlıymıssın sence en dişi giyim kombını nasıl?

walla canım benim gözlerimi beğendiğini söyler hatta ilk gözlerime vurulmuşmuşşş

ilk zamanlarda dah çok özenirdim kendime makyaj falan yapardım salaş dolaşmazdım evde bile ama iki çocuktan sonra makyaj falan hak getire, ama yinede pek paspal olduğum söylenemez ya eşofman tşhirt giyerim yada pantolon bluz pijamalarla dolaşmam evin içinde ....

şunu söyleyebilirimki eşimi daima kapıdan uğurlarım yatıp uyumam yani vede mutlaka ben karşılarımmm tabi siz çalıştığınız için durum farklı olabilir ama siz evdeyseniz ve o dışarıya çıkacaksa mutlaka uğurlayın ve karşılayınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…