- 19 Mayıs 2009
- 14.379
- 43
-
- Konu Sahibi BURCUHAYAL
2 side canımnasıl canım paris öncesimi yoksa genel olarakmı evde
nası nerde?kızlar hayalide komik nette var benzer fotolar
nası nerde?
2 side canım
paris öncesi bazı zamanlar zorumla hazırlanır
genel olarak evde evet bakımlıdır
mesela haftasonu evde olduğu zamanlar eşofmanla dolanmaz normal kıyafetlerini giyer. öyle pasbal dolanmaz:89:
selamlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrr canlarrr
topikimiz hayırlı uğurlu bol sohbetli olsun inşallah
nasılsınız bakalımm
selamlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrr canlarrr
topikimiz hayırlı uğurlu bol sohbetli olsun inşallah
nasılsınız bakalımm
canım dun yazmıstım ama senı doğru duzgun görduğmuz mu varaneeemmmm burcum aşkolsun tükkan açmışsın benim haberim yok yav çelenk neyim gönderirdik ya da pasta yapardık açılışa özel
hoş geldın myoşmhoşbulduk parisçim
paris öncesi bazı zamanlar zorumla hazırlanır
genel olarak evde evet bakımlıdır
mesela haftasonu evde olduğu zamanlar eşofmanla dolanmaz normal kıyafetlerini giyer. öyle pasbal dolanmaz:89:
hımmm ıyı miş benımkı esofmanla dolasırr:95:
nerdesin geç bile kaldınnn
hoşgeldinnn
hoş geldın myoşm
hoşbulduk işler yoğundu dün canım pek giremedim bu gün de sabahtan beri yoğun şimdi biraz hafifledi allahtan nasılda çalışmak istemiyo canım bu sıcakta
hoşbulduk burcum nasılsın kavuştuk sonunda biliyoprum beni çok özledin dimi
evet canım osledım sımdı annat bakalım kendınde en cok nerenı begenırsın eşin neyini begenir sonna eşini nasıl karılarsın evde
canım dun yazmıstım ama senı doğru duzgun görduğmuz mu var canım dun yazmıstım ama senı doğru duzgun görduğmuz mu var
valla ben yüzümün bebeksi halini beğenirim kaşlarımın şeklini beğenirim gözlerimin bal rengini beğenirim
boyumu beğenmem 1.60
eşim bariz şuranı beğeniyorum demedi de tenim ondan daha açık renktir buğday beyaz arası onu sevdiğini söylemişti hatta pamuğum diye sever mesela
evde herzaman onu kontes gibi karşılayamam genellikle onun geleceği saate yakın yemeğimi hazırlamış olurum yemek kokusu sinen kıyafetlerden haz etmediğim için duş alırım üstümü değişirim t şört tayt eşofman genellikle böyleyim...
temiz giyinmeye ve güzel kokmaya gayret ederim...tabi bazı günlerde kendimi aşarım ama genellikle istisnadır o günler...
hem işe git hem yemek hazırla evi derleyip topla işlerini yap kendine bak kocayı güzel karşıla oh ne ala herşeyi devletten beklememek lazım biz ne zaman dinleniceeeezzz
haklısın kuzum ne diyimmm hep kedimerinin yüsündennn