Dişi Canların Güzellik Geyiği

tş ederiz sekerimmm kelebegem sence en dişi kıyafet nedir buarada gözlerinin MAŞALLAHI VAR

öle tabı hayatım ama napcaz afferın bakımlıymıssın sence en dişi giyim kombını nasıl?

straplez badi siyah pileli etek miniye yakın kırmızı topuklu ayakkabı kırmızı ruj su dalgalı saçlar nedense ben böyle giyindiğimde kendime çekici gelirim eşimde sever bu kombini

bazen tabiki oluyo canım yeni evli olduğumuz için hele daha da çok özeniyoruz haliyle kendimize

sen nasıl karşılıyosun kocayı ??

ya ben cok ozenmek ıstıyorum ama hayatım yemek iş derken gelnelde body tayt felan ama bazen makyajımı tazelerım parfum sıkarımm aslında daha ozenlı olmak lasım esin sana hazırlanıyomu

tş ederiz sekerimmm kelebegem sence en dişi kıyafet nedir buarada gözlerinin MAŞALLAHI VAR

teşekkür ederim hayatım sen de çok güzelsin maşallah...

herkesin vücudunun başka yeri güzeldir kimi göğüslerini ön plana çıkarır kimi kalçasını kimi de bacaklarını bazen de tek bakış dişiliği ön plana çıkarmaya yeter ... çok açık kıyafetler bence ters teper her ne kadar pantolon daha çok giysemde bir kadına en çok etek yakışır dişi olduğunu belli eder bence...

dişiii olan bişilerr giymek lazımm dimiii kızlarr:::::::::?????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…