Dişi Canların Güzellik Geyiği

BURCUHAYAL

Guru
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2009
14.379
43
butun dıshı canları guzellik geyiği yapmaya beklıyorum kım guzeldır? neresı guzeldır? nasıl guzel olunur? tuyoları varmıdır ?partneriniz sizin en cok neyınızı beğenır? işte güzellik namına ne varsa geyiğini yapmaya bekliyorum......................:82:

canımm ..yine süperr bi konu açmışsınn..tebriklerr...

yeni topiğimiz hayırlı vede uğurlu vede bol bol geyikli olsun datlummmm

dıshı ne ben analamdım ama benim güzellik tüyom yüzüme çok iyi bakarım maske yaparım sürekli bide çok doğalımdıer makyaj sevmem pekkk

sonnnaaa azcık düşünem bii

dişi tatlımmmm tşk ederim ilgin için peki sevgülün en cok neyini beğenir fiziki olarak

dişi tatlımmmm tşk ederim ilgin için peki sevgülün en cok neyini beğenir fiziki olarak

en çok gülüşümü bide gözlerimi beğenir

makyaj yapmama çok kızar pudra bile sürsem yine ne sürdün sen der,,,

doğal ol diye kırk kat tembih eder yani ee bende doğal oluvedim gitti

benüm eşüm her bişeyime karısır makyajıma fönüme röfleme tırnaklarımakıyafetıme her bişeyime karısır benden önce takıp eder boya zamanımı hele özel biyere gideceksk benı cıldırtır mesela hangı kıyafet modeli dişi hissetir sana hayatcım

vallahi bence kadınlar ağda olayına özellikle dikkat etsin kişisel hijyen vede...ben ilk önce ağada ve temizlik güzelleşmek için ve çıkan saç diplerimi beyazımda olduğundan mutlaka boyarım kendim evde yüzümede sirli ağda yaparım

deodarant olmazsa olmazımdır parfüm hergün kullanmam ama duştan sonra deodorant sıkarım bol bol...

ya bide benim gözeneklerim çok açık özellikle burnum ona napıcam bilmiyommmm sinir oluyorum yaaaa
bende yüz cildim dediğin gibi ne yapsam diyorum nuricina temizleme jeli ve nemlendirici kullanıyorum çok uzun gidiyo zaten bir kere alıyosun sivilce yok ama gözenekler açık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…