- 19 Mayıs 2009
- 14.379
- 43
-
- Konu Sahibi BURCUHAYAL
canım saol ama oncekı konunun sahıbı ben değildimm eee paylaşcak bişey yok mu bakalımcanımm ..yine süperr bi konu açmışsınn..tebriklerr...
dişi tatlımmmm tşk ederim ilgin için peki sevgülün en cok neyini beğenir fiziki olarakyeni topiğimiz hayırlı vede uğurlu vede bol bol geyikli olsun datlummmm
dıshı ne ben analamdım ama benim güzellik tüyom yüzüme çok iyi bakarım maske yaparım sürekli bide çok doğalımdıer makyaj sevmem pekkk
sonnnaaa azcık düşünem bii
dişi tatlımmmm tşk ederim ilgin için peki sevgülün en cok neyini beğenir fiziki olarak
kıskancız yanı osaman sen özel bişey uygulayanlardan değelsin yane şekerimmmmen çok gülüşümü bide gözlerimi beğenir
makyaj yapmama çok kızar pudra bile sürsem yine ne sürdün sen der,,,
doğal ol diye kırk kat tembih eder yani ee bende doğal oluvedim gitti
kıskancız yanı osaman sen özel bişey uygulayanlardan değelsin yane şekerimmmm
bende yüz cildim dediğin gibi ne yapsam diyorum nuricina temizleme jeli ve nemlendirici kullanıyorum çok uzun gidiyo zaten bir kere alıyosun sivilce yok ama gözenekler açıkya bide benim gözeneklerim çok açık özellikle burnum ona napıcam bilmiyommmm sinir oluyorum yaaaa
ee kocısın nerene hayran bakalımdeodarant olmazsa olmazımdır parfüm hergün kullanmam ama duştan sonra deodorant sıkarım bol bol...