Dişi Canların Güzellik Geyiği

bizde aynı seylerı yasıyoruz hayatım sıklık derken tak takıstır sur surustur demedım haa ben calışmasam kesın yaparım ama buyuklerımızın tavsıyesı bunlar esınınızı temız , bakımlı ve guler yuzle karşılayın derler illa abiye gıy demıyoz mandalınam hoş bı tayt usune guzel bı bady gıyerın sacını tarsın bı parfum bu bıle yeter yane

iyide gülüm zaten dediklerin hergünkü halim parfüm kokusu 24 saat üstümdedir eve gider gitmez duşumu alırım zaten bekarkende öyleydi kocama özel değil taytla rahat edemiyorum kapri giyerim sıklıkla bunlarda sıradan şeyler yani özellikle hazırlandığım yaptığım bir şıklık yok zaten onun iiçin uğraşacak halimde gücümde yok idare etsin eşimde azcık canım :KK53::KK53::KK53::KK53:

iyide gülüm zaten dediklerin hergünkü halim parfüm kokusu 24 saat üstümdedir eve gider gitmez duşumu alırım zaten bekarkende öyleydi kocama özel değil taytla rahat edemiyorum kapri giyerim sıklıkla bunlarda sıradan şeyler yani özellikle hazırlandığım yaptığım bir şıklık yok zaten onun iiçin uğraşacak halimde gücümde yok idare etsin eşimde azcık canım :KK53::KK53::KK53::KK53:

yok mandalınam tayt gıyecen yoksa olmaz:KK60::KK60::KK60: kzım daha yenı evlısın bende elımden geldığınce yapmaya calışyorum ama zaten kokoş kıyafetlerım yok hep spor bazende eve gidip uyuya kalıyorum hanı keske söle zinde bı ınsan olabilsem

yok mandalınam tayt gıyecen yoksa olmaz:KK60::KK60::KK60: kzım daha yenı evlısın bende elımden geldığınce yapmaya calışyorum ama zaten kokoş kıyafetlerım yok hep spor bazende eve gidip uyuya kalıyorum hanı keske söle zinde bı ınsan olabilsem

valla kafamı bozmasın yapamam öyle şeyler alırım pofuduk terliklerimi ayıcığımı çerezimi kolamı geçerim tv karşına ohhh

dimi ama ya bi kere erkeler niye karımı şöyle yapayım bunu giyeyim falan diye hazırlık yapmıyo onlar niye hiç düşünmüyo böyle şeyleri

hep biz mi güzel gözükcez

düşünsene :KK60::KK60::KK60::KK60: aman kalsın :KK60::KK60::KK60: ayyy gözlerimin önünden geçen şekilleri yazamam ama aman giymesinler birşey

göbegını kasıya kasıya yatarsın artık:KK64:

göbekte yok ama deliğine parmak sokarım olurmu :KK53:

düşünsene :KK60::KK60::KK60::KK60: aman kalsın :KK60::KK60::KK60: ayyy gözlerimin önünden geçen şekilleri yazamam ama aman giymesinler birşey

düşünsene eve bı gelyon kocan tayt gıymıs leoparlı ustune kırmızı bı body cekmiş tuylu terlik giymişş ayyyyyyyyya ben bıde tanga gıyseler nasıl olur dıye dusunup cok gulerımmm

hahahaha:KK60::KK60: bencede onlar bişi yapmasın bizim için vazgeçtikk:KK60:

X