Dişi Canların Güzellik Geyiği

walla canım benim gözlerimi beğendiğini söyler hatta ilk gözlerime vurulmuşmuşşş

ilk zamanlarda dah çok özenirdim kendime makyaj falan yapardım salaş dolaşmazdım evde bile ama iki çocuktan sonra makyaj falan hak getire, ama yinede pek paspal olduğum söylenemez ya eşofman tşhirt giyerim yada pantolon bluz pijamalarla dolaşmam evin içinde ....

şunu söyleyebilirimki eşimi daima kapıdan uğurlarım yatıp uyumam yani vede mutlaka ben karşılarımmm tabi siz çalıştığınız için durum farklı olabilir ama siz evdeyseniz ve o dışarıya çıkacaksa mutlaka uğurlayın ve karşılayınnn

tş ederiz sekerimmm kelebegem sence en dişi kıyafet nedir buarada gözlerinin MAŞALLAHI VAR:nazar:

öle tabı hayatım ama napcaz afferın bakımlıymıssın sence en dişi giyim kombını nasıl?

straplez badi siyah pileli etek miniye yakın kırmızı topuklu ayakkabı kırmızı ruj su dalgalı saçlar nedense ben böyle giyindiğimde kendime çekici gelirim eşimde sever bu kombini :KK23::KK23:

bazen tabiki oluyo canım yeni evli olduğumuz için hele daha da çok özeniyoruz haliyle kendimize :KK23::KK23:

sen nasıl karşılıyosun kocayı ??

ya ben cok ozenmek ıstıyorum ama hayatım yemek iş derken gelnelde body tayt felan ama bazen makyajımı tazelerım parfum sıkarımm aslında daha ozenlı olmak lasım esin sana hazırlanıyomu:KK23:

tş ederiz sekerimmm kelebegem sence en dişi kıyafet nedir buarada gözlerinin MAŞALLAHI VAR:nazar:

teşekkür ederim hayatım sen de çok güzelsin maşallah...:nazar:

herkesin vücudunun başka yeri güzeldir kimi göğüslerini ön plana çıkarır kimi kalçasını kimi de bacaklarını bazen de tek bakış dişiliği ön plana çıkarmaya yeter ... çok açık kıyafetler bence ters teper her ne kadar pantolon daha çok giysemde bir kadına en çok etek yakışır dişi olduğunu belli eder bence...

doğum günün kutlu olsun nice yıllara yapomm $dogumgunu-pastasi-resmi[1].jpg

X