- 28 Temmuz 2010
- 13.530
- 2.636
-
- Konu Sahibi BURCUHAYAL
bizde aynı seylerı yasıyoruz hayatım sıklık derken tak takıstır sur surustur demedım haa ben calışmasam kesın yaparım ama buyuklerımızın tavsıyesı bunlar esınınızı temız , bakımlı ve guler yuzle karşılayın derler illa abiye gıy demıyoz mandalınam hoş bı tayt usune guzel bı bady gıyerın sacını tarsın bı parfum bu bıle yeter yane
iyide gülüm zaten dediklerin hergünkü halim parfüm kokusu 24 saat üstümdedir eve gider gitmez duşumu alırım zaten bekarkende öyleydi kocama özel değil taytla rahat edemiyorum kapri giyerim sıklıkla bunlarda sıradan şeyler yani özellikle hazırlandığım yaptığım bir şıklık yok zaten onun iiçin uğraşacak halimde gücümde yok idare etsin eşimde azcık canım
hoş geldın gamzecım annat bakalım esın önceilkle nerenı begenır fiziksel olarak?sen nerenı begenırsın? eşini evde nasıl karşılarsın?hayirli ugurlu olsun bacim,,,
iyide gülüm zaten dediklerin hergünkü halim parfüm kokusu 24 saat üstümdedir eve gider gitmez duşumu alırım zaten bekarkende öyleydi kocama özel değil taytla rahat edemiyorum kapri giyerim sıklıkla bunlarda sıradan şeyler yani özellikle hazırlandığım yaptığım bir şıklık yok zaten onun iiçin uğraşacak halimde gücümde yok idare etsin eşimde azcık canım
yok mandalınam tayt gıyecen yoksa olmazkzım daha yenı evlısın bende elımden geldığınce yapmaya calışyorum ama zaten kokoş kıyafetlerım yok hep spor bazende eve gidip uyuya kalıyorum hanı keske söle zinde bı ınsan olabilsem
yok mandalınam tayt gıyecen yoksa olmazkzım daha yenı evlısın bende elımden geldığınce yapmaya calışyorum ama zaten kokoş kıyafetlerım yok hep spor bazende eve gidip uyuya kalıyorum hanı keske söle zinde bı ınsan olabilsem
valla kafamı bozmasın yapamam öyle şeyler alırım pofuduk terliklerimi ayıcığımı çerezimi kolamı geçerim tv karşına ohhh
gunaydın sekerımgünaydın kızlar
valla kafamı bozmasın yapamam öyle şeyler alırım pofuduk terliklerimi ayıcığımı çerezimi kolamı geçerim tv karşına ohhh
dimi ama ya bi kere erkeler niye karımı şöyle yapayım bunu giyeyim falan diye hazırlık yapmıyo onlar niye hiç düşünmüyo böyle şeyleri
hep biz mi güzel gözükcez
göbegını kasıya kasıya yatarsın artıkvalla kafamı bozmasın yapamam öyle şeyler alırım pofuduk terliklerimi ayıcığımı çerezimi kolamı geçerim tv karşına ohhh
ne alakası var canım ya olurmu sende yapacaklarını yas ılla bunu konuscaz dıye bısey yok konu acıldı oyuzdenburcu buraya bekarlar yazamicak anlaşılannn yaaaaa:83:
ne alakası var canım ya olurmu sende yapacaklarını yas ılla bunu konuscaz dıye bısey yok konu acıldı oyuzden
dimi ama ya bi kere erkeler niye karımı şöyle yapayım bunu giyeyim falan diye hazırlık yapmıyo onlar niye hiç düşünmüyo böyle şeyleri
hep biz mi güzel gözükcez
düşünseneaman kalsın ayyy gözlerimin önünden geçen şekilleri yazamam ama aman giymesinler birşey
göbegını kasıya kasıya yatarsın artık
göbekte yok ama deliğine parmak sokarım olurmu
düşünseneaman kalsın ayyy gözlerimin önünden geçen şekilleri yazamam ama aman giymesinler birşey
göbekte yok ama deliğine parmak sokarım olurmu
düşünsene eve bı gelyon kocan tayt gıymıs leoparlı ustune kırmızı bı body cekmiş tuylu terlik giymişş ayyyyyyyyya ben bıde tanga gıyseler nasıl olur dıye dusunup cok gulerımmm
düşünsene eve bı gelyon kocan tayt gıymıs leoparlı ustune kırmızı bı body cekmiş tuylu terlik giymişş ayyyyyyyyya ben bıde tanga gıyseler nasıl olur dıye dusunup cok gulerımmm
hahahahabencede onlar bişi yapmasın bizim için vazgeçtikk
hahahahabencede onlar bişi yapmasın bizim için vazgeçtikk
ayyyy dusunmesı bıle cok komikkkkyannıs ben kokuya karsı cok hasasım ısmımın özelliği hersey guzel kokmalı bemın için yiyecegımı bıle once koklar sonra yerım oyuzden kocım herzman temız ve guzel kokmalı
ayyyy dusunmesı bıle cok komikkkkyannıs ben kokuya karsı cok hasasım ısmımın özelliği hersey guzel kokmalı bemın için yiyecegımı bıle once koklar sonra yerım oyuzden kocım herzman temız ve guzel kokmalı
aynennnn bende çok önem veririm kokuya..misss gibi kokmalı kendimdede çok dikkat ederim
aynennnn bende çok önem veririm kokuya..misss gibi kokmalı kendimdede çok dikkat ederim
aynennn senın eşin sana hazırlanır mı hıc?
aynennn senın eşin sana hazırlanır mı hıc?
nasıl canım paris öncesimi yoksa genel olarakmı evde