- 1 Haziran 2010
- 10.223
- 12
-
- Konu Sahibi BURCUHAYAL
naber yapom napıyosun bakalım parıs falannn taktıklerı kaptın mı?güüüünayydınnnnnnnnnnnnn
naber yapom napıyosun bakalım parıs falannn taktıklerı kaptın mı?
ben yorgunluktan gözüm parısın yollarını kesmıyorda ıstanbul turuyla ıdare edıyom yapom mesela esın eve gelecegı vakıt ona suslenırmısın ya da ne gıyersın?sağol tatlişkom parise devamm son sürat durmadan:82:eyfele çıktım yaf manzara süperr
ben yorgunluktan gözüm parısın yollarını kesmıyorda ıstanbul turuyla ıdare edıyom yapom mesela esın eve gelecegı vakıt ona suslenırmısın ya da ne gıyersın?
haftasonu çıkarırsınız acısını artıkın
şimdik genelde biz eşimle beraber gidiyoruz eve ama bazen onun işleri uzuyo ben ondan önce gitmiş oluyorum bi süpriz yapayım diyorum onun gelmesine yakın bi duş alırım makyajımı tazelerim güzel kokular sürerim öyle beklerim :97:
mesela dün şey yaptım çok sıcaktı hava eve gidince biraz serinleyeyim dedim sütyenimi çıkardım içimde hiç bişi kalmadı üstümede badimi giyindim sadece öyle bekledim onu görüncede baya hoşuna gitti:98:basit bişi ama etkileyicii :82:
hhhıımm aslında ben bayag erken gıdıyorum eve temızlık yemek derken kocış geliyor bazem ustume hos bıseyler gıyyorum makyajımı tazelıyorum falan ama spor giysiler giyorum ben tayt body felan aslında en rahatı eşofman oluyo ama işte bazen gyıyorum valla aslında usenmemek lazımmıs bakımlı hoş karsılamak lazım ama işte çalışınca bıraz zor oluyo
annem der hep eşimi temız gzel karşıla usenme der doğru sölğyo erkekler onem verıyo kapıdan girermez bakıyo sonucta hoş bakımlı bı kadının kapıyı acması farklı sacı bası dağılmıs bı kadının acması farklı yane ahhhhhh maddı durumumuz ıyı olsaydı da calışmıyıp evde olsaydım temızlığımı rahat rahat yapsaydım yemegemı oleee kendımede zaman kalırdı gezmeyedebende öyle üzerimde spor kıyafetler olur genelde..dediğin gibi üşenmemek lazım aslında ama evde olsak herşeyi tam yaparızda şimdilik bu kadarı geliyo elimizden:97:
annem der hep eşimi temız gzel karşıla usenme der doğru sölğyo erkekler onem verıyo kapıdan girermez bakıyo sonucta hoş bakımlı bı kadının kapıyı acması farklı sacı bası dağılmıs bı kadının acması farklı yane ahhhhhh maddı durumumuz ıyı olsaydı da calışmıyıp evde olsaydım temızlığımı rahat rahat yapsaydım yemegemı oleee kendımede zaman kalırdı gezmeyede
aynen canım ya bıde benımkı cok az yemegeı yıyo oğlende annesı pişiriyo goturo ona bana yapcak alternatıf kalmıyo bazen delı gıbı dusunuyorum ne yapcam dıyeannen doğru diyo canım mutlaka hergün duşumu alırım ne olursa olsun
ahh burcuş valla bacım keşke borcumuz harcımız olmasada evde otursak gessek tozsakk. çeşit çeşit yemek yapsak heriflere
bazen 1 çeşiti bile zor yapıyom ya
günaydın kızlar :) erkegi evde karsılama saanatı ha :) güzel.. bende ewe gidince önce bi makyaj tazelerim.. taytlı giysileri ewin içinde sewiyorum.. bizimkide sewiyo tabi
günaydın kızlar topik hızla ilerlemiş[/QUOTE
mandalınam sen nasıl karsılıyosun esını bakalımmm
kokoş karsıladıgında oluyomu sacın herzaman fönlümüdür mesela[/QUOTE
saçlarım düz tatlım :) kuruttuktan sonra hafif tarak geciyorum fönlü oluyo :) ama onun için ayrıca seyler yaparım.. renkli kolaraı tacları cok sever.. onun için takarım.. mini şortları sewiyo giyerim.. iç çamasır magazalrına girdigimizde hep mini şortlara bakıyo ew şort doldu :) giyiroum bende
günaydın kızlar topik hızla ilerlemiş[/QUOTE
mandalınam sen nasıl karsılıyosun esını bakalımmm
gayet sıradan en rahat ettiğim efoşmanlarla
mandalınam hıc sık karşılayım demıyomusun?gayet sıradan en rahat ettiğim efoşmanlarla
benımkıde sortu cok sever bı alışverişe cıkmaluyım şort alışverişinekokoş karsıladıgında oluyomu sacın herzaman fönlümüdür mesela[/QUOTE
saçlarım düz tatlım :) kuruttuktan sonra hafif tarak geciyorum fönlü oluyo :) ama onun için ayrıca seyler yaparım.. renkli kolaraı tacları cok sever.. onun için takarım.. mini şortları sewiyo giyerim.. iç çamasır magazalrına girdigimizde hep mini şortlara bakıyo ew şort doldu :) giyiroum bende
mandalınam hıc sık karşılayım demıyomusun?
yaa burcu yorgun argın eve düşüyorum yemek yapıp karnımızı doyurma derdine sonra sonra bulaşık filan derken hep koşuşturmaca ben dinlenmeye vakit bulamıyorum o yorgunlukla birde şık mı olacam uğraşacam
yaa burcu yorgun argın eve düşüyorum yemek yapıp karnımızı doyurma derdine sonra sonra bulaşık filan derken hep koşuşturmaca ben dinlenmeye vakit bulamıyorum o yorgunlukla birde şık mı olacam
uğraşacam
bizde aynı seylerı yasıyoruz hayatım sıklık derken tak takıstır sur surustur demedım haa ben calışmasam kesın yaparım ama buyuklerımızın tavsıyesı bunlar esınınızı temız , bakımlı ve guler yuzle karşılayın derler illa abiye gıy demıyoz mandalınam hoş bı tayt usune guzel bı bady gıyerın sacını tarsın bı parfum bu bıle yeter yane