Ciddimi ondan önce etlik ağız ve diş sağlığı polikliniğiydi..biliyorum ben memnun kalmamıştım ortodontik tedavisinden oranın..ortodontisti şikayet etmiştim diş hekimleri odasına orda kayıtsız çalışıyormuş..etlik ağız-diş kapatıldı yerine bunlar devralmış..kimdi ortodontist adı ne şimdi??Ankarada etlikte kirkkonaklar ağız diş sağlığına gittim ben. Yanlıs yazmışım yukarıda 2016 martta başladım tedaviye. Şu an ne kadar bilmiyorum.
5 yerde birden çalışıyormuş Allah’ın cezası..panoromik çekmeden başlamıştı..parayıda başta nakit aldılar siz taksitle ödeyebilmişsiniz..ön alt iki diş kökümü mahvettiler..tam da düzelmedi dişler..rabbim en büyük cezayı versin onaCiddimi ondan önce etlik ağız ve diş sağlığı polikliniğiydi..biliyorum ben memnun kalmamıştım ortodontik tedavisinden oranın..ortodontisti şikayet etmiştim diş hekimleri odasına orda kayıtsız çalışıyormuş..etlik ağız-diş kapatıldı yerine bunlar devralmış..kimdi ortodontist adı ne şimdi??
Biz 4-5 senedir gidiyoruz memnunuz. Hande Odabaşı ortodontist. Aynı yer mi acaba bahsettiğiniz? Cubukta falan da Şubesi var buranın.Ciddimi ondan önce etlik ağız ve diş sağlığı polikliniğiydi..biliyorum ben memnun kalmamıştım ortodontik tedavisinden oranın..ortodontisti şikayet etmiştim diş hekimleri odasına orda kayıtsız çalışıyormuş..etlik ağız-diş kapatıldı yerine bunlar devralmış..kimdi ortodontist adı ne şimdi??
Evet evet yakın oturuyorum oraya 5 yıl önce sağlık bakanlığı kapattı orayı devretmek zorunda kaldı..kızılay ortodonti de çalışıyordu asıl benim ortodontist buraya seyyar geliyordu eryaman sokullu daha birçok yere gidiyordu hakkında birsürü soruşturma dava var benimkiyle ilgili,şişman gözlüklü,adı batsın..sizin orda serkan bey olacak başında muhasebeci,gittiğinizde gülin hnm deyin onunlada arası iyideğil serkan beyle..para kavgasıBiz 4-5 senedir gidiyoruz memnunuz. Hande Odabaşı ortodontist. Aynı yer mi acaba bahsettiğiniz? Cubukta falan da Şubesi var buranın.
Haftada 1 geliyorsa oraya kayıtlı değil kaçak çalışıyor demektir..film fatura saklayın mutlaka,dişlerimi düzeltemediği için sözleşme imzalamıştım Allahtan paramı kurtardım..Biz 4-5 senedir gidiyoruz memnunuz. Hande Odabaşı ortodontist. Aynı yer mi acaba bahsettiğiniz? Cubukta falan da Şubesi var buranın.
Eki Görüntüle 1919610 Eki Görüntüle 1919611
Ben bayağı zorlu bir hastaydım desem yeridir. :) alt çenem öndeydi doktorum sağolsun elcağızları dert görmesin 2 senede ameliyat diyen diğer doktorların aksine ortodonti tedavi ile durumu düzeltti. ilk ve son hali fotoğrafları ekte
Eki Görüntüle 1919610 Eki Görüntüle 1919611
Ben bayağı zorlu bir hastaydım desem yeridir. :) alt çenem öndeydi doktorum sağolsun elcağızları dert görmesin 2 senede ameliyat diyen diğer doktorların aksine ortodonti tedavi ile durumu düzeltti. ilk ve son hali fotoğrafları ekte
Eki Görüntüle 2067119
Haftada 1 geliyorsa oraya kayıtlı değil kaçak çalışıyor demektir..film fatura saklayın mutlaka,dişlerimi düzeltemediği için sözleşme imzalamıştım Allahtan paramı kurtardım..
Tabi tabi düzenli kullanın şeffaf apareylerinizi dişleriniz bozulmasın,corega protez temizleyiciyle de temizleyebilirsiniz şeffaf apareylerinizi koku yapmaz ve steril olur,teşekkürlertedavim güzel bitti. ama plaklarımı kullanmazsam eski haline döneceğini biliyorum. ortaokulda tel kullanmıştım. sonra bozuldu. muhtemelen ömür boyu plak kullanacağım. geceleri dişlerimi sıktığım için normalde de plak kullanmam gerekiyordu. benim için fark eden bir şey yok yani. sizin için üzüldüm.
fiyat ve dr paylaşabilirmisinizEki Görüntüle 1919610 Eki Görüntüle 1919611
YokmuBeylikduzunde onerebileceginiz ortodontist varmi ortalama fiayatlar nedir 33 yasindayim ve al cenem biraz ileride bu durumda olup ameliyatsiz duzelen var mi
Ortalama 2 /2.5 yildiş telleri ortalama ne kadar sürede çıkar
ben Bursada Murat Selek diş hekimine başladım.7000 tl ile.sanırım fiyatlar o civarda6.500 diyorlar şimdi
uygun fiyat yokmu acaba
Merhaba ilk zamanlar yanaklarını ısırman normal olabilir çünkü dişler yeni yerine alışacak..tabiki tel takılıyken kanal tedavisi yapılır,siz karanlıkta çenenizi duvara vurup diş kökünde enfeksiyon oluşmuştu doğru mu hatırlıyorum???periodontoloji mi gördü kanala karar verdi?? Enfeksiyon geçmezse diş köküne apikal rezeksiyon yani dişeti kesilip iltihap temizlenecek tekrar dikilecek?? Hangi diş enfekte olan fotosunu yollarmısın??hanımlar merhaba, benim yaklaşık 1.5 yıl oldu tel takalı. artık agzımı kapayıca ve yemek yiyince yanak içlerini ısırıyorum. tel çıkınca düzelir mi acaba?
bu arada geçen aylarda tel takılıyken kanal tedavisi dolgu yapılır mı diye sormuştum, ön dişime kanala yapıldı braket çıkarılmadan. hatta bugun gene yapıldı ilk yapılışından sonra enfeksiyon devam ettiği için. şuan yanağım şiş içinde hava var 24 saate iner buz koy dedi dr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?