Rica ederim..ufak tefek eğrilikler için para aynı,pekiştirme içinde extra 2yıl aparey kullanıcaksınız..arka diş kapanış harika..hangi ortodontiste gideceksiniz muayeneye??yinede fikir alın ama tel takmayın demez hiçbir ortodontistSelamlar
Teşekkür ederim valla siz böyle diyince şaşırdım :)
Benim dişlerim bence de düzgündü ta ki üstteki 20 lik dişim çıkana kadar sonra üst ön kesiciler dışarı doğru çıktı
Ben de eski halini bildiğimden bu durum gözüme kötü görünmeye başladı
Yaşım 27
Ankaradayım
Açıkçası 5000 biraz değer mi diye sorgulattı bana şimdi...
Aynen katılıyorum..mutlaka ağız yapısının şeklini alıyor..şimdi 30 yıl belli bir şekle oturuyor ağız sen git 30 unda 1 yıl tel tak öyle kalmasını bekle mümkün değil.(kendim için söylüyorum)elbette düzelir diş ama aynı düzlükte kalması mümkün değil..Plakları kullandığın sürece normal ama ola ki bi kaç gün kullanmadın hemen kayıyo dişler.
Hayatın boyunca kullanmak zorundasın yani benim ki öyle.
Doğum yaptım o arada doğal olarak ona ayıracak vaktim yoktu ve dişler kaydı aylardır milim milim kayıyo. Boşa 2 yıl eziyetini çektim. Bi ömür plakla yaşayamam ki hastalığı var şeyi var. Her gece plak takıp uyuyamıyorum denk gelmiyo.
Rica ederim..ufak tefek eğrilikler için para aynı,pekiştirme içinde extra 2yıl aparey kullanıcaksınız..arka diş kapanış harika..hangi ortodontiste gideceksiniz muayeneye??yinede fikir alın ama tel takmayın demez hiçbir ortodontist
:))alyadent ile ilgili şikayetvar.com da epey olumsuz yorum okumuştumalyadent e gidecektim
ama fiyat/performans oranını düşününce arayıp iptal edeceğim
ya da bi süre erteleyeceğim
dedikleriniz mantıklı geldi
teşekkür ederim
merhabalar, doktor tavsiyesiyle bende diş teli taktırmayı düşünüyorum, istanbul-beylikdüzünde ikamet ediyorum doktor tavsiyesinde bulunabilecek var mı?[/QUOT
Mrb beylikdüzünde dentaloji diye bir kliniğe arkadaşlarım çocuklarını tedavi ettiriyorlar ve memnuniyetlerini çok kez anlatıyorlar. bende başka bir branşında tedavi oldum bende memnun kaldım.
Ben 4000 tlye yaptirmistim 9 taksit. Ama 2015 martta taktirdim. Şu an ne kadar bilmiyorum.Ankarada uygun fiyatlı ortodontist arıyorum
lütfen yardım arkadaşlar
Çok güzell olmuş hangi ortodontistle çalıştınız??Tedavim çekimli oldu bu arada. 3 disim çekildi. Bir tanesi küçükken çekilmişti. Toplamda 4 disim çekilmiş oldu. 20 lik dislerimin de 3 tanesi çekilmisti. Ancak sığdı o dişler ağzıma
6.500 diyorlar şimdiBen 4000 tlye yaptirmistim 9 taksit. Ama 2015 martta taktirdim. Şu an ne kadar bilmiyorum.
Kime gittiniz 6.500₺ dedi hangi dt??6.500 diyorlar şimdi
uygun fiyat yokmu acaba
aparey tüm gün mü takılıyor gecemiRica ederim..ufak tefek eğrilikler için para aynı,pekiştirme içinde extra 2yıl aparey kullanıcaksınız..arka diş kapanış harika..hangi ortodontiste gideceksiniz muayeneye??yinede fikir alın ama tel takmayın demez hiçbir ortodontist
çok çarpıklık yokmuş. 1,5 sene sonra aparey verdimi30 yaşında taktirdigim teller 1,5 sene sonra çıktı. O arada hamile kalıp ikinci kızımı bile doğurdum. Hamilelik esnasında bir sıkıntı yaşamadım. Öncesi ve sonrasıni yüklüyorum.
Dişin arkasına koruyucu tel(retainer) takılırsa aadece geceleri şeffaf aparey arkada tel yoksa tüm gün takılır.aparey tüm gün mü takılıyor gecemi
alyadentin ücreti nediralyadent e gidecektim
ama fiyat/performans oranını düşününce arayıp iptal edeceğim
ya da bi süre erteleyeceğim
dedikleriniz mantıklı geldi
teşekkür ederim
enver akın 6.500Kime gittiniz 6.500₺ dedi hangi dt??
Ankarada etlikte kirkkonaklar ağız diş sağlığına gittim ben. Yanlıs yazmışım yukarıda 2016 martta başladım tedaviye. Şu an ne kadar bilmiyorum.6.500 diyorlar şimdi
uygun fiyat yokmu acaba
Şu an plak kullanıyorum gece gündüz. Aralıkta kontrolüm var. Sadece geceye dusurebilir.çok çarpıklık yokmuş. 1,5 sene sonra aparey verdimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?