Diş teli ile ilgili soru, sorun ve deneyimleri paylaşalım

Rica ederim..ufak tefek eğrilikler için para aynı,pekiştirme içinde extra 2yıl aparey kullanıcaksınız..arka diş kapanış harika..hangi ortodontiste gideceksiniz muayeneye??yinede fikir alın ama tel takmayın demez hiçbir ortodontist

Aynen katılıyorum..mutlaka ağız yapısının şeklini alıyor..şimdi 30 yıl belli bir şekle oturuyor ağız sen git 30 unda 1 yıl tel tak öyle kalmasını bekle mümkün değil.(kendim için söylüyorum)elbette düzelir diş ama aynı düzlükte kalması mümkün değil..

alyadent e gidecektim
ama fiyat/performans oranını düşününce arayıp iptal edeceğim
ya da bi süre erteleyeceğim
dedikleriniz mantıklı geldi
teşekkür ederim

alyadent e gidecektim
ama fiyat/performans oranını düşününce arayıp iptal edeceğim
ya da bi süre erteleyeceğim
dedikleriniz mantıklı geldi
teşekkür ederim
:))alyadent ile ilgili şikayetvar.com da epey olumsuz yorum okumuştum((tek ortodontist çalışan yere gidin bu tarz klinikler seyyar ortodontist çalıştırır..aman dikkat!!

Son düzenleme:
30 yaşında taktirdigim teller 1,5 sene sonra çıktı. O arada hamile kalıp ikinci kızımı bile doğurdum. Hamilelik esnasında bir sıkıntı yaşamadım. Öncesi ve sonrasıni yüklüyorum.

Eklentiler

• IMG_20171112_235639.jpg
    38,3 KB · Görüntüleme: 145
Tedavim çekimli oldu bu arada. 3 disim çekildi. Bir tanesi küçükken çekilmişti. Toplamda 4 disim çekilmiş oldu. 20 lik dislerimin de 3 tanesi çekilmisti. Ancak sığdı o dişler ağzıma

Tedavim çekimli oldu bu arada. 3 disim çekildi. Bir tanesi küçükken çekilmişti. Toplamda 4 disim çekilmiş oldu. 20 lik dislerimin de 3 tanesi çekilmisti. Ancak sığdı o dişler ağzıma
Çok güzell olmuş hangi ortodontistle çalıştınız??

aparey tüm gün mü takılıyor gecemi

30 yaşında taktirdigim teller 1,5 sene sonra çıktı. O arada hamile kalıp ikinci kızımı bile doğurdum. Hamilelik esnasında bir sıkıntı yaşamadım. Öncesi ve sonrasıni yüklüyorum.
çok çarpıklık yokmuş. 1,5 sene sonra aparey verdimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…