- 19 Haziran 2009
- 519
- 13
- 643
Evet çok doğru gece kapıya çarpmıştım. ön dişim yani santral kesici dişim. Şuan tekrar enfekte olan dişim yeniden kanal yapılmaya başladıama bu sefer tek seansta bitmeyecek 3 seans sürecek. periodontoloji uzmanı röntgenle baktı kanal tedavin doğru yapılmış ama kökte enfeksiyon var dedi fakat diş eti hastalıkları uzamanı olduğu için endodonti uzmanına yönlendirdi uzman için sıra veriyordu hastane 4 ay sonra sıra gelicekti o yüzden daha önce kanalımı yapan dr gittim. diş hekimi kendisi, endodonti uzmanı değil . Arzu Akmanı duymuş tvde de izlemiştim ama o İstanbulda olduğu için ilimde de bildiğim özel muayenehanesi olan endodonti uzman olmadığı için diş hekimime yaptırdım.Merhaba ilk zamanlar yanaklarını ısırman normal olabilir çünkü dişler yeni yerine alışacak..tabiki tel takılıyken kanal tedavisi yapılır,siz karanlıkta çenenizi duvara vurup diş kökünde enfeksiyon oluşmuştu doğru mu hatırlıyorum???periodontoloji mi gördü kanala karar verdi?? Enfeksiyon geçmezse diş köküne apikal rezeksiyon yani dişeti kesilip iltihap temizlenecek tekrar dikilecek?? Hangi diş enfekte olan fotosunu yollarmısın??
eğer bu da başarısız olursa ne olur bilmiyorum. tellerim geçen hafta çıkacaktı ama arkaya retainer takılacağından, retainer varken kanal olmayacağından bekletiyoruz, kanal bitince teller çıkacak inşAllah