• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diş teli ile ilgili soru, sorun ve deneyimleri paylaşalım

Selamlar
Teşekkür ederim valla siz böyle diyince şaşırdım :)
Benim dişlerim bence de düzgündü ta ki üstteki 20 lik dişim çıkana kadar sonra üst ön kesiciler dışarı doğru çıktı
Ben de eski halini bildiğimden bu durum gözüme kötü görünmeye başladı
Yaşım 27
Ankaradayım
Açıkçası 5000 biraz değer mi diye sorgulattı bana şimdi...
Rica ederim..ufak tefek eğrilikler için para aynı,pekiştirme içinde extra 2yıl aparey kullanıcaksınız..arka diş kapanış harika..hangi ortodontiste gideceksiniz muayeneye??yinede fikir alın ama tel takmayın demez hiçbir ortodontist

Plakları kullandığın sürece normal ama ola ki bi kaç gün kullanmadın hemen kayıyo dişler.
Hayatın boyunca kullanmak zorundasın yani benim ki öyle.
Doğum yaptım o arada doğal olarak ona ayıracak vaktim yoktu ve dişler kaydı aylardır milim milim kayıyo. Boşa 2 yıl eziyetini çektim. Bi ömür plakla yaşayamam ki hastalığı var şeyi var. Her gece plak takıp uyuyamıyorum denk gelmiyo.
Aynen katılıyorum..mutlaka ağız yapısının şeklini alıyor..şimdi 30 yıl belli bir şekle oturuyor ağız sen git 30 unda 1 yıl tel tak öyle kalmasını bekle mümkün değil.(kendim için söylüyorum)elbette düzelir diş ama aynı düzlükte kalması mümkün değil..

Rica ederim..ufak tefek eğrilikler için para aynı,pekiştirme içinde extra 2yıl aparey kullanıcaksınız..arka diş kapanış harika..hangi ortodontiste gideceksiniz muayeneye??yinede fikir alın ama tel takmayın demez hiçbir ortodontist

alyadent e gidecektim
ama fiyat/performans oranını düşününce arayıp iptal edeceğim
ya da bi süre erteleyeceğim
dedikleriniz mantıklı geldi
teşekkür ederim

alyadent e gidecektim
ama fiyat/performans oranını düşününce arayıp iptal edeceğim
ya da bi süre erteleyeceğim
dedikleriniz mantıklı geldi
teşekkür ederim
:))alyadent ile ilgili şikayetvar.com da epey olumsuz yorum okumuştum:(((tek ortodontist çalışan yere gidin bu tarz klinikler seyyar ortodontist çalıştırır..aman dikkat!!

merhabalar, doktor tavsiyesiyle bende diş teli taktırmayı düşünüyorum, istanbul-beylikdüzünde ikamet ediyorum doktor tavsiyesinde bulunabilecek var mı?[/QUOT

Mrb beylikdüzünde dentaloji diye bir kliniğe arkadaşlarım çocuklarını tedavi ettiriyorlar ve memnuniyetlerini çok kez anlatıyorlar. bende başka bir branşında tedavi oldum bende memnun kaldım.

Son düzenleme:
30 yaşında taktirdigim teller 1,5 sene sonra çıktı. O arada hamile kalıp ikinci kızımı bile doğurdum. Hamilelik esnasında bir sıkıntı yaşamadım. Öncesi ve sonrasıni yüklüyorum.

Eklentiler

• IMG_20171112_235639.jpg
    IMG_20171112_235639.jpg
    38,3 KB · Görüntüleme: 144
Tedavim çekimli oldu bu arada. 3 disim çekildi. Bir tanesi küçükken çekilmişti. Toplamda 4 disim çekilmiş oldu. 20 lik dislerimin de 3 tanesi çekilmisti. Ancak sığdı o dişler ağzıma

Tedavim çekimli oldu bu arada. 3 disim çekildi. Bir tanesi küçükken çekilmişti. Toplamda 4 disim çekilmiş oldu. 20 lik dislerimin de 3 tanesi çekilmisti. Ancak sığdı o dişler ağzıma
Çok güzell olmuş hangi ortodontistle çalıştınız??

aparey tüm gün mü takılıyor gecemi

30 yaşında taktirdigim teller 1,5 sene sonra çıktı. O arada hamile kalıp ikinci kızımı bile doğurdum. Hamilelik esnasında bir sıkıntı yaşamadım. Öncesi ve sonrasıni yüklüyorum.
çok çarpıklık yokmuş. 1,5 sene sonra aparey verdimi

Back