Diş teli ile ilgili soru, sorun ve deneyimleri paylaşalım

Bayanlar dişlerde sararma oldu mu sizde de

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende hic olmadi. Sigara kullaniyorsan normal. Bu arada lastikler sarardigi zamn disler sararmis gibi gorunebilir. Goz yanilmasi yapiyor :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende hic olmadi. Sigara kullaniyorsan normal. Bu arada lastikler sarardigi zamn disler sararmis gibi gorunebilir. Goz yanilmasi yapiyor :))

Yok kullanmıyorum. Ama braketlere yakın yerlerde var sararma

foto çekmek zor oldu beceremedim gülmeyin ya da gülün :)
Bu yakınlarda diş teli taktıranlar yok mu konuşup sıkıntıları paylaşıp çözüm yardımda bulunacak :)

Martın 15 ınde diş teli taktırdım üst köpek dişimte boşluk var ve yamuk ama şöyle ki havluyu alıp sıkarsınız ya çevirip o şekilde 8 9 ay dedi doktor ama geçmişi okumaya calıstım paylaşımları hep uzadığını söylüyorlar.Bu dişi fırçalarken baskı yapmak süreyi kısaltıyor mu

Son düzenleme:
Merhabalar,
Oncelikle gecmis olsun demek istiyorum. Ancak yazi seklin hic hos degil. Senin doktor musfettesi diye bahsettigin insan bulundugun ulkenin ve dunyanin sayili insanlarindan birisi. Bu meslek icin gorunen 5 senesini vermis birisi ama aslinda kendisinden vazgecip bir omrunu harcamis birisi. Doktor musfettesi herif adam diye bahsetme hakkini sana hic vemiyor. Madem bu kadar nefret doluydun gitmeseydin sen de o doktora...Eminim ki doktorun senin canin kastedecek birsey yapmak veya seni kasten kotu duruma sokacak bir girisimde bulunmamistir. Hatasi var veya yok onu bilemem ama eger kasti olarak yaptigina hic inanmiyorum acikcasi. Bu kadar kolay laf soylebilecek kadar akilli ve ustunsun o zaman sen de doktor olabilseydin... Kisacasi bu tur yazindan dolayi seni kiniyorum....

Son düzenleyen: Moderatör:

Canım havlu meselesini anlamadım. Ama seninki çok sürecekmiş gibi gelmedi bana. Fırçalama mevzunuda bilmiyorum. Pek problemli dişlerin yok

inşallah yükleye bilmşim dir kızlar bende tel taktrcam bir ay sonra 2 tane dişim cekildi kontrole gittignde ön iki dişimn arkasındada fazladn bi diş olabilrcegni söyledi doktr ve orda icerdn bi şişlik vardı ben yamukluktan sanıyrdm megersm dişmiş doktr ogün sadece bareketlerimi taktı ve ben çok üzüldüm tedavim 1 ay aksadı bi yandan iyi bareketlere alıştım ama doktrma güvenim kalmadı tedvi başlamadn o fazla dişi bana röntgnde nie göstermedi bende gitip aldırrdm neyseki o işide hallettm 1hafta önce hiç bi problem kalmadı ama benm aklımda soru işrerleri var acaba bu ayda bi problem çıkarttmı çok sıkıldım şimdiden hep aglıyrmm 😭😭😭😭

Disin arkasinda fazladan bir dis nasil vardi ilk defa duydum.eksik olani gordumde. Dislerin carpik ama bence uzun surmez tedavin.carpiklillar kolay duzeliyor.cenede sorun yoksa. Benim cenede sorun var mesela.ama 3 ay da bile muthis degisiklik oldu.

Canım cenemde o ikidişin arkasında oluşmamış köpek dişi çıktı ameliyatla aldılar bende inanmazdım ama çok nadiren bazı kişilerde cene darlıgındn dolayı diş çıkacak yer bulamadıg için orda kalıyrmuş neyseki kurtuldum :) ama inşllh en yakın zamanda düzelir stres yaptm alt cenem geride üst cenem önde oldug için üstten 2 diş cekilip sorunn ortadan kalkacagnı söyledi doktr iki dişimide çektrdim bakalm bir ay gecsin de takılsn artık

Anladim canim. Benimde ust cene ondeydi. Iki azi disim cekildi. 3 ay oldu teller takilali.3 ayda bile degisim oldu baya.bosluklarin birinin yarisi digerininde 3te 1i kapandi. 1 aydir lastikte kullaniyorum.israr ettim lastiklere cabuk basladim.insallah tedavimde cabucak biter.ama sanirim benim alttanda 2 dis cekilecekmis.o strese sokuyor beni

Aynen canım Allah hepimize sabır versin 😔😒😞 yüzümüz güler inşllh piskolojim fena bozuldu

Uzun zaman sonra merhabaa teldaşlarımm :)

Bi kaç gün önce 9. muayenemi oldum benim sadece üst ve alt ön dişerlerde bzukluk vardı. Üst dişler tamamen düzeldi fakat alt dişlerde ilerleme yavaş oluyor hatta üst dişler düzeldikten iki ay boyunca altta hiç bi değişme olmadı direndiler baya :) ama şimdi düzeldiklerini farkettim pes ettiler artık :)

Eveet asıl merak ettiğim soruya gelelim alt dişlerde düzeldikten sonra ne olacak? Yani bi problem kalmıyo başka sadece doktor alt çene geriliği olduğunu söylemişti acaba dişler düzeldikten sonra çenemle mi uğraşacak?? Bilgisi olan var mı

Benmde bi bi sorum olack yaşım 21 ve cenem dar üstten iki dişim cekildi cenemn genişlemesi için apery kullanmadım doktrada sormadım dişler düzeldikce sadece telle bi genişleme olurmu ????? Cenesi dar olup benm gibi genişletici aperey falan kullanmayan varmı merak ettim ????😶

Masallah :) :) ceneyle ilgili sorun yoksa neden cenenle ugrassinki. Insallah tez zaman kurtulursun tellerinden.

Masallah :) :) ceneyle ilgili sorun yoksa neden cenenle ugrassinki. Insallah tez zaman kurtulursun tellerinden.

Alt çene geriliği varmış bende ama yaşım 22 bu yaştan sonra çene düzelir mi ki acaba :)))

Bayanlar dişlerde sararma oldu mu sizde de

Bendede bu braketlerin etrafindaki yapiskanlarda olmustu ama dia macunumu degistirdim farkettimki o sariliklarin artmasindan ziyade olanlarda yok oldu:) ortodontik dis fircasida kullaniyorum devamli ama birazda dis macunundan olabilir

Bendede bu braketlerin etrafindaki yapiskanlarda olmustu ama dia macunumu degistirdim farkettimki o sariliklarin artmasindan ziyade olanlarda yok oldu:) ortodontik dis fircasida kullaniyorum devamli ama birazda dis macunundan olabilir

Hangi diş macununa geçtin?

Hangi macun. ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…