Onu nasil becerdiysen :)) .altlarinda takilir en kisa zamnda ins…
Telli olanlara bir tavsiye. Her ay fotografinizi cekin. Duzeldigini gorunce inanilmaz moral oluyor :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Çekiyorum. Hatta yeni olduğundan heralde 1 ay dolmadan bile çekiyorum:)))))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Telli olanlara bir tavsiye. Her ay fotografinizi cekin. Duzeldigini gorunce inanilmaz moral oluyor :))
Senin tedavin bitti degil mi? Sorun neydi kac ay surdu? Kac cesit lastik kullandin? Cekimlimiydi?
Yok benm tedavim daha bitmedi. 3hafta civari kaldi. Capiklik vardi ust usteydi bazi disim. 2,5sene surdu tedavim. Kangru, sahin ve elephant kullandim :)) .1cekim oldu.
Benim 4. Senem üstler geçen sene çıktı altlar hala duruyo o kadar uzadıki tedavim git gellerden çok sıkıldım artık gitmiyorum dişçiye😔 bide her hafta gidiyordum ben varmı benim gibi olan ?😀
Canım senin problem neydi. Çok sorunlu dişlerin olduğu için mi uzadı. Yoksa senin ihmalin mi. Korktum şimdi. UzamaZ inşallah bizimkide
Ön dişlerim kapanmıyodu 2 senede çıkar dedi 4 sene oldu. Alt dişlerimde var şu an sadece. Alt üst dişlerimin aralığı eskiye göre çok kapandı ama yine birbirine değmiyorlar. Ben haftada en az 1 gidiyordum Sorduğum herkes ayda bir falan gidiyodu bende sıkıldığım için bu sene saldım sadece
Bilberry 4 senemicokmu sorunluydu dislerin neden okdar uzun surdu. Ben ayda bir gidiyorum kontrole
Anladım canım. İnşallah alttakileride tez zamanda çıkartırsın. Bana da 1.5 yıl dedi bakalım 1 ay oldu daha. İnşallah uzamaz.
Âmin canım inşallah hepimiz tez zamanda güzel dişlere sahip oluruz😊 dişçilere baskı yapmadan çıkarmıyorlar onlarda bizi düşünüyorlar ama önceden hatırlatmaya başla mutlaka ☺️
:))))))). Henüz çok başındayım. İnşallah baskıya gerek kalmaz. Arkadaşım zaten dişçim:)) sararma oldu bende. Sizdede oluyomuydu
Braketleri yapıştırdıkları yapışkandan dolayı sararma oluyodu çokta fırçalıyodum ama yinede oluyo ama takma çok telleri çıkarınca temizliyolar 😊
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?