Dogru ama benim metal dediklerim normal metal degildi, yeni cikan cok kücük lastik takilmayan bir braket.Fiyati zaten seffaflarla ayni yani ekstra birsey ödemicem.Ama lastiklere para alindigini bilmiyordum,sence ödemekmi lazimdir?
@Tubilik: düsüncende haklisin tabii, ama burda ön fiyat aliyorsun, ama o degise biliyor,
ayrica verilen fiyatda zaaten lastik gibi vs. dahil aslinda, ama daha büyük extralar gelince degise biliyor fiyat.
Yani anliyacagin, senin fiyat listende lastik dahil, lazimsa veriyor sana, lazim degilse bosuna ödemis oluyorsun, amann zaaten bi lastikle mi zenginlesecekler, bir sürü para kazaniyorlar.
Ama ben birinden duymusdum extra ödendigini,
bende öylemi bilmiyorum unuttum sormaya.
Arkadaslar herkese merhaba.Saat 10:00 da ugrasmaya basladilar tam 1 saat sürdü.En sonunda fikrimi degistirmeyi basardilar seffaf taktirdim.Uzaktan bakildiginda telden baska birsey gözükmüyor.Rengi dislerime cok uydu.üst dislere taktirdim zaten altlara takmicam.Tam dokuz disime takildi geride kalan bir taneye sonra takicaklarmis.ilk defa dilimi dislerimin üstünde gezdirdigimde gecirdigim soku anlatamam.Sanki hala agzimi kapatamiyorum gibi geliyor.Tam 2 saat oldu biraz önce ögle yemegimi normal yedim.Ama bugün aksam sancilar baslar herhalde herkes öyle yazmisti cünki.Su anda sadece bir sikma hissediyorum ama rahatsiz eden birsey yok...
Ha birde unutmadan söylim lastikler sararirsa, randevularin disinda istedigin zaman gelebilirsin dedi doktor.Lastikleri degistirmeye para almiyorlarmis.Yani vaktin varsa her hafta bile gelebilirsin dedi.Ilk randevum 23 ünde.
benimde sorum var diş taktırmak acıtıyomuu ve kaç yıl sürüyo bu tedavi bilgisi olan varmı acaba:uhm:
merhaba mavi-kelebek;Arkadaslar herkese merhaba.Saat 10:00 da ugrasmaya basladilar tam 1 saat sürdü.En sonunda fikrimi degistirmeyi basardilar seffaf taktirdim.Uzaktan bakildiginda telden baska birsey gözükmüyor.Rengi dislerime cok uydu.üst dislere taktirdim zaten altlara takmicam.Tam dokuz disime takildi geride kalan bir taneye sonra takicaklarmis.ilk defa dilimi dislerimin üstünde gezdirdigimde gecirdigim soku anlatamam.Sanki hala agzimi kapatamiyorum gibi geliyor.Tam 2 saat oldu biraz önce ögle yemegimi normal yedim.Ama bugün aksam sancilar baslar herhalde herkes öyle yazmisti cünki.Su anda sadece bir sikma hissediyorum ama rahatsiz eden birsey yok...
merhaba gymlova;ben yeni taktırdım nehir1234 tam 6 hafta oldu ilk başta garip gelio ama şuanda sanki hiç bişey yok gibi ağzımda.abartılı bir ağrı yok yani.korkma.:1hug:
tedavi dişin çarpışıklığına göre 18-36 ay arasında değişiyormuş.
netten bakabilirsin.
bol şans
Ay iyimis ozaman,
benim ikinci haftam olacak, bence sararmaya basladi,
bakalim seninkilerde cabuk sararcakmi???
Cay kahve iciyormusun???
Ben cayciyim eeee sararmazmi, gerci hemen calkaliyorum , cok kezde fircaliyorum ama genede,
haaa birde ruj da dikkat et oda hemen boyuyor,
curry de yasak sap sari yapiyor.
Sende kac ay veya sene takili kalacakmis?
Dislerini temizeldilermi takmadan?
Baya cabuk takilmis seninki ya, bende sirf o yüzükleri secmek bile baya zaman aldi.
merhaba gymlova;
benimde nisan 1 de takılmıştı tellerim,yani aynıyız sanırım benimde 6 hafta oldu çünkü.senin tedavin ne kadar sürecek öğrenebilirmiyim ? bir de dişlerinin durumunu anlatırsan sevinirim.benim 6.hafta ve salı günkü randevuda diş hekimim üst dişlerimin düzeldiğini söyledi.sende de olan değişiklikleri paylaşırsan iyi olur benim için,sevgilerimle...
benimde sorum var diş taktırmak acıtıyomuu ve kaç yıl sürüyo bu tedavi bilgisi olan varmı acaba:uhm:
hemen hemen aynı zamanda takılmış zaten 3 gün var arada,diş hekimim bana 1 sene kalacağını söyledi,benim problemim alt çenede aslında,alt çene dar olduğu için köpek dişlerinden biri öne kaymış,yanındaki diş çekildi ve yer açıldı,köpek dişinin hareket edip bu boşluğa geçmesi sağlanacak,benim ilk randevum 22 nisan'daydı 2.randevum 13 mayıstı ve 1,5 ay sonunda üst dişlerimin düzeldiğini söyledi bana diş hekimim,şu an daki isteğimiz köpek dişinin hareket etmesi,hareket ettiği an zaten yavaş yavaş yerine oturur dedi diş hekimim ki zaten bu randevuda alt telleri sıktı,bende durum bu.slm Charmig ,
benim 4 nisanda takıldı teller.şimdi benim köpek dişlerim çok geride onların düzelmesi zahmetli olacak sanırım 18 ay kalcak ama 1,5 ay bitti bile :dance:
yarın tellerden sonra ilk randevum yarın cnm çok merak ediyorum ne diyecek inş. banada seninki gibi olmulu şeyler söyler.yarın sana haber veririm.
senin ne kadar kalcak tellerin ?
Arkadaslar herkese merhaba.Saat 10:00 da ugrasmaya basladilar tam 1 saat sürdü.En sonunda fikrimi degistirmeyi basardilar seffaf taktirdim.Uzaktan bakildiginda telden baska birsey gözükmüyor.Rengi dislerime cok uydu.üst dislere taktirdim zaten altlara takmicam.Tam dokuz disime takildi geride kalan bir taneye sonra takicaklarmis.ilk defa dilimi dislerimin üstünde gezdirdigimde gecirdigim soku anlatamam.Sanki hala agzimi kapatamiyorum gibi geliyor.Tam 2 saat oldu biraz önce ögle yemegimi normal yedim.Ama bugün aksam sancilar baslar herhalde herkes öyle yazmisti cünki.Su anda sadece bir sikma hissediyorum ama rahatsiz eden birsey yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?