• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diş teli ile ilgili soru, sorun ve deneyimleri paylaşalım

Ya size özendim valla ne güzel 7 ay, 11 ay fln az kalmış çıkmasına tellerinizin.
Adınıza çok sevindim a.s.
Diğer arkadaşlar ve bende o günleri görürüz inş sırnaşık şey

Ben doktorumu çok seviyorum sıcakkanlı sempatik daha ilk gittiğimde kanım kaynadı sırnaşık şey O yüzden çok şanslıyım iyi bi doktor bulduğum için =)
inş hepimizin çektiği bu sıkınılar işe yarar yani sonradan yamulma fln olursa gerçekten üzülürüz ama ii düşünelim ii olsun senin tedavin ne kadar oldu ??ne zmn çıkıyor ??
bide bn herkes gibi olgun davranamıorum gülerken konuşurken fln yani herkes yokmuş gibi davranabilior ama bn yapamıorum onu. halbuki o kadar süre oldu ama konuşurken bi tedirginlik hissediyorum bide sevgilimin yanında:utangac:

..$€L!n..;2741922 .!.:
inş hepimizin çektiği bu sıkınılar işe yarar yani sonradan yamulma fln olursa gerçekten üzülürüz ama ii düşünelim ii olsun senin tedavin ne kadar oldu ??ne zmn çıkıyor ??
bide bn herkes gibi olgun davranamıorum gülerken konuşurken fln yani herkes yokmuş gibi davranabilior ama bn yapamıorum onu. halbuki o kadar süre oldu ama konuşurken bi tedirginlik hissediyorum bide sevgilimin yanında:utangac:

32 güncük :roflol: Ya daha ben gerçekten yolun başındayım senağlama
Doktor 1 - 1,5 sene dedi :( Ama tahminimizden önce düzelicek senin dişin diyor her randevuda, moral mi veriyor artık bilmiyorum ama işe yarıyor:roflol:
Ben daha ilk aylarımda ne zaman cıkacağını konuşuyorum =) Uzun bi süre sabretmem gerekicek )=
Keşke şöyle bi 6.ayıma gelmiş olsam ne güze olurdu :roflol:

Benim alt dişlerimde tel olmadığı için konuşurken kimse farketmiyor tel olduğunu yani gülmediğim sürece :roflol: Bende zaten gülmemeye çalışıyorum hep sırnaşık şey

Umarım kimsede dişler düzeldikten sonra yamulma yapmaz, benim biricik dişim yamuktu zaten diğerleri düzgün, tedaviden sonra düz olanlar yamulmasın sakın:uhm:
Bu arada senin çok az kalmış ne güzel kurtuluyosun a.s.

32 güncük :roflol: Ya daha ben gerçekten yolun başındayım senağlama
Doktor 1 - 1,5 sene dedi :( Ama tahminimizden önce düzelicek senin dişin diyor her randevuda, moral mi veriyor artık bilmiyorum ama işe yarıyor:roflol:
Ben daha ilk aylarımda ne zaman cıkacağını konuşuyorum =) Uzun bi süre sabretmem gerekicek )=
Keşke şöyle bi 6.ayıma gelmiş olsam ne güze olurdu :roflol:

Benim alt dişlerimde tel olmadığı için konuşurken kimse farketmiyor tel olduğunu yani gülmediğim sürece :roflol: Bende zaten gülmemeye çalışıyorum hep sırnaşık şey

Umarım kimsede dişler düzeldikten sonra yamulma yapmaz, benim biricik dişim yamuktu zaten diğerleri düzgün, tedaviden sonra düz olanlar yamulmasın sakın:uhm:
Bu arada senin çok az kalmış ne güzel kurtuluyosun a.s.
bende senin gibi başındayken öyleydim ama şimdi sonlara geldi daha bi sabırsız oldum takvimde hergünüm işaretli bi gün daha gitti diye:roflol: benimde dişimde fazla bi yamukluk yoktu azdı yalnız senin moralini bozmayım ama seninde alta takabilir orantılı olsun diye takıyolarmış burdaki arkadaşlar öle dedifisfisfis

yok canım tedaviden sonra düz olanlar yamulmaz merak etme azda olsa yamukluk vardır belki kökünde oda düzelir ama yamukluk olmazyerimseniben

..$€L!n..;2741922 .!.:

Boşver canım yaa... Benim bir haftam yeni doldu. Normal gülüyorum... Hatta sevgilimin yanında daha rahat gülüyorum... Sağolsun en iyi destekçim... :)

Zaten bir kişi hariç herkes normal tepki verdi. (Ondan da bekliyordum zaten. :( )

İnşallah istediğimiz gibi olur her şey... :roflol: :sm_cool:

Boşver canım yaa... Benim bir haftam yeni doldu. Normal gülüyorum... Hatta sevgilimin yanında daha rahat gülüyorum... Sağolsun en iyi destekçim... :)

Zaten bir kişi hariç herkes normal tepki verdi. (Ondan da bekliyordum zaten. :( )

İnşallah istediğimiz gibi olur her şey... :roflol: :sm_cool:
aminnn :1hug:
aslında bende sevgilimle tel konusunda öle konuşuoruz rahatlıorum ama yinede gülerken fln :roflol: neyse az bşy kaldı az daha sabır:dance:

Ya evet haklisini Dr secimi co önemli, bende bunun icin 1,5 sene falan dr. arastirdim,
en semaptigi buydu, ve en önemlisi benim dislerimi yapmaya hazir olanida buydu, digerleri cesaret bile edemediler,
yani sonucda ameliyatlarimda oldugu icin, disleri ona hazirlamalari gerekiyor.
Ve heralde bununla tecrübeleri yokdu, ama bu gittigim dr. bu konuda iyi oldugunu cok kez duydum ama nedense en son buna gittim.
Cok lüks, ve en uygunu bu cikti, benim ameliyat konumdada tecrübeli oldugu icin buna basladim,
ama nedense hata üzerine hat yapiyor, veya önemsemiyor falan.
Neyse su an cok iyiyim o ic tel cikinca rahatladim.
Och yaaaaa.
Hepimize kolay gelsin...

..$€L!n..;2743994 .!.:
bende senin gibi başındayken öyleydim ama şimdi sonlara geldi daha bi sabırsız oldum takvimde hergünüm işaretli bi gün daha gitti diye:roflol: benimde dişimde fazla bi yamukluk yoktu azdı yalnız senin moralini bozmayım ama seninde alta takabilir orantılı olsun diye takıyolarmış burdaki arkadaşlar öle dedifisfisfis

Ya zaten söyledi takacağını senağlama
Ama önce o yamuk dişimin biraz düzelmesini beklicekmiş...
Birde benim sevgilimin haberi yok senağlama Ve veee yakında geliyor benim yanıma, beni görmek için senağlama
Şehirdışında oturuyorlarda daha önce burda oturuyorlardı taşındılar ama kopamadık senağlama
Ben hala ona söyleyebilmiş değilimm senağlama Ne yapıcam şimdiii senağlama

Son düzenleyen: Moderatör:
Ya zaten söyledi takacağını senağlama
Ama önce o yamuk dişimin biraz düzelmesini beklicekmiş...
Birde benim sevgilimin haberi yok senağlama Ve veee yakında geliyor benim yanıma, beni görmek için senağlama
Ben hala söyleyebilmiş değilimm senağlama Ne yapıcam şimdiii senağlama

Ayy canım benim... Kıyamam sana...
Üzme kendini canım yaa, bence hiç de önemli değil. Çünkü birbirinizi seviyorsanız bu hüç ama hiç önemli değil. Hiçbir şeyinizi değiştirmeyecek, değiştirmemeli...

Ben bazen sevgilime naz yapıyorum, ayy iğrenç, zaten çirkindimi iyice çirkin oldum diye. O destek oluyor... Hatta iyi ki senle önce taktırmamışım, yoksa sen beni beğenmezdin, evde kalırdım diye takılıyorum... O da hiç de, ben seni her jalinle beğeniyorum diyor...
Moralim bozulduğunda da CEDRİC çizgi filmindeki Chan le Cedric takıyor ya, onların sözünü hatırlatıyor. "İki sene sonra dişlerimiz herkesten güzel ve sağlıklı olacak." demelerini... Ben de gülüyorum, moralim yerine geliyor...

Ayy canım benim... Kıyamam sana...
Üzme kendini canım yaa, bence hiç de önemli değil. Çünkü birbirinizi seviyorsanız bu hüç ama hiç önemli değil. Hiçbir şeyinizi değiştirmeyecek, değiştirmemeli...

Ben bazen sevgilime naz yapıyorum, ayy iğrenç, zaten çirkindimi iyice çirkin oldum diye. O destek oluyor... Hatta iyi ki senle önce taktırmamışım, yoksa sen beni beğenmezdin, evde kalırdım diye takılıyorum... O da hiç de, ben seni her jalinle beğeniyorum diyor...
Moralim bozulduğunda da CEDRİC çizgi filmindeki Chan le Cedric takıyor ya, onların sözünü hatırlatıyor. "İki sene sonra dişlerimiz herkesten güzel ve sağlıklı olacak." demelerini... Ben de gülüyorum, moralim yerine geliyor...

Ne güzeell senağlama
Aslında söyleyebilsem kesinlikle destek olur ama söyleyemiyorum bi türlü senağlama
Bende korkuyorum beğenmezse beni diye senağlama Bi kaç kez böyle ağzını yokladım ne olursa olsun beni beğenir misin fln gibi sorular sordum :roflol:
Oda öyle dedii ben seni her halinle beğenirim diye senağlama
Ama yinede söyleyemedim en kısa zamanda söylemem lazımmm senağlama

Bence söyle en kısa zamanda...
Merak eder hem...
Alışır zamanla da bu fikre...
Seni de üzmez...
Bence tabi! :)

Teşekkür ederim cesaret geldi sayende =)
En kısa zamanda bi konuşma metni hazırlıyım kendime tatlicadiarzu
Onları okurum telefonda :roflol: sonrada çat kapatırım tepkisini beklerim tatlicadiarzu :roflol:
Yok bu fasla oldu galiba neyse bakalım düşünücez artık bişiler sırnaşık şey
Teşekkürler yardımın için canımmmm
İyi tedaviler sana a.s.

sırnaşık şey
Bu da "Seni seviyorum." deyip telefon kapatmama benzedi... OLsun, söyle de... Tabi şok etmeden... Bence kafana taktığına değmeyecek...Çünkü sorun olmaz...

OLmasın yani de! Bizi dişlerimiz için mi seviyorlar sanki?! Allah allah!.. :1no2:

Neyse canım, yine az senin. Benimki iki sene daha nazımı çekecek... Ahh garibim benim... Acıdım şimdi düşününce... :mymeka:

Sana da hayırlı tedaviler canım...
Allah yardımcımız olsun...
Hayırlısıyla... :içelim: :1hug:

sırnaşık şey
Bu da "Seni seviyorum." deyip telefon kapatmama benzedi... OLsun, söyle de... Tabi şok etmeden... Bence kafana taktığına değmeyecek...Çünkü sorun olmaz...

OLmasın yani de! Bizi dişlerimiz için mi seviyorlar sanki?! Allah allah!.. :1no2:

Neyse canım, yine az senin. Benimki iki sene daha nazımı çekecek... Ahh garibim benim... Acıdım şimdi düşününce... :mymeka:

Sana da hayırlı tedaviler canım...
Allah yardımcımız olsun...
Hayırlısıyla... :içelim: :1hug:

Valla kizlar sizin dertlerinizi okudukca böyle seyleri kendime dert etmedigim icin seviniyorum.Neden derseniz ben esimle 15 yasinda tanistim 17 yasinda evlendim :asigim:ve su anda 16 senelik evliyiz.Birbirimizin herhaline o kadar alisigizki hic derdim yok inanin.En basta birakin dis telini iki defa hamileligimde beni kocaman karnimla bile sevdi:1hug:.Bence insan karsisindakini sevdigi zaman böyle ufak tefek seyleri zaten görmez,ama görüyor problem yapiyor diyorsaniz bence oturup düsünün derim.Seven insan karsisindakinin kalbini sever, dis görüntüsünü degil.Ne yani biraz kilo alip cirkinlesseniz birakip gideceklermi:a015:.Eminim sizi cok seviyorlardir fazla dert etmeyin bence...Şeniz

Ya en sinir olduğum düşüncelerden biridir.'acaba tel takınca daha mı çirkin olacağım?ya beğenmezlerse?' vs. Eee nerde kaldı tel takmamızın amacı? Telsiz hali çok mu güzel sanki dişlerimizin de tel takınca çirkinleşecek?

Saçma düşüncelere kapılmak sadece kafamızı yorar.
Bir insan sevdiğini de her haliyle sever-ki bu o kadar büyük bir sorun bile değil sonunda geçici bir olay!Zaten sizi dişleriniz bozukken seven insan telliyken neden sevmesinki!

Oda doğru :roflol: ama benim dişimin yamukluğu hiç belli olmuyordu [dilime çok takılıodu] ki şimdi bi yığın tel var :roflol:
Çok haklısın canım ama insan bunu düşünmedende geçemiyor 'ya beğenmezse' diye bi fikir geçiriyor aklından mutlaka üstelik daha çok yeniyiz :utangac:
çünkü ben bile bazen beğenmiyorum kendimi aynada [gerçi artık alıştım sevmeye başladımsırnaşık şey] tabi zaten bu fikri çok takmıyorum beni seviyorsa böylede sever...
Ama işte söylemek biraz zor neden daha önce söylemedin fln diye şimdi bide fırça cekicek tatlicadiarzu :roflol:
Çünkü o sürekli birbirimizden birşeyler saklamamızın doğru olmadığını söyler, bu konuda bende çok hassassımdır ama söyleyemedim işte bi türlü nedense sırnaşık şey
Söylicem en kısa zamanda zaten a.s
Şu an tek düşüncem doktor bişi yapıştırcakmış dişime yine :uhm:
Nereye yapiştırcağını ve ne yapıştırcağını merak ettim, inş rahatsız edici bişi diildir... senağlama

Düşüncelerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim hepinize =)

Yok, ben hiç takmıyorum.
Her halimle seviyor beni... Hatta sayesinde kendime bakmaya başladım. Ki en bakımsız halimle sevdi beni. İki yılı da geçti, çok şükür... (Maşaallah tabi ki...)

Sağolsun en iyi destekçim...

Naz yapacak bir konum daha var...
Ayy çok seviyorum onu. :)

canım benim sevgilim var ya allah nazarlardan saklasın brad pıtt gibi :roflol: benimle katiyen ilgilenmez diyordum ama dişimde tel varken bana ilanı aşk etti... ve yine dişimde tel vardı ki evlenme teklif. etti.. yerimseniben tabi sonradan çıktı tellerim ve bu yaz nişanımız var ve çok mutluyuz. gerçekten seven insan kesinlikle böyle br şeyin geçici olduğunu ve kendimize güvenimiz için gerekli olduğunu bilipdestekler diye düşünüyorum yerimseniben çünkü ben telden önce yandan profilimi beğenmezdim ancak şimdi kendime güvenim geldii yerimseniben

canım benim sevgilim var ya allah nazarlardan saklasın brad pıtt gibi :roflol: benimle katiyen ilgilenmez diyordum ama dişimde tel varken bana ilanı aşk etti... ve yine dişimde tel vardı ki evlenme teklif. etti.. yerimseniben tabi sonradan çıktı tellerim ve bu yaz nişanımız var ve çok mutluyuz. gerçekten seven insan kesinlikle böyle br şeyin geçici olduğunu ve kendimize güvenimiz için gerekli olduğunu bilipdestekler diye düşünüyorum yerimseniben çünkü ben telden önce yandan profilimi beğenmezdim ancak şimdi kendime güvenim geldii yerimseniben

Ayy ne güzel yaa...
Hem de telliyken. Çok hoş.
:1rolleyes:

4 sene taktım sonucu harikaaaaaa. dümdüz inci gibi... fakat inci gibi beyaz diiller off beyazlatmak ıstıyorum ama diş yapım zarar gorecek dıe korkuyorum...

Back