4 sene taktım sonucu harikaaaaaa. dümdüz inci gibi... fakat inci gibi beyaz diiller off beyazlatmak ıstıyorum ama diş yapım zarar gorecek dıe korkuyorum...
merhaba uzun zamandır gelememiştim dişlerimin keyfini sürüyordum :tomato:
nasılsınız arkadaşlar telleri çıkan yada yeni takılan varmı
mavi kelebek hala takılmadımı :1shok:
Yaa ben bu cumartesi gidicem ortodontistime ama tubilik bnm 5.hafta bitmesine rağmen hiç bir değişiklik yok sanki dişlerimde ya düzelmezse diye kaygılanıyorum.
Kızlar hiç ağız içinde arka dişlerine yükseltici gibi bişi takılan varmı ?
ağzımın açık durması gerekiyormuş diğer dişlerimle ısırıp öne gelmesini engellememek için miş.
nasıl bişi bilmiyorum isminide bilemdigim için netten bakamadım.
yardım edermisiniz :çok üzgünüm::sm_confused:
kızım 28 yaşında 3 senedir dişlerinde tel vardı,10 mayısta nikahı vardı,nikahtan 3 gün önce çıkarıldı.aman allahım maşalllah çoooooooook güzel olmuş.alt dişleri sıkışıktı çenesi dardı.damağında gömülü diş vardı.3 sene katlandı ama değdi.:teytey:
Kizlar yarin sabah dis tellerim takiliyor heyecandan ölmek üzereyim.Ben aslinda yari metal yari seffaf olan telden taktirmak istiyorum ama benim kizlar sirf seffaf olandan taktir diye israr ediyor.Ya seffaf tel taktiran arkadaslar sizden fikir vermenizi istiyorum yani gercekten tedavi dahami uzun sürüyor,cabuk kiriliyormu....
merhaba uzun zamandır gelememiştim dişlerimin keyfini sürüyordum :tomato:
nasılsınız arkadaşlar telleri çıkan yada yeni takılan varmı
mavi kelebek hala takılmadımı :1shok:
Öncelikle merhabaa.s.,canim benim dis tellerim yarin takiliyor.Cok kararsizim tam metal taktiricam diye karar vermistim herkes seffaf taktir diye aklimi karistirdi.Ya hani bazi insanlarin üst disleri cok görünür ya benim öyle gülmeme hic gerek yok konusurken bile dislerim cok görünüyorsırnaşık şey,benim kizlarda biz seni biliyoruz taktiktan sonra pisman olursun keske seffaf taktirsaydim dersin diyor.Senin dis telin nasildi metal mi seffaf mi:uhm:Acil cevap...
canım benimkiler metaldi
şöyle düşün tamam metal şeffaf gibi hoş görünmüyor ama mesela metalde dişlerin pırıl pırıl parlıyor öyle görünüyor. şeffaf taktırırsan yiyip içtiğn bişe zamanla onun rengini sarartırmı? (bunu bilmiyorum) diyelimki sarardı o zaman dişlerin sapsarı görünecek. şahsen ben dişlerimin sarı görünmesindense metali tercih ederim. isterse sana telli bi resim gönderirirm bulabilirsem Şeniz
Ya ben onu doktora sordum bana sararan teller degil lastikler,onlarida istedigin zaman gel bes dakikada degistiririz dedi valla ne yapicam bilmiyorum:1no2:
Bende seffaf taktirdim,
yani Keramik olanindan bu sararmiyormus diye biliyorum,
lastiklerde daha cok sigara, cay, kaveden sarariyormus, en cokda curry sarartiyormus,
evet Dr. 5 dak. degistire bilir bunlari fakat buda heralde bizim cebimiziden cikiyordur her seferinde.
Ben memunun seffafdan ama cok titizlik gerektiriyor,
daha öncede metal takmisdim,
ama bu daha hosuma gitti sanki:))
Ama birde fiyat degisiyor tabii seffafda, onuda düsünmen gerekiyor.
bncede konuş bayadır giremedim siteye şimdi yazıyorumTeşekkür ederim cesaret geldi sayende =)
En kısa zamanda bi konuşma metni hazırlıyım kendime tatlicadiarzu
Onları okurum telefonda :roflol: sonrada çat kapatırım tepkisini beklerim tatlicadiarzu :roflol:
Yok bu fasla oldu galiba neyse bakalım düşünücez artık bişiler sırnaşık şey
Teşekkürler yardımın için canımmmm
İyi tedaviler sana a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?