Ben de rahat bir insanım, 17 yaşımdayken nasıl giyiniyorsam hala öyle giyiniyorum özel hayatımda. Converselerim, spor ayakkabılarım, sandaletlerim, botlarım olmazsa olmazlarım. Topukludan nefret ederim. Taytımı, şortumu çeker sıfır makyaj çıkarım dışarı. Ama hayatımın hiç bir döneminde erkek arkadaşım olmasa da olur, hatta olsun istemiyorum, dikkat çekmek istemiyorum demedim. Bir sürü sevgilim de oldu, her zaman ortamın en çok dikkat çeken hatunlarından da oldum. Bir erkeğin ilgisinin üstünde olması güzeldir. Bunu deneyimlemelisin. Gerçekten istemediğini değil de olmadığı için kendini bu şekilde rahatlattığını düşündüm ben. Gerçekten istememen çok normal gelmedi çünkü.
İş hayatı kolay çözülüyor. Ben pantolon takımlarıyla erkek tipi bağcıklı ayakkabılar, kısa elbiselerle babetler ya da çizmeler giyerek çözüyordum işi. Elbise süslenmekten, hazırlanmaktan çok hoşlanmayan kadınlar için müthiş bir çözüm bence. Tek parça, bişeylerle uydurma derdi yok, her türlü klasik görüntüyü çok rahat yakalıyor.