Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben paspal gezmiyorum neye benzediğimi bile bilmiyorsunuz, üslubunuza dikkat ederseniz sevinirim. elbette alakası yok ve bu değişken bişey, ben o insanları takdir ediyorum"makyaj yapsalar bile bişeye benzemiyorlar. ya şişmanlar, ya yüzlerinde güzel olmayan birşey var ama ben yapsam belki daha güzel olurum onlardan". bu bakış açınız ve tavrınız çok itici geldi. insanların kendine bakmasıyla şişmanlığın yada yüzlerindeki bir kusurun ne alakası var? kilolu yada yüzünde bir leke var diye sizin gibi paspal paspal dolaşması mı lazım ertafta.
ben de bu konuyu biraz olsun aşmak için açtım zaten konuyu dedim kk hanımlarının bunun hakkında muhakkak bir yardımı dokunur. bu günler geri gelmeyecek diye de istemediğim yada yakıştıramadığım şeyleri giyemiyorum işte, öyle olmuyor, bana sorsanız ben şu halimden çok memnunum ama işe başlayınca böyle de sürdüremem. anca mecbur kalınca.niye bu kadar bıkkınsın bu günlerin bir daha geri gelmez zamanında kendine bak giyin süslen
yaşın geçince süslensen de giyinsen de bu yaşta olduğu gibi olmaz
1,58'e 48 kiloyum. küçük bir şehirde okuyorum ama izmirde yaşıyorum. okuldan sonra hayatıma izmirde devam etmek istiyorumBoy/ Kilo oranınızı öğrenebilir miyim. Yani boyunuz kaç. Kilonuz kaç. Hangi şehirde yaşıyorsunuz. Bunu sorma sebebim şehir için özellikle. Büyük şehirlerde çok fazla tarz oluyor ama küçük şehirlerde bazı tarzlar çok dikkat çekiyor mesela. Onlara göre öneriler verebiliriz belki ?
bunu çok beğendim, bu tarz şeyler giyebilirim meselaHih resim buydu. Şimdi oldu sanirim
evet haklısınız. evet onlar da makyaj ama sadece iki tane bişey ve bazen belli dahi olmuyor o yüzden öyle dedim. :)Bu saydıklarınız makyaj olmuyor mu? Bende hiç makyaj yapmam ama sizin gibi ruj fondotende kullanmıyorum yani Zaten o allıkların fondatenlerin cildi mahfettiğini düşünenlerdenim.Cildime bugüne kadar hiç bir makyaj uygulamadım ve yaşımdan çok küçük oldugumu söyler herkes hatta kızımla bir yere gittiğimde,benim kızım olduğuna inanmıyorlar yalan söylüyorsun kız kardeşiniz değil mi tepki veren çok olmuştur. Öyle ki kızımın okuluna veli toplantısına gittiğimde arkadaşları şok olmuş.Kızıma annen ne kadar genç aynı ablan gibi duruyor demişlerdi. Zaten devamlı makyaj yapan bir bayan sadece 1 gün makyaj yapmasın yüzü hastalıklı gibi solgun ve çökmüş duruyor maalesef
haklısınızKalıplara fazla takılma. Ne makyaj ne de topuklu ayakkabı farz değil, onlarsız da bakımlı ve şık olunabiliyor. Her işe elbette kot pantolonla gidemezsin ama bunun alternatifi mini etek, ilgi çekici kıyafetler ve topuklu ayakkabı değil. Senin için bu kadar rahatsız bir durumsa, kalıplaşmış güzellik ve süs püs anlayışına takılma, kendi tarzını bul, rahat et.
kendimi alımlı ya da havalı hissetme gereği duymuyorum işte zaten olayın sebebi de bu. tek düşündüğüm şey, iş hayatında da kafama göre takılamam, uygun kıyafetler giymem lazım oldu. yani iş hayatında giyimim yüzünden falan şey olmak istemem. ben kendimi böyle de güzel hissediyorum, böyle de güzel buluyorum. kendi ruh halim böyle yeterince iyi ama işte özel hayatı bi şekilde götürürsün de iş hayatı başka olacak. benim de deneyimim olmadığı için bocalayacağım. belki şu durumda herkes benim sönük, çirkin, demode vs. olduğumu düşünüyordur ama umrumda değil fakat iş hayatında umursamak zorundaymışım gibi hissediyorumille makyaj yapmak zorunda değilsin, topuklu ayakkabı ile de yürümek zor olabilir, herkes kokoş olmak zorunda değil ama yaşın ve cinsiyetin gereği süslenmeye hevesin olmalı, saçını açıp gezince kendini daha havalı ve iyi hissetmez misin?
spor ayakkabı ile farklı cici bir babetle farklı yürüyor insan, kendini alımlı hissetmek şahsen benim hoşuma gider.
bence sadece iş için değil kendi ruh halin için de olanakların dahilinde özen göster kendine?
bir oje, bir allık bile hoş değişik ve hoş duracaktır.
ben de 30 yaşıma gelince 20 gibi göstermek istiyorum bak o süper olurdu. evet cildime zarar verir diye korkuyorum. ergenlikte sivilcelerle çok uğraştım, son yıllarda anca kurtuldum. yarın öbür gün başka bir sorun olsun istemiyorum. belki de sıcaktan bunalıyorumdur, babam kıyafet alalım istersen dedi (bayram için) birkaç yere baktık ve çok kalabalıktı, ben de boşver dedim. ben milletin düşüncesini umursamıyorum, umursayacak olsam daha kötü çünkü dedikodu kazanının içindeyim. umursasam inanın ki daha kötü olur benim için. yaşlanınca bile umursayacağımı sanmıyorum ama iş hayatı kasıyor işte.Aynı ben Makyaj yapmıyorum neredeyse çoğu zaman, arada canım isterse. Kim benim hakkımda ne düşünmüş daha doğrusu güzel buluyor mu, çekici geliyor muyum umursamadım hele senin yaşlarında hiiiiç umurumda değildi . Arada sırada makyaj yap, alışverişe çıkmaya zorla kendini. Yalnız eğer genlerinde yatkınsa, makyaj yapmazsan çok (cildi yıpratmazsan yani) ben gibi 33 yaşında olup 23 yaşında zannedenler olabilir Az ve öz yap yeter bence.
topukluyu kadınlarda gördükçe ben de beğeniyorum, hoş duruyor. tabiki de her zaman giyilecek bişey değil. ya ben de giydiğimde belki çok yakışacak, süper olacak belki ama ne bileyim, sanki komik duracakmış gibi geliyor. başlangıç için çok aşırıya kaçmamak lazım sanırım topuklu konusunda. elbiseyle kendimi çirkin bulacaksam giymemin ne önemi var ki? elbise midir bir kadını kadın gibi gösteren? ben ona katılmıyorum, elbiseyi de herkese yakıştırmıyorum. beğenilmek? kim tarafından? benim beğenmediğim erkekler tarafından beğenilmek mi? beğendiğim bir erkek olsa biraz daha hevesli olurdum sanırım, dürüst olmak gerekirse. belki de sadece erkekleri kastetmediniz bilemiyorum ama genellikle erkekler tarafından beğenilmek kastedilir. peki bu durum şununla alakalı olabilir mi: ben sevdiğim, özellikle çok sevdiğim insanların görüşüne çok önem veririm. benim beğendiğim erkek (erkek üzerinden gidiyorum örnek olarak) beni beğensin isterim, ne yalan söyleyeyim. ama bugüne kadar hiç olmadı düşüncesini önemsediğim bir erkek. önemsediklerim de bana uzaktı, ulaşılacak insanlar değillerdi. belki de erkeksiyimdir bilmiyorum. kendimi böyle de gayet beğeniyorum ama iş hayatı farklı işte.Cok ilginc geldin bana Aslinda boyle seyler bir kadinin icinden gelir. Begenilmek, guzel seksi hissetmek ister. Ama hic icimden gelmiyor demissin. Topuklu mesela ben de her zaman giymem ama giyince daha kadinsi hissediyorum hemen hemen her kadında böyledir. Elbise asla giymem demissin, ne bileyim tuhaf biraz erkeksisin sanirim. Bir kadin nasil daha isiltili daha guzel hissetmek istemez yaa hic anlamam
teşekkür ederim.Onu bunu bilmem, ben sana bayıldım!
ben de halimden memnunum ama iş hayatında da böyle devam edemem tabi iş bulablirsem o da. :)Benim bi arkadasim var Ayni senin gibi, giyim kusam alakasi yok.
Makyaj sifir. cok güzel kendisi. Ama cok sönük, asiri özensiz oldugu Icin.
Iyi tarafi, süs, püs masrafi yok, hep atar kenara.
Ben cok ilgiliyim giyime, hele ayakkabi, canta amann allahim..
Ciddi para harciyorum. Kombinle, yakistir büyük dert.
En iyisi sensin galiba, bosver
kendimi alımlı ya da havalı hissetme gereği duymuyorum işte zaten olayın sebebi de bu. tek düşündüğüm şey, iş hayatında da kafama göre takılamam, uygun kıyafetler giymem lazım oldu. yani iş hayatında giyimim yüzünden falan şey olmak istemem. ben kendimi böyle de güzel hissediyorum, böyle de güzel buluyorum. kendi ruh halim böyle yeterince iyi ama işte özel hayatı bi şekilde götürürsün de iş hayatı başka olacak. benim de deneyimim olmadığı için bocalayacağım. belki şu durumda herkes benim sönük, çirkin, demode vs. olduğumu düşünüyordur ama umrumda değil fakat iş hayatında umursamak zorundaymışım gibi hissediyorum