Gebeliğe Hazırlık Dış gebelik sonrası tekrardan gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok teşekkürler kuzular ❤️ hcg nin düşmesine sevinmek de ne yazık ki bizim kaderimiz.. Allah bi daha yaşatmasın 🙏
Bende en çok onu düşündüm kuzum, o degeri görmek için neler yapip ne uğraşlar veriyoruz, ama an geliyo düşsün diye bekliyoruz.. Ne tuhaf.. ama imtihan işte sonu güzel olacak insallh

Kizlar bende sizlerle aynı şeyi yaşıyorum. Daha önce diş gebelik yüzünden ameliyat olmuştum degerim cok yüksekti. 2. Kez tekrarladı fakat bu sefer değerim düşük olduğu için iğne yapilacak. Nasıl oluyor hiç bir fikrim yok. İgneden sonra ağrınız sancınız oldumu. Cok korkuyorum neler yasiyacagimi bilmiyorum. Her iğne olan hastanede yatarak mı oldu. Bilgi verebilirmisiniz bana da

Kizlar bende sizlerle aynı şeyi yaşıyorum. Daha önce diş gebelik yüzünden ameliyat olmuştum degerim cok yüksekti. 2. Kez tekrarladı fakat bu sefer değerim düşük olduğu için iğne yapilacak. Nasıl oluyor hiç bir fikrim yok. İgneden sonra ağrınız sancınız oldumu. Cok korkuyorum neler yasiyacagimi bilmiyorum. Her iğne olan hastanede yatarak mı oldu. Bilgi verebilirmisiniz bana da
Günaydın geçmiş olsun öncelikle. Dış gebelik nedeniyle 11. Günüm hastanede iki doz iğne yapıldı. Bu süreçte hafif kanamam ve ağrılarım oldu. Taki bu sabaha kadar. Şu anda kendiliğinden düşükte ne yaşanırsa onu yaşıyorum. Sabah bebegimden kalan ne varsa kendiliğinden düşürdüm 🥺🥺🥺. Kanamam arttı ardindant ve adet sancısindan bir tık fazla sancı. Şu an yazarken bile zorluyor beni. Ped takibi yapıyorlar şu anda bakalım sonrasında ne olacak. Beni yatırdılar değerim 2000 in üzerinde olduğu için. Ama daha düşük değerlerde evden takip de yapıyorlar. İğneyi yapılıyor eger etkili olursa düşük gibi oluyor gerisi. Çok geçmiş olsun

Günaydın geçmiş olsun öncelikle. Dış gebelik nedeniyle 11. Günüm hastanede iki doz iğne yapıldı. Bu süreçte hafif kanamam ve ağrılarım oldu. Taki bu sabaha kadar. Şu anda kendiliğinden düşükte ne yaşanırsa onu yaşıyorum. Sabah bebegimden kalan ne varsa kendiliğinden düşürdüm 🥺🥺🥺. Kanamam arttı ardindant ve adet sancısindan bir tık fazla sancı. Şu an yazarken bile zorluyor beni. Ped takibi yapıyorlar şu anda bakalım sonrasında ne olacak. Beni yatırdılar değerim 2000 in üzerinde olduğu için. Ama daha düşük değerlerde evden takip de yapıyorlar. İğneyi yapılıyor eger etkili olursa düşük gibi oluyor gerisi. Çok geçmiş olsun
İlk yazdigimda çok sancım vardı olay yeni olduğu.icin ama şu an ağrım epey hafifledi. Hiç korkmayın ameliyattan zor değil inanın. İğneden sonra bol bol su için hem ilac daha kolay atılır vücuttan hem de yan etki olan bulantı olmaz. hafif yürüyüşler yapın. Gerisi rabbimin takdiri. Gelişmeleri yazarım yine çok geçmiş olsun

Çok haklısın 10 gün öncesine kadar duam bebeğim tutunsun değerlerim normal seyrinde artsindi. Şimdi ...
Bazen öyle şeyler yaşıyor ki insan, en kötü şeye bile şükrediyor kuzum vardır allahın bir bildiği napalım 😔 yaşadıklarımız ağır evet ama herkesten daha çok mutlu olacağız inşallah 🙏

Herkese geçmiş olsun kızlar, Allah bi daha yaşatmasın hiçbirimize, zor vir süreç. Benim 1 aydır hala düşmedi hcg değerim. 2 doz metatreksat yapıldı. 2 gün sonra tekrar kan vericem. Merak ettiğim şu ki, hiçbiriniz dış gebelikten sonra rahim filmi çektirmediniz mi ya da pıhtılaşma testi falan yaptırmadınız mı? Ben 3 aylık korunma sürecinde bunları yaptırıcam çünkü tekrarından çok korkuyorum ve yaş 35 zaman kaybetmek de istemiyorum. Tedavi süreçlerinizi paylaşırsanız sevinirim 🙏
Çektirdim ben rahim filmi canım. 2 defa dış gebelik gecirdim. 2ciden hemen sonra çektirdim hiç bir problem gözükmedi🤷🏼‍♀️

Arkadaslar hsg icin foyat sormuştunuz ankara hrs hastanesinde anestezili 800 tl dediler. Ama doktor bana anestesiziz cektir hafif bir agri olur dedi

Çektirdim ben rahim filmi canım. 2 defa dış gebelik gecirdim. 2ciden hemen sonra çektirdim hiç bir problem gözükmedi🤷🏼‍♀️
Allah Allah yaa 🤔 onunla da alakalı değil demek ki tekrarı olması. Çok üzüldüm tatlım yaa gerçekten yıpratıcı, üzücü.. Bir daha tekrarını yaşatmasın allah🙏

Geçmiş olsun canım. Benim agri kanama hep vardı, iğneden sonra daha da artti. Ama kanama degerin hızlı düsmesini sağladi. Bana yatiş vermişlerdi agrim cok oldugu icin

İlk yazdigimda çok sancım vardı olay yeni olduğu.icin ama şu an ağrım epey hafifledi. Hiç korkmayın ameliyattan zor değil inanın. İğneden sonra bol bol su için hem ilac daha kolay atılır vücuttan hem de yan etki olan bulantı olmaz. hafif yürüyüşler yapın. Gerisi rabbimin takdiri. Gelişmeleri yazarım yine çok geçmiş olsun
Cok gecmis olsun canim. Rabbim tez zamanda kurtarsın

Arkadaslar hsg icin foyat sormuştunuz ankara hrs hastanesinde anestezili 800 tl dediler. Ama doktor bana anestesiziz cektir hafif bir agri olur dedi
Uygun bi fiyatmıs canim. Bende yarın doktora gidicem bakalim bana kac diyecek. Bu arada özel hastane seninki de demi

X