Gebeliğe Hazırlık Dış gebelik sonrası tekrardan gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kişiye göre değişiyormuş. Doktorlar kanama ağrıdan ziyade beta HCG nin düşmesini onemsiyolar. Benim ilk iğneden sonra ağrı kanama olmadı. zaten 4. Günde HCG değerim yukseldi. İkinci iğneden sonra hafif karın ağrım hareketle lekelenmem falan oldu. 6. Günümde parça düşürdüm ve kanamam oldu yani bu sabah. Ağrı da adet sancısindan biraz fazlaydı 10 dk falan sürdü. Sonrasında hafifledi. Şu anda yine hareket ettiğimde kanama oluyo. Ağrım yok çok şükür.
İnşallah ikinci iğneye gerek kalmadan düşer değerleriniz.
Bu arada hastanede yatiyomusunuz. Evdeyseniz şiddetli bi sanciniz falan olursa hastaneye gitmeniz iyi olur.
Yatıyorum canım yatırdı doktor

Kızlar benim de merak ettiğim bir konu var, biz adetin geleceği tarihi iğne yapıldıktan sonra mı sayıcaz 6 haftaya kadar yoksa değer sıfırlandıktan sonra mı sayıcaz. Bu arada iğneyi 7 nisanda oldum.

Bu arada kürtaj oldunsa o kürtajdan itibaren sayicaksin canim, yok sadece iğne olduysan o zaman sıfırlandıktan itibaren 😘
7 nisanda iğne oldum dr 13 e düştüğünü görünce artık baktırmaya gerek yok dedi değerim ne zaman sıfırlandı tam olarak bilemiyorum
Kürtaj sonrası yapışıldık olup adet görememe gibi bi durum olmasından Korkuyorum 😔 sence ne zamana kadar adet olmazsam dr A gitmeliyim

7 nisanda iğne oldum dr 13 e düştüğünü görünce artık baktırmaya gerek yok dedi değerim ne zaman sıfırlandı tam olarak bilemiyorum
Kürtaj sonrası yapışıldık olup adet görememe gibi bi durum olmasından Korkuyorum 😔 sence ne zamana kadar adet olmazsam dr A gitmeliyim
Öncelikle geçmiş olsun ben de şubat ayında dış gebelikten dolayı tek doz iğne ve kürtaj oldum kanamam olduğu için kürtajla rahmi temizlemislerdi kurtajdan sonraki ilk gün temiz kanamam oldu sonrasında damla lekelenme şeklinde 3 4 gün devam etti kurtajdan 31 gün sonra adet gordum dongum de o günden beri düzenli devam ediyor bir yerde yaklaşık 40 gün sonra olur kürtaj sonrası adet görme diye okumuştum ama her bunye farklı tabi

Bu arada doktorum benim beta degerim 1.29 ken bile tekrar yaptırmami istemişti 0 ı gormek lazim demişti sizin 1 ay olmuş sıfırlanmıştir zaten ama bence bi baktirirsaniz içiniz rahat olur stresten de grciktirebiliyoruz çünkü

Arkadaşlar bir sorum olacak madem ayni dertten sinaniyoruz doktorlarınızın sonrası için önerileri neler oldu ben tek doz iğne olduğum için 3 adet donemi geçinde deneyebilecegimi söylemişti rahim filmine gerek yok demişti sizlerin durumunu merak ettim sonrasında sağlıklı gebelik elde eden var mi bir de aramızda? Cevaplarsaniz çok sevinirim

Kuzum bende aralıkta kürtaj olmustum, kürtajdan tam 37 gün sonra adet olmustum. 45 güne kadar yolu var merak etme. Stres yapma o da cok etkiliyor.

Bu arada doktorum benim beta degerim 1.29 ken bile tekrar yaptırmami istemişti 0 ı gormek lazim demişti sizin 1 ay olmuş sıfırlanmıştir zaten ama bence bi baktirirsaniz içiniz rahat olur stresten de grciktirebiliyoruz çünkü
Canım benim doktorumda 4.8 den sonra baktirmadi tekrar içime şüphe düstu simdi. Olmadi yarın tekrar bidaha baktirayim .

Arkadaşlar bir sorum olacak madem ayni dertten sinaniyoruz doktorlarınızın sonrası için önerileri neler oldu ben tek doz iğne olduğum için 3 adet donemi geçinde deneyebilecegimi söylemişti rahim filmine gerek yok demişti sizlerin durumunu merak ettim sonrasında sağlıklı gebelik elde eden var mi bir de aramızda? Cevaplarsaniz çok sevinirim
Formun basinda 3 arkadas film çektirmeden sonrasında saglikli gebelik elde etmis canım.

Canım benim doktorumda 4.8 den sonra baktirmadi tekrar içime şüphe düstu simdi. Olmadi yarın tekrar bidaha baktirayim .
İçinize hic şüphe düşmesin ne güzel azalmış degerleriniz benim 967 iken iğnem yapıldı 4 gün sonra 50 ye düşmüştü sonra haftada bir istedi bir hafta sonra 20lerde çıkınca düşüş hızı azaldı diye 0 gorene kadar yaptır dedi sonra 12lerde sonra 1.29 en son da sıfırlandı tekrar yükselme riskine karşılık benim hamileligimde de bir düşüp bir çıkıyordu değerlerim ondan olabilir

X