Yasemincim mrb. nasılsın*? Bier sey sorucam sana benim degerim 2 gün önce 225 düşmüştü yaa doktorumda kendi kendine düşüyo demişti. Bugün yine olcturduk degerim yine 225 miş. 2 gümdür kanamam az da olsa devam ediyor. Ben yine korkmaya basladım boyle sabitlenmesi normalmi yükselir mi tekrar?
yasmin_07 evet cnm 4,5 yıl önce geçrdim dış gebeliği.
Çok teşekkür ederim arkadaslar. Daha doktorumu aramadım. İnşallah kendi kendine düser. Benim zaten öonce 500 dü,sonra 150ye dustu,sonra 360 cıktı,sonrada 225 dustu ayyyy varya maf oldum bu bekleyiş beni tüketti. Su durumu bir atlatsam.
canım peki başka problem varmı yani dış gebelikle sonuçlanan hamileliğin hemenmi olmuştu.tüp bebek falan denedinmi.
ilaç kullanıyordum o zamanlar doğum kontrol hapı bırakınca olmuştu sanırım 3 ay sonra.2005 ocakta tüpüm alındı.
2005 ocaktan 2007 temmuzuna kadar olmamıştı ani kararla tüp bebek yaptırdık ve tuttu o zamanlar doktorlar bi problem görmedi olur dediler en ii proflara gitmiştim.tüp bebekte de 2008 in şubat ayında 27.haftada erken doğım yaptım.(bu hikayeee çokk uzun.)
2009 mart ayında tekrar tüp bebek denedim o da tutmadı.
2009 martan 2009 ekime geldik kan tahlillerim fsh vs.normal rahim filmi normal rezerv normal eşimde zaten hiç bi problem yok.
her ay doktora gidiorum kontrol oluyorum ilaç verdiler şimdi denicem bi kaç ay olmazsa geene tüpe geçicem.maddi olarak zor tüp o yüzden bu yoldayım .kısmet.
mol gebelık falan bahsetmeyelım yasmın aaaa!
mol gebelık daha sıkıntılı Allah vermesın..
serıfe senın cocugun yok degıl mı, yanı ınsaellah olursa ılk cocugun olacak?
yasmın bırsey aklıma geldı sen ılk reglını 15gun sonra yasadın ya beta degerın yuksek oldugu halde regl olmus oldun degıl mı? enteresen geldı!
tunemi varmı desem yokmu ? 5 ay yaşadı oğlum yoğun bakımda ve ebedi huzura gitti elle tutulan gözle görülen çocuğum yok onun dışında..varya arkadaşlar bu soru beni çok tuhaf ediyor ömrümün sonuna kadar da edecek sanırım.
inşallah herkes sağlıklı sıhhatli gebe kalır ve 9 ay sonunda emeline kavuşur.