kızlar düşünmek bile istemiyorum ama sanırım yine dış gebeyim.ben biliyorum kendimi yine kahverengi leke devam ediyo,sağ tarafım ağrıyo yaaa napıcam ben yine öyleyse dayanamam.dış gebelik bittikten sonra doktora gittiğimde sağ tarafından yumurtlamışsın demişti.ve ondan birkaçgün sonra ilişki oldu ama korunduk yaaa sonra zaten bayram girdi araya(((((( ya kızlar 8 ay korunmadık olmadı bişey şimdi bir seferde olabilirmi yaa hemde koruduğumuz halde çok korkuyorummm kızlarrr napıcam ben öyleyse.
ya yasmın dun benı rahatlattı bugun sensuphedesın...yaptır da rahatla ama bunu kısır donguye cevırme ıkıde bır test yaptırmageregı duyma. Ben de su ıkı gun neler cektım neler aklıma ne geldıyse yaptım agrımı hafıfletmek ıcın. 1saat kuvette yattım yok sag tarafa yattım yok kalktım yok. Agrım arttıkca ıs yaptım yok.normalde cok hasta olunca ya da grıp olacagımı hıssedecegım zaman hemen kosu bandıma cıkardım (hemen ıyılesırdım) ama beraber calıstıgım doktor su ıkı guncıkma dedı. Hıc sancılı regl gormemıstım ben neyse... Bır de sız dıs gebelıgınızı sagdamı yasadınız? Ben sol tuba da yasadım bu regl sagdan yumurtlamısım kı sag tarafım agrıyor. Gercı benım her ıkı tarafta sakat. Cunku amelıyatta saol tubadan bebegı sad paraoverden ıse kıstıaldılar. Yanı ıkı tarafta hasarlı.anlıcanızbenım ıyıce ıyılesmem lazım. Bazı hanımlar hasarlı tarafdegıl de dıger taraftan yumurtladıkları ay korunmuyorlar hasarlı taraftan yumurtladıkları ay korunuyorlar. Boyle bırsıstem sunmus doktorları; ama bu benım ıcın farketmıyor...
bırsey olmazserın tut gonlunu yasmın Allah yardımcımız...
ya hanı sancılı oluyor ya adetler o zaman sadcebır taraf agrır (bızım durumumuz farklı tabı dah yenı gebelık atmısız agrılarımız cok olabılır)yalnız benım sol taraf gebelıktı. benım sancım suan sagdan bellı kı sagdan yumurtladım. asıkar bır sekılde sadecesagdan sancım var. ben sancılı regl gecırmedıgım ıcın (normalde) sıkıntı da yapıyordumbayanlar sancılı gecırdıgı ıcın rahatlıkla farkedıyorlar ben hıc sancı cekmedıgım ıcın bunu farkedemeyecegım dıyordum al ıste ıkı gundur bol bol sancılandımaman ıstemıyorum ogrenmek cok kotuymus... ya sancı cekenler heray bunları yasıyorsa nasıl hayat suruyorlar Allah onlara yardımcı olsun ben eskı adetlerıme gerıdonmek ıstıyoru. zaten yumurtalama tarafı ıle korunma sıstemı bana uymaz ıkı tarafta yaralı benım.
bırsey olmazserın tut gonlunu yasmın Allah yardımcımız...
ya hanı sancılı oluyor ya adetler o zaman sadcebır taraf agrır (bızım durumumuz farklı tabı dah yenı gebelık atmısız agrılarımız cok olabılır)yalnız benım sol taraf gebelıktı. benım sancım suan sagdan bellı kı sagdan yumurtladım. asıkar bır sekılde sadecesagdan sancım var. ben sancılı regl gecırmedıgım ıcın (normalde) sıkıntı da yapıyordumbayanlar sancılı gecırdıgı ıcın rahatlıkla farkedıyorlar ben hıc sancı cekmedıgım ıcın bunu farkedemeyecegım dıyordum al ıste ıkı gundur bol bol sancılandımaman ıstemıyorum ogrenmek cok kotuymus... ya sancı cekenler heray bunları yasıyorsa nasıl hayat suruyorlar Allah onlara yardımcı olsun ben eskı adetlerıme gerıdonmek ıstıyoru. zaten yumurtalama tarafı ıle korunma sıstemı bana uymaz ıkı tarafta yaralı benım.
kızlar şimdi testi yaptırdım yeni geldim öğleden sonra belli olacak.akimera canım dün hiç girmedin sanırım.merak ettim iyisin değilmi.ya benim kafam çok karışık.benimde regl en fazla 8 gün sürerdi.8.gün biterdi tamamen ama bu ay bugün 8.gün ve hala kahverengi lekeler var.kızlar sanırım yine korktuğum başıma gelecek.dua ednin nolur.ayrıca şu yumurtladığın tarafa göre korunmayı bende duydum.heralde her ay doktora gidip ona göre korunuyolar yada korunmuyolar.bide millet adet öncesi sağ tarafım ağrıyo heralde sağdan yumurtladım falan diyo ben yumrtlama sırasında o ağrıyı hiç hissetmiyorum.bana doktor kontrole gittiğimde sağdan yumurtlamışsın demişti yani dış gebelik olan taraf.hatta bende yinemi sağ dedim korktum birazda soldan hiç yumurtlamıyomuyum acaba diye.doktor bana fitil vermişti bunu kullanınca 2-3 gün ilişki yasak dedi.ben o yüzden o gün ve sonrası 2-3 gün ilşkiye girmedim.(sonra yani yumurtanın tam olgunlaştığı güne denk geliyo sanırım) ilişki oldu ama korunduk ve sonra bayram girdi araya gelincede ben adet oldum zaten.yani korunmuş olmamıza rağmen ogünden korkuyorum.lekeler olmasa ağrımasını hiç takmıcam.ama bu lekeler korkutuyo beni.
cnm arkadaşım saol merak ettiğin için.ben iyiyimde benim ufaklık hasta biraz.azı dişlerini çıkarıyo.çok sancılı bi süreç onun için.hep etleri yarıldı dişetleri kanayıp duruyo çok ağrısı var ateşi var ağlayıp duruyo akşama kadar dişim ağrıyo diye.onla uğraşıyorum.birazdanda doktora götürücem.vitamin agrı kesici falan yazdırıcam ordanda anneme geçerim.yani bugun yine giremeyebilirim.artık akşama veya yarın görüşürüz.ama senin sonucuda çok merak ediyorum.umarım hamile deilsindir.yada hamileysende normal bi gebelik oluşmuştur.bu arad bana doktorum çok dikkatli korunmalısın yoksa çok kolay hamile kalırsın dış gebelikten snr daha kolay oluyo onun için dikkat et çünkü aynı sıkıntıyı yaşayabilirsin demişti.bende çok korkmuştum.o yüzdende her ay test yapıp duruyorum.ayy allah yardımcımız olsun yaa.seninde güzel haberlerini bekliyorum canım
canım kıyamam ya çocukların diş olayı problemli oluyo hele azı dişi,canı çok yanıyodur kesiin.inşallah atlatırsınız bir an evvel.tunemicim bence sonraki adetlerin böyle olmaz.vucut eski dengesine kavuşunca geçer inşallah.kızlar eğer hamileysem bi mucize olur gerçekten 8 ay korunmadık olmadı korunduğumuz halde ilk aydan olursa şok olurum.inşallah değilimdir çünkü pozitif çıkarsa normal gebelik olmadığı kesin tüm belirtiler dış gebelik gibi çünkü.allahım ne olur negatif çoksın.sağlık ocağında yaptırdım testi internetten veriyolar sonucunu şimdi gözüm onda.evde idrar testinde negatif çıktı ama bu dış gebelik resmen gizliyo kendini yaaa.