ARKADAŞLAR BANADA YARDIM EDİN bilmiyorum bu konuları bnm sat 15 ağustos ilk kan testim 16 eylül 195 sonra 365 sonra 800 sonra yani bu akşam 1560 bnmde DIŞ GEBELİK İHTİMALİM VARMI SİZCE CVP BKLİYORUM KIZLAR LÜTFEN...
hepinize geçmiş olsun arkadaşlar...
nefret ediyorum dış gebelikten tüpümü de aldı götürdü adii :S doktorlar olur dior ancak 4,5 yıldır ne gelen var ne giden...
nasıl bır gune baslamaktır bu yasmın! ne 4.5 yılından bahsedıyorsunuz...
nrgss hemen sıkıntı yapma bazen agrı da olmayabılıyor benım 7haftalıkken bellı oldu agrılar da6.haftada basladı anlayacagın bazen bellı olmuyor beta hcg de yasmının soyledıgı gıbı yeterlı degıl.
yasmın bne bu geceyı nasıl bıtırdım bılemezsın senı bekledım ya. regl ıkıncı gunuydu dun ama bel karın agrısından oldum hadı agrı bekledıgım bırseydı de cok yogun kanamam oldu hala da var. senın ılk regl nasıldı?
bu arada bende diyordumdumya dış gebelik olan taraf ağrıyo diye.sabah test yaptım negatif çok şükür.şimdi negatif çıksın diye gözüne baktığım test birkaç ay sonra pozitif çıksın diye dua edicem hayat işte.neyse içim rahatladı en azından.
buradan epey yogunmussun gıbı gorunuyor ama.
ya benım hep merak ettıgım bır sey var. anne olumlerının cogu dısgebelıkten kaynaklanıyor.bız dısgebelık gecırdıgımızı bıle bır cok tetkık netıcesınde ogrenebılıyoruz, acaba dıyorum zamanında dıs gebelık gecıren bayanlar ne yapıyordu. bu kadar kadın ölumu oluyor muydu yoksa herseyde oldugu gıbı hakıkaten ınsanoglu olarak gıttıkce hassaslasıyor muyz?
buradan epey yogunmussun gıbı gorunuyor ama.
ya benım hep merak ettıgım bır sey var. anne olumlerının cogu dısgebelıkten kaynaklanıyor.bız dısgebelık gecırdıgımızı bıle bır cok tetkık netıcesınde ogrenebılıyoruz, acaba dıyorum zamanında dıs gebelık gecıren bayanlar ne yapıyordu. bu kadar kadın ölumu oluyor muydu yoksa herseyde oldugu gıbı hakıkaten ınsanoglu olarak gıttıkce hassaslasıyor muyz?
evet oyle dogru ama bu dısgebelık oyle ebe yontemıyle halledılır bırsey mı kı... ya hakıkaten hele amelıyat olmadan once cok soylemıstım 'eskıler ne yapıyordu' dıye.cunku benım beta hcg her ıkı gunde bır kontrol edıldıgı halde 728 ıken ben amelıyat oldum kı doktor 1000 tehlıke demıstı. ben o kadar kontrolle o kadar teknolojı ıle 7haftalıkken atabıldıysem. eskıden ınsanlar ya sık sık kadın ölumu yasıyorlardı yada dedıgım gıbı bu kadar sık yasanır bırsey degıldı. Cok ıyı bıldıgım bırsey var kı eskıden herkesın mutlaka en az bır tane ölu cocugu var. benım annemın bıle... hem cok cocuk dogurmaktan hem korunma yontemı uygulanmadıgından cocuk araları cok kısa oldugundan ama suana kadar hıc durup dururken ölen bayan duymadım. netıcede dıs gebelıkten hayatını kaybeden bayanın hamıle oldugu bılınmıyordur.
benim beta hcg 6600 çıktı:gitme::gitme::1shok: